seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana gönül isterdiki sana gerçekten sarılarak doğum gününü kutlasaydım ama bu kadarı elimden geliyor canım sende çok yaşa hep beraber sağlıkla mutlulukla yaşayalım inş.:Saruboceq::asigim: çok teşekkür ederim Ceydacım, eski yaşımın bana kazandırdığı en güzel değerlerden biri de sensin sen çok yaşa çiçeğim a.s.
Doom günümde bir de "sebzeli kiş" yapam dedim ama sahibesinden bi cevap alamadım yarın kafama göre yapıcam inşaallah.
Ayyy çok mutlu ettin beni yaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
mafoldumben
Aşk olsun tatlım neden kızayım sana.hem ben sana hiç kıyamam zatenayyyy doğumgünü varmış kaçırmışım ben böyle şeyler eklemekle uğraşamıyorum ceydamın pastasını kullansam gül yüzlü arkadaşım ceydam kızmaz bana biliyim
Hele şu hasta halinle hiç kıyamam canım ŞenizEn kısa zamanda sağlığına kavuşursun inş
Rabbim şifa versin kuzucum:1hug:
Canım ben profilinden görmedim doğum gününü. Bir ara bi topikte yazmıştınikoncanım merak ettim profilinde doğum günün yazmıyı ceydam nerden bildiki
bende unutmadım aklımın bir köşesine not ettim hemen.Çünkü ufak şeylerle bile olsa insanları mutlu etmeyi seviyorum :lepi:
bu sözlerinle beni utandırıyorsun ama arkadaşım :kedi::kedi:o çok ince, nazik, dşünceli bir insan biliyorsun :asigim:
bir ara yazılıydı kaldırmıştım