• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşma ,yükseliş

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.270
1.561
133
34
İkinci buluşmada bir erkeğin çok yükselmesi abazalık mı,normal mi?

Benden mi adım beklemesi lazım?O kadar yükseldi ki,endişelendim.Kaçmak istedim.

Gerekten seven erkek böyle olmaz uzak dur başına iş alırsın
Zaten ilk zamanlae boyle vıcık vıcık olan erkeleride hiç sevmem 😏

İkinci buluşmada bir erkeğin çok yükselmesi abazalık mı,normal mi?

Benden mi adım beklemesi lazım?O kadar yükseldi ki,endişelendim.Kaçmak istedim.
Olayı anlatsanız belki daha kolay cevap veririz. Mesela üstünüze mi atladı, öpmeye mi kalktı, eve mi davet etti, elinizi mi tuttu ne oldu.

Olayı anlatsanız belki daha kolay cevap veririz. Mesela üstünüze mi atladı, öpmeye mi kalktı, eve mi davet etti, elinizi mi tuttu ne oldu.
Elimi tuttu,bir şey hissetmesem de izin verdim.
Sonra sarılmak öpmek istedi izin verdim.Arabama binerken dudağıma yapıştı,uzak durdum.Kendimi çektim.
Neredeyse yalvardı.Arabada benimle oturmak istedi.Asla dedim.

Sonra sarılmak öpmek istedi izin verdim.Arabama binerken dudağıma yapıştı,uzak durdum.Kendimi çektim.
Zeka problemleri varmış. Nereden tanışmıştınız bu adamla; internetten mi ?

Sosyal medyadan aynı meslek gruplarının bulunduğu bir sayfada yorumlanmıştık.Ordan eklemişti.
İnternetten tanıştığın, ikinci kez buluştuğun insanı arabada sıkıştırmak da nasıl bir sapıklıktır. Ben ki bu konularda sevişilir ya olur öyle diyen insanımdır bana bile sapık geldi. Adam resssmen sapık

İnternetten tanıştığın, ikinci kez buluştuğun insanı arabada sıkıştırmak da nasıl bir sapıklıktır. Ben ki bu konularda sevişilir ya olur öyle diyen insanımdır bana bile sapık geldi. Adam resssmen sapık
İlkinde çok saygılıydı,seviyeli bir şekilde iltifatlarda bulunuyordu.Bana samimi gelmemişti ama arkadaşım bahane üretiyorsun deyince devam ettim.İkinci buluşmaya evet dedim o yüzden.Ama ikincisi hayal kırıklığı.
Açıkçası hoşlanmamıştım kendisinden ama mantıken belki demiştim.
Bu durum beni hem üzdü,hem de öfkelendirdi.
Ben birini sevmek için bu kadar zorlarken kendimi,hatta onun gerçekten ilgilendiğini zannedip ona duygusal anlamda bir şeyler hissetmek için kendimi zorlarken,bir anda benim sınırlarımı ezip geçmesi beni çok öfkelendirdi.
Hem kendime hem ona karşı.

Yok daha neler 🤣

adamda ki yokluk beni öldürecek off tabıkı görüşmemelisin hoş mu yanı korkmadın mı hemen öpmesine de izin vermişsin ne idüğü belirsiz adamın ben burdan soğudum adamdan.

Amacı seks gayet açık değil mi? Hem siz de birşey hissetmemissiniz. Duygusal ilişki, sevgililik vb böyle bir şey değil.

Back
X