O adamı gönderip kedi ya da köpek sahiplenin. En azından sevap kazanırsınız. Adam resmen çekersen buyum ben demiş daha ne yapsınMerhaba nasıl başlasam bilemiyorum 8 yıllık evliyiz ama eşim o kadar uzak davranıyorki ben mutlu olamıyorum örneğin 5 yıldır yataklarımız ayrı, 4 ayda 1 defa anca birlikte oluruz ve ben bu durumdan çok rahatsızım çünkü onu sadece ev arkadaşıymış gibi hissediyorum bu ilgisizliğinden dolayı. 5 yaşında bir kızım var ve babasını çok seviyor. Ayrıca 1 yıl önce işinden ayrıldı ve 1 yıldır evde yatıyor 1 kere iş aramadı, çok şükür benim iyi bir işim var ama onun sorumsuzluğu artık herkese batıyor ve arada ben kalıyorum. en son 2 ay önce tartıştık ben senden sadece sevgi ilgi istiyorum başka birşey istemiyorum dedim ancak ben böyleyim dedi bende o gün bugündür hiç yaklaşmadım ve gördümki biz benim çabalarımla biraz yakınlaşıyormuşuz, 2 aydır eli elime bile değmedi ve o kadar rahatki herşey normalmiş gibi davranıyor. İnsan ev arkadaşıyla bile koridorda karşılaşsa bi temas olur bizde hiç yok. Ne yapacağım böyle bilemedim sadece sabrediyorum uykularım kaçıyor içim içimi yiyor. Daha anlatılacak o kadar çok şey varki, şimdiden teşekkür ediyorum hepinize
Eskiden beri en hassas olduğum konulardan biride huzursuz evde yetişen çocuklardır çok üzülürüm onlara hep. Ben en çokta huzurlu bir yuvaya mutlu bir aileye sahip olsun istedim çocuğumu. 2 ay önceki tartışmamıza maalesef çocuğum şahit oldu ve 2 gün önce kendiliğinden onu hatırlattı bize, keşke o gün tartışırken kendinizi görseydiniz ben evi terk etmek istedim başımın ağrısından dedi daha 5 yaşında ben çok üzülüyorum böyle olunca hassas noktam çocuğum. Çok teşekkür ediyorum yorumunuz içinAyrılmayacaksan da blöf yap en azından
1 yıl uzun bir süre evde durmak için
Cinselliği geçtim adam çalışmıyor evde keyfi yerinde rahatsızlık duymuyor durumdan
Sağlam bi kavga çıkar tüm bunları söyle ve düzeltmediği durumda evli kalmanın bir anlamı olmadığını söyle o keyfi bozulsun azcık.
En azından kıymet bilirler değilmiO adamı gönderip kedi ya da köpek sahiplenin. En azından sevap kazanırsınız. Adam resmen çekersen buyum ben demiş daha ne yapsın
Tabi. Benim var mesela. Gözümün içine Bakan,evin içine girince koşarak yanıma gelen. Sevildiğimi hissettiren. Bide eşiniz size hem maddi hem manevi yük. Boşanınca Emin’im daha iyi bir hayat kurarsınızEn azından kıymet bilirler değilmi
Eşim lise mezunu, memleketinde özel bir firmadaydı işi bıraktı geldi evlendik sonra burdan iş buldum ona 5 yıl falan çalıştı sonra şımardı az yetki verdiklerinde ve müdürüne rest çekmeye başladı oda ilk fırsatta buna istifa ettirdi. Ben üniversitede hocayım. Evet çok tembel ve sorumsuz evlendikten sonra farkettim Malesef. Ona sorsan dünyanın en iyisi. Tek hatam babasıda çok ilgisiz ve krallığını ilan etmiş bir adam hepsinin ödü kopuyor oda karısıyla aynı bizim gibi öyle bir babadan böyle birinin olacağını görmemek büyük hataydı. Belkide babasını eleştirdiği için farklı zannettim.Eğitim durumunuz çok mu farklıydı ve eşiniz işten kaçan tembel bir yapıya mi sahipti.
Haklısınızbu adamı besleyeceğinize evcil hayvan edinip onu besleyin hem sevgi de gösterir size..
kızım için diyorsunuz da bu mu baba örneği, koca örneği kızınıza. yan gelip yatan tembel üstelik annesiyle sevgi bağı olmayan baba.
Aslında eğitim durumunun sizden farklı olması değilmiş sorun. Sorun karakterinin sizden farklı olması ve söylediğiniz gibi yetişme ortamı ile ilgili daha çok. Siz bu issiz kaldığı süreçte ona nasıl yaklastiniz. Yani sen üzme kendini benim kazandığım yeter mi dediniz yoksa iş bulması için baskı yaptınız mı. Eğer sizin rahatsız olduğunuzu bile bile iş aramiyorsa bence gözünü korkutmaniz gerekiyor bir şekilde. Bir de tüm gün evde ve size herhangi bir yardimi oluyor mu?Eşim lise mezunu, memleketinde özel bir firmadaydı işi bıraktı geldi evlendik sonra burdan iş buldum ona 5 yıl falan çalıştı sonra şımardı az yetki verdiklerinde ve müdürüne rest çekmeye başladı oda ilk fırsatta buna istifa ettirdi. Ben üniversitede hocayım. Evet çok tembel ve sorumsuz evlendikten sonra farkettim Malesef. Ona sorsan dünyanın en iyisi. Tek hatam babasıda çok ilgisiz ve krallığını ilan etmiş bir adam hepsinin ödü kopuyor oda karısıyla aynı bizim gibi öyle bir babadan böyle birinin olacağını görmemek büyük hataydı. Belkide babasını eleştirdiği için farklı zannettim.
