• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

:asigim: çok teşekkür ederim Ceydacım, eski yaşımın bana kazandırdığı en güzel değerlerden biri de sensin sen çok yaşa çiçeğim a.s.
Doom günümde bir de "sebzeli kiş" yapam dedim ama sahibesinden bi cevap alamadım yarın kafama göre yapıcam inşaallah.
Ayyy çok mutlu ettin beni yaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
mafoldumben
seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana gönül isterdiki sana gerçekten sarılarak doğum gününü kutlasaydım ama bu kadarı elimden geliyor canım sende çok yaşa hep beraber sağlıkla mutlulukla yaşayalım inş.:Saruboceq:
ayyyy doğumgünü varmış kaçırmışım ben böyle şeyler eklemekle uğraşamıyorum ceydamın pastasını kullansam gül yüzlü arkadaşım ceydam kızmaz bana biliyim
Aşk olsun tatlım neden kızayım sana.hem ben sana hiç kıyamam zaten
Hele şu hasta halinle hiç kıyamam canım ŞenizEn kısa zamanda sağlığına kavuşursun inş
Rabbim şifa versin kuzucum
:1hug:
nikoncanım merak ettim profilinde doğum günün yazmıyı ceydam nerden bildiki
Canım ben profilinden görmedim doğum gününü. Bir ara bi topikte yazmıştı
bende unutmadım aklımın bir köşesine not ettim hemen.Çünkü ufak şeylerle bile olsa insanları mutlu etmeyi seviyorum
:lepi:
o çok ince, nazik, dşünceli bir insan biliyorsun :asigim:
bir ara yazılıydı kaldırmıştım
bu sözlerinle beni utandırıyorsun ama arkadaşım :kedi::kedi:

Herkeslere Mutlu Bayramlar a.s.
Bir bayrama daha eriştik sağlıkla huzurla inş.:teytey:
Bu bayramda aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var ve birde Alya Dua'mız tabiki :nazar:
Rabbim sevdiklerimizi yanımızdan ayırmasın ve sevdiklerinden uzakta olanlarada bir an önce kavuşmayı nasip etsin inş. :Saruboceq:
395.gif

:asigim: çok teşekkür ederim Ceydacım, eski yaşımın bana kazandırdığı en güzel değerlerden biri de sensin sen çok yaşa çiçeğim a.s.
Doom günümde bir de "sebzeli kiş" yapam dedim ama sahibesinden bi cevap alamadım yarın kafama göre yapıcam inşaallah.
Ayyy çok mutlu ettin beni yaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
mafoldumben

cnm kusura bakma geçmiş d günün kutlu olsun opuyorumnanaktan
kiş evet kremasız :kedi:

tabii şeymacım hoşgeldin yalanı olmayan erkese açık kapımız

sağol cnmcım tam adamını buldun o zman opuyorumnanaktan

a.s.
Şeymacığım fotoları gördüm maşallah bütün doğum kilolarını vermiş görünüyorsuni inan gözlerime inanamadım buradan yazmak istedim sositososito

cnm sağol valla çok moral verdin...ama malesef gitmedi 57 yle hamış kaldım 65 ım şuan duruyorla ama pek gözükmuyor sanırım..

Hoş geldin canım aramıza
Yavrularını Allah bağışlasın pek tatlılar MaşAllah nazar değmesin kuzulara :nazar:

sağol cnm Allah razı olsun..
şeyma hoşheldinnnna.s.

hoşbulduk

hoşgeldin aramıza şeyma belirtmeden geçemiycem kuzuların çok tatlı maşşallah hele keremine bayıldım allah nazardan saklasın:nazar:
tşk ederiz ..yakından görmek istersen senide beklerim leptapcım bu hafta içi yine buluşucaz inşş...keremime bayılan bayılana zaten ablasıı eee kim doğurdu demeden geçemeyeceğim sırnaşık şey

herkese iyi bayramlar a.s.

HERKESE BAYRAMLAR GÖNLÜNÜZCE Bİ BAYRAM GEÇİRMENİZİ DİLERİM...a.s.

Slm kızlar nasılsınız bakalım
bu arada bır ara toplaŞalım yaaa
ben gıdemedım zaten gıtmeden bır daha buluŞalımmmm

slm kızlar Lyre kafa nabersin yarın karşıya geçiceeemmmmm
Aybişe uğrıyım diyorum ama geç oldu nasıl haber vericem
ya da başka bişey mi yapsak

uyşş topişim naber
huhuu hanımlar nassınızzz görüşömeyelii
bizim deryaaa hain domdomu aybike gitmiş
beni arıyo diyoki "aybik bende al yusufu gel "ay bende hemen heycan yaptım :(
meğer o gitmiş pişlik :P
neyse aybikin beyi araba alıyomuş araba alınca sabah kahvaltısına gelicek buraya inşlh :)

Back