Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s. : :a.s.deryam çok çok çok geçmiş olsun
nikonum seni ve yorumlarını özlemişiz valla
nikoncan senin kaç kurabiyen var bakem??
valla benim ilk malum yeni evliyim daha öncesinde kociki ikna edemedim önce nikah dedikaydirigubbakcemile3
senin alya cadısının öle masum göründüğüne bakma numara yapıyo başkalarının yanında bütün çilesi bana
akşama babası gelince ay bu melek ,benim kızım çok uslu nesinden şikayet ediosun dio tabi o gelene kadar hatunun pili bitio onu hesap eden yok
deryam sıcak pekmez iç ,ısıt cezvede pek iy gelio
pasaklım bu topic çok göz önünde olmadığı için buraya ekliyorum
çok fazla gören olmasın miniğimi biz bize olduğumuz bi ortamda daha iyi değilmi![]()
Allah kabul etsin:Saruboceq: canım bizde bugün oruçluyduk iftarı yaptık biraz öncekaydirigubbakcemile2oooo kimler gelmiş kimler
pasaklım gelmiş
nikonum gelmiş
aybiş bgn şeyma geldimi kırk uçurmaya
bende bgn orucum zilhicce ayı orucu nasip olursa yarında tutcam inş şimdilik mutfağa geçeyim iftara az kaldı
seninkinide allah kabul etsin canımAllah kabul etsin:Saruboceq: canım bizde bugün oruçluyduk iftarı yaptık biraz öncekaydirigubbakcemile2
Slm kızlar sanırım hastalığı yeniyorum çok şükür
DÜn çok kötüydüm bugün bana maşallah
Pasaklım saol tatlım güzel dileklerin için
Bayramı evimizde geçiricez artık anneciğime babacığıma gidemiyorum ama olsun
Bayramdan sonra gideriz inşallahşutarafagitti:Saruboceq:
Dün abimle konuştuk çok telaşa verdiler etrafı
Kurbanıda vekaleten kestiricez artık kısmet yaaaww üzülmemeye çalışıyorum vardır bir hayır
yerimsenibenyerimseniben
Leptabım Allah kabul etsin fıstığım oruçlarını ben hala borçlarımı ödeyemedim
artık bende bu topıce yazayım yanı bızde kanka olduk sayılırr dimi aybık :))))
Hoş geldin canım aramızaartık bende bu topıce yazayım yanı bızde kanka olduk sayılırr dimi aybık :))))
Nikoncum Doğum Günün Kutlu olsun Canım
![]()