- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.504
- 773
- 35
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
-
çok saol canım ya :1hug:
yok oğluşum annannesinde kaldı :)
tüü tüüü maşallah
Ne şekersinizz sizz öle bütün fıstıklar bi arada :lepi:
Allah ayırmasın kızlar dostlugunuzz daim olsun a.s.
aybikemee
b&meee
tubişime
Lyre maaa
fanesimeee
banaaaa
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Allah muhabbetinizi daim etsin..
Kişi iki cihanda da sevdiği ile beraberdir,dostluk böylesine kutsiyeti derin ve mukaddes..
Yüreklerinize,gülüşlerinize sağlık..
hani bana hani banasenağlama
kızlar herkese selam hepiniz harikasınız =)sonunda kötü bir ay bitti ve sınavda bitti resmen kitaplara gömüldüm kk ya hiç giremedim desem yeridir hatta pc başına pek oturamadım neyseki sınav bitti ..artık özgürüm ve size baktım afiyet olsun herkese ve dostluğunuz daim olsun=)
masum görünümlü cadııııııı :jeyyar:
oğluşunu bırakıp gittin haaaaa :mymeka:
Kişi iki cihanda da sevdiği ile beraberdir,dostluk böylesine kutsiyeti derin ve mukaddes..
kızlar herkese selam hepiniz harikasınız =)sonunda kötü bir ay bitti ve sınavda bitti resmen kitaplara gömüldüm kk ya hiç giremedim desem yeridir hatta pc başına pek oturamadım neyseki sınav bitti ..artık özgürüm ve size baktım afiyet olsun herkese ve dostluğunuz daim olsun=)
ayy zaten hepinizi çok merak edıodumm ... merak ettiğime deydi hepinz ne kadar gusel bayanlarsınız yaa... çok tatlısınız... canı arkadaşlarım benimm ..daha nice nice buluşmlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?