- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
-
aybikecim ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş ehh bizde güzel çıkmışız valla hepinizi çok seviyorum allahım nazarlardan korusun iyiki varsınız iyiki hayatımdasınız:enbuyukkk::enbuyukkk:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
çok teşekkür ederiz inş daimi olur ..hepiniz çok güselsiniz dostluğunuz daim olsun..bakim dedim bakmas olaydım o iskende canlı canlı bana bakıyo sankimmmm...çokta severim hele bu halimle dadından geçilmes...mekan neresi bu arada ...aybike seni tanımıyorum ama görmüğşlüğüm var kk da hamilesin allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah...yüzünde solgun sanırım bulntın var...
aybikecim ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş ehh bizde güzel çıkmışız valla hepinizi çok seviyorum allahım nazarlardan korusun iyiki varsınız iyiki hayatımdasınız:enbuyukkk::enbuyukkk:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
çok tatlısınız kızlar...maşallah..
ama benim gözüm iskenderlerde kaldı..:1no2:
size tam bakamadım bilecokacimcoook
Dostluğunuz daim olsun hanımlar......Şeniz
kızlar harikasınız..Maşallah..
Dostluğunuz daim olsun..a.s.
çok tatlısınız kızlar...maşallah..
ama benim gözüm iskenderlerde kaldı..:1no2:
size tam bakamadım bilecokacimcoook
hepiniz çok güzelsiniz Allah muhabbetinizi arttırsın
valla ne güzel nazar degmesin insan kafa denki bulunca istahida acilir tabiki.iyi ediyonuz kizlar.valla biz uzaktayiz ancak öyle resimlerle avunuyoz o resmin bir kösesine de kendimi koyuyorum:))) bende mutlu oluyorum:) ne yapayim:)
çok teşekkür ederim ablacımTek kelimeyle fıstık gibisiniz
nazarlar gelmeyin allah korusun maşşallahhhhhhhhh
41 kere maaşallah kızlarımıza ..
Dostluğunuz daim olsun inş.
Çok geniş bir mekan da gerçekleşmiş buluşmanız ,neresi olduğunu yazarsanız çok sevinirim teşekkürler..a.s.
ayyy ne güzel kıskandım şimdi sizi...:çok üzgünüm:
hepiniz çok tatlısınız, çok şekersiniz...
aybike zehra türbanın ve bağlama şeklin çok hoşuma gitti...:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?