• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

ohh ne güzel aybişede gidilmiş
bgn ismekte spora yazıldım perşembe ve cumartesileri 11, 12 seasına iyi oldu valla
diğer branşlarada başvurcaktım ama yer yoktu

bgn ismekte spora yazıldım perşembe ve cumartesileri 11, 12 seasına iyi oldu valla

uyşş topişim naber
huhuu hanımlar nassınızzz görüşömeyelii
bizim deryaaa hain domdomu aybike gitmiş
beni arıyo diyoki "aybik bende al yusufu gel "ay bende hemen heycan yaptım :(
meğer o gitmiş pişlik :P
neyse aybikin beyi araba alıyomuş araba alınca sabah kahvaltısına gelicek buraya inşlh :)

he gittim hayretlerle döndüm akşama kadar maşallah dedim valla
Alya'ya maşallah aybiğime maşallahhhh
betüş çok uzak ya nerdeyse 20 gündür görüşemedik
Aybik merakla bekliyoruz araba hemen alınır inşallaaaaaaaaahhhhh
Bukete duyrulur alya'ya bir kötüledim buketii hehhh bir daha yüzüne bakmazzzz:roflol::roflol: dermişimmmmmmmm

Buket deli oldu bu arada gittim gördüm diye istifa ederse hep bu yüzdendir
Aybiğin evinde net yok galiba o nedenle giremiyorakannehir
Yarına yatılı misafirim var gidiyorum bennnnnkaydirigubbakcemile4
Dayımın kızı geldi yaaaaaaaawwwwww
hazırlık yapıcımmmmmm
öptüm sizi kankileriiimmmmŞenizŞenizŞeniz

slm kızlar inş bizde bu hafta sonu buluşup kanka oliciz sonra bu topicte yerimizi alırız artık :) katılmak isteyen arkadaşlar bekleriz topigimize .. deryacık bu arada sen akşamları girebiliosun sanırım tarihi belirledik biz yer konusunda da iki şıktan biri olucak haberin olsun canm inş bi işin çıkmaz o güne .. öptüm hepinizi güzel hatunlar hoşçakalın..

artist saol canım benim bu hafta iptal oldu benim çok işime geldi aslında misafrim vardı
Gelecek hafta için söz vermiyim ama ıstanbulda olursam ınşallah gelmek isterim

Slm kankilerim nabersiniz dün betüşler bizdeydi ayy hava atmak gibi olmasındaaaazemuszemus
Komşi olduk ya haniiiiiiii
Bu arada bir arada çılgın Antrenörümle buluşucaz kısmetse (kocik götürürse daha çok) cumartesi bekleriiiiizzzzz ama saat 6 dan sonra

Slm kankilerim nabersiniz dün betüşler bizdeydi ayy hava atmak gibi olmasındaaaazemuszemus
Komşi olduk ya haniiiiiiii
Bu arada bir arada çılgın Antrenörümle buluşucaz kısmetse (kocik götürürse daha çok) cumartesi bekleriiiiizzzzz ama saat 6 dan sonra

aldık haberini :kızgın:

Back