• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El bumbo bebek koltuğu ariyorum.satan yok mu?

Canim ben su an bumboyu kullaniorum arkadastan haber gelmedi mamas papasi bana satarsa ben de baslik acan arkadasa bumboyu vermeyi teklif etmistim haber vermedi ikisi de

ben alırken ikisi arasında kararsız kalmış mamas papası almıştım;
mamas papasın üstündeki yumuşak süngerimsi bölüm çıkartılıp, bebek biraz daha büyüyünce de kullanılabiliyor, ya da tombiş bebekler rahatlıkla içine sığabiliyor, bu özellik bumboda yok,
kesinlikle devrilme gibi bi durum söz konusu değil

$2013-12-04 20.34.59.jpg $2013-12-04 20.35.21.jpg $2013-12-04 20.36.30.jpg

işte mamas papas snug mama sandalyemiz

Tamamdir arkadastan haber bekleyim olmazsa ben de satisa koyayim benimkini yapalim alisverisi senin alisverisi biraz yavaslatcam ama beklersen

benımkı 7 aylık cıkamıo ıcınden ama ozellıkle uyarmıslar asla cocukları yalnız bırakmayın dıye surekli kontrollü kullanıorum ben

Kızlar bu mamas and papas snug'ı biz yemek yerken masanın üzerine koyabilir miyiz? Biz eşimle mama sandalyesi bakıyoruz, bunu beğendim ben başka şekilde de kullanıldığı için.

kim kime neyi satıyor anlamadım tamamen karışmış yada ben karıştırdım
sonuç olarak satılık koltuk varmıdır? durumu ve fiyatı nedir

Eki Görüntüle 884270

bendeki bunun aynısı ısteyene bendekının resmını atarım yepyenı duruyor 90tl dedım aldıgım fıyata gore belırledım ben de,,pazarlık yaparız tabıkı almayı dusunen olursa ptt hesabım da var ptt kapıda odemelı gonderırım daha uygun olur

Eki Görüntüle 884270

bendeki bunun aynısı ısteyene bendekının resmını atarım yepyenı duruyor 90tl dedım aldıgım fıyata gore belırledım ben de,,pazarlık yaparız tabıkı almayı dusunen olursa ptt hesabım da var ptt kapıda odemelı gonderırım daha uygun olur

tabiki şuanki fiyatları bazı sitelerde çok yüksek 150 tl civarında bazı sitelerde mamaspapas 99 tl o yüzden ben dedim fazla diye peki en son ne düşünüyorsun.. birde bişi sorcam bebeğin kilolu olduğu için içine sığmıyodu galiba kaç kiloya kdr kullandın

Back