seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana gönül isterdiki sana gerçekten sarılarak doğum gününü kutlasaydım ama bu kadarı elimden geliyor canım sende çok yaşa hep beraber sağlıkla mutlulukla yaşayalım inş.:Saruboceq::asigim: çok teşekkür ederim Ceydacım, eski yaşımın bana kazandırdığı en güzel değerlerden biri de sensin sen çok yaşa çiçeğim a.s.
Doom günümde bir de "sebzeli kiş" yapam dedim ama sahibesinden bi cevap alamadım yarın kafama göre yapıcam inşaallah.
Ayyy çok mutlu ettin beni yaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
mafoldumben
Aşk olsun tatlım neden kızayım sana.hem ben sana hiç kıyamam zatenayyyy doğumgünü varmış kaçırmışım ben böyle şeyler eklemekle uğraşamıyorum ceydamın pastasını kullansam gül yüzlü arkadaşım ceydam kızmaz bana biliyim
Canım ben profilinden görmedim doğum gününü. Bir ara bi topikte yazmıştınikoncanım merak ettim profilinde doğum günün yazmıyı ceydam nerden bildiki
bu sözlerinle beni utandırıyorsun ama arkadaşım :kedi::kedi:o çok ince, nazik, dşünceli bir insan biliyorsun :asigim:
bir ara yazılıydı kaldırmıştım
:asigim: çok teşekkür ederim Ceydacım, eski yaşımın bana kazandırdığı en güzel değerlerden biri de sensin sen çok yaşa çiçeğim a.s.
Doom günümde bir de "sebzeli kiş" yapam dedim ama sahibesinden bi cevap alamadım yarın kafama göre yapıcam inşaallah.
Ayyy çok mutlu ettin beni yaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
mafoldumben
tabii şeymacım hoşgeldin yalanı olmayan erkese açık kapımız
a.s.
Şeymacığım fotoları gördüm maşallah bütün doğum kilolarını vermiş görünüyorsuni inan gözlerime inanamadım buradan yazmak istedim sositososito
Hoş geldin canım aramıza
Yavrularını Allah bağışlasın pek tatlılar MaşAllah nazar değmesin kuzulara
şeyma hoşheldinnnna.s.
tşk ederiz ..yakından görmek istersen senide beklerim leptapcım bu hafta içi yine buluşucaz inşş...keremime bayılan bayılana zaten ablasıı eee kim doğurdu demeden geçemeyeceğim sırnaşık şeyhoşgeldin aramıza şeyma belirtmeden geçemiycem kuzuların çok tatlı maşşallah hele keremine bayıldım allah nazardan saklasın
herkese iyi bayramlar a.s.
Slm kızlar nasılsınız bakalım
bu arada bİr ara toplaŞalım yaaa
ben gİdemedİm zaten gİtmeden bİr daha buluŞalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?