Kocanız babasına çekmiş değil mi?Eşim lise mezunu, memleketinde özel bir firmadaydı işi bıraktı geldi evlendik sonra burdan iş buldum ona 5 yıl falan çalıştı sonra şımardı az yetki verdiklerinde ve müdürüne rest çekmeye başladı oda ilk fırsatta buna istifa ettirdi. Ben üniversitede hocayım. Evet çok tembel ve sorumsuz evlendikten sonra farkettim Malesef. Ona sorsan dünyanın en iyisi. Tek hatam babasıda çok ilgisiz ve krallığını ilan etmiş bir adam hepsinin ödü kopuyor oda karısıyla aynı bizim gibi öyle bir babadan böyle birinin olacağını görmemek büyük hataydı. Belkide babasını eleştirdiği için farklı zannettim.
Hadi yarılamıyorsun gözünü de mi korkutamıyorsun adamın canım sen kadın değil misin? Sevmek sevilmek arzulanmak istemez mi bi kadın? Senin de hakkın değil mi? Ya siz niye ayrı yataklarda yatıyorsunuz. Ayrıca sen aşama hep harçlık mı veriyorsun. Böyle adamdan boşansan da senin hayatında hiçbi şey değişmez emin ol. Kızın 5 yaşındaymış yeterince büyük bence. O da ilerde anlayacaktır. Kendine gel zaman akıp gidiyor her şey için geç kalmaMerhaba nasıl başlasam bilemiyorum 8 yıllık evliyiz ama eşim o kadar uzak davranıyorki ben mutlu olamıyorum örneğin 5 yıldır yataklarımız ayrı, 4 ayda 1 defa anca birlikte oluruz ve ben bu durumdan çok rahatsızım çünkü onu sadece ev arkadaşıymış gibi hissediyorum bu ilgisizliğinden dolayı. 5 yaşında bir kızım var ve babasını çok seviyor. Ayrıca 1 yıl önce işinden ayrıldı ve 1 yıldır evde yatıyor 1 kere iş aramadı, çok şükür benim iyi bir işim var ama onun sorumsuzluğu artık herkese batıyor ve arada ben kalıyorum. en son 2 ay önce tartıştık ben senden sadece sevgi ilgi istiyorum başka birşey istemiyorum dedim ancak ben böyleyim dedi bende o gün bugündür hiç yaklaşmadım ve gördümki biz benim çabalarımla biraz yakınlaşıyormuşuz, 2 aydır eli elime bile değmedi ve o kadar rahatki herşey normalmiş gibi davranıyor. İnsan ev arkadaşıyla bile koridorda karşılaşsa bi temas olur bizde hiç yok. Ne yapacağım böyle bilemedim sadece sabrediyorum uykularım kaçıyor içim içimi yiyor. Daha anlatılacak o kadar çok şey varki, şimdiden teşekkür ediyorum hepinize
Çocuğa bakıyor evde diğer işlerdede çok nadiren yardım ederAslında eğitim durumunun sizden farklı olması değilmiş sorun. Sorun karakterinin sizden farklı olması ve söylediğiniz gibi yetişme ortamı ile ilgili daha çok. Siz bu issiz kaldığı süreçte ona nasıl yaklastiniz. Yani sen üzme kendini benim kazandığım yeter mi dediniz yoksa iş bulması için baskı yaptınız mı. Eğer sizin rahatsız olduğunuzu bile bile iş aramiyorsa bence gözünü korkutmaniz gerekiyor bir şekilde. Bir de tüm gün evde ve size herhangi bir yardimi oluyor mu?
Dışarıya çıkmaz ancak beraber çıkarız bizden ayrı sadece halısaha maçına gider. Gerçekten sevilmek istiyorum ne kadar güçlü olursam olayım insan başını kocasına yaslamak istiyorHadi yarılamıyorsun gözünü de mi korkutamıyorsun adamın canım sen kadın değil misin? Sevmek sevilmek arzulanmak istemez mi bi kadın? Senin de hakkın değil mi? Ya siz niye ayrı yataklarda yatıyorsunuz. Ayrıca sen aşama hep harçlık mı veriyorsun. Böyle adamdan boşansan da senin hayatında hiçbi şey değişmez emin ol. Kızın 5 yaşındaymış yeterince büyük bence. O da ilerde anlayacaktır. Kendine gel zaman akıp gidiyor her şey için geç kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?