Merhaba nasıl başlasam bilemiyorum 8 yıllık evliyiz ama eşim o kadar uzak davranıyorki ben mutlu olamıyorum örneğin 5 yıldır yataklarımız ayrı, 4 ayda 1 defa anca birlikte oluruz ve ben bu durumdan çok rahatsızım çünkü onu sadece ev arkadaşıymış gibi hissediyorum bu ilgisizliğinden dolayı. 5 yaşında bir kızım var ve babasını çok seviyor. Ayrıca 1 yıl önce işinden ayrıldı ve 1 yıldır evde yatıyor 1 kere iş aramadı, çok şükür benim iyi bir işim var ama onun sorumsuzluğu artık herkese batıyor ve arada ben kalıyorum. en son 2 ay önce tartıştık ben senden sadece sevgi ilgi istiyorum başka birşey istemiyorum dedim ancak ben böyleyim dedi bende o gün bugündür hiç yaklaşmadım ve gördümki biz benim çabalarımla biraz yakınlaşıyormuşuz, 2 aydır eli elime bile değmedi ve o kadar rahatki herşey normalmiş gibi davranıyor. İnsan ev arkadaşıyla bile koridorda karşılaşsa bi temas olur bizde hiç yok. Ne yapacağım böyle bilemedim sadece sabrediyorum uykularım kaçıyor içim içimi yiyor. Daha anlatılacak o kadar çok şey varki, şimdiden teşekkür ediyorum hepinize