Buna ne iyi gelir

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
35.157
548
Merhaba hanımlar belki konumun yeri burası değil ama cevap almak için buraya açıyorum lütfen adminler cevap alana kadar konumu taşımasın.

Abimin elinde kızarıklıklar çıkmaya başladı yara gibi oldu ellerini çok yıkıyorsun kurumuştur dedim önemsemedim. Bugün derisi değişmişti böyle dikkatimi çekti. Doktora randevu aldım gitmedi bişey olmaz dedi. Bilenler bi yardım etse bu nedir nasıl geçer ne iyi gelir ??

Şuan abimin yanında değilim rica ettim elini çekti attı bana foto o yüzden ona ait kusura bakmayın

Ayni sefa kremi oneririm bitkisel ve cilt sorunlarina cok iyi geliyo.benim ellerm kururdu acirdi kanardi kasinirdi cok iyi geldi.ozellikle yatmadan evvel suruyorum.aktarlarda satiliyo

Ayni sefa kremi oneririm bitkisel ve cilt sorunlarina cok iyi geliyo.benim ellerm kururdu acirdi kanardi kasinirdi cok iyi geldi.ozellikle yatmadan evvel suruyorum.aktarlarda satiliyo
Bunu hemen alayım gidip teşekkür ederim

Dizlerinde dirseklerinde de var mı? Sedefe benziyor, bir şeyler sürerek geçmez. Bir dermatolog daha iyi teşhis koyar tabi ki.

Stres kaynaklı değilse yoğun nem veren bir krem ise yarar
Stresli bir dönemden geçti kız arkadaşıyla ayrılma durumları oldu o zaman başladı ben ellerini çok sık yıkıyorsun bişey olmaz krem sür dedim önemsemedim abşm hiç umursamaz zaten

Bunu hemen alayım gidip teşekkür ederim
Rica ederm tavsiye ederm.cilt doktoruna gttgm halde iyilesmedi doktorun yapamadigni bu krem yapti valla.ellerinde sorun olan herkese oneriyorum bitkisel olmasida avantaj

Stresli bir dönemden geçti kız arkadaşıyla ayrılma durumları oldu o zaman başladı ben ellerini çok sık yıkıyorsun bişey olmaz krem sür dedim önemsemedim abşm hiç umursamaz zaten
Stresi geçsin, aman ayrıldıysa ayrıldı biri gider yeni biri gelir ne bu kadar strese giriyor.

Egzamaysa dove sabun kullansin doktor demişti oğluma kullandım banyosunda geçti vazelin kurudukca surebilir akşamları limon surebilir sabaha kadar yumusatiyo elin bide dışı mavi renk olan hametan pişik kremi de çok iyi

İstanbul'da yaşıyorsanız hava çok kuru, nem %30larda. Güneş ve rüzgar cildini kurutabilir. Madem dra gitmiyor, yoğun bir krem denesin. İyileşmezse, dra kendi gitmek zorunda kalır zaten.

Eksemaya benziyor. Cildini kurutmamali. Doktora gitsin. Bepanten sursun bir de.

Ben kokusuz ve ph ı düşük sabun + sürekli nemlendirici ile gezerek bu sorunumu çözdüm
Eller kuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…