Kiz senin her yorumun güldürüyor beni espritörNereye yüksekmiş? Göğe mi?
Olayı anlatsanız belki daha kolay cevap veririz. Mesela üstünüze mi atladı, öpmeye mi kalktı, eve mi davet etti, elinizi mi tuttu ne oldu.İkinci buluşmada bir erkeğin çok yükselmesi abazalık mı,normal mi?
Benden mi adım beklemesi lazım?O kadar yükseldi ki,endişelendim.Kaçmak istedim.
Ciddi soruyorum, nereye yükseldi, nasıl yükseldi? Yükselme tanımı ne?
Elimi tuttu,bir şey hissetmesem de izin verdim.Olayı anlatsanız belki daha kolay cevap veririz. Mesela üstünüze mi atladı, öpmeye mi kalktı, eve mi davet etti, elinizi mi tuttu ne oldu.
Zeka problemleri varmış. Nereden tanışmıştınız bu adamla; internetten mi ?Elimi tuttu,bir şey hissetmesem de izin verdim.
Sonra sarılmak öpmek istedi izin verdim.Arabama binerken dudağıma yapıştı,uzak durdum.Kendimi çektim.
Neredeyse yalvardı.Arabada benimle oturmak istedi.Asla dedim.
Sosyal medyadan aynı meslek gruplarının bulunduğu bir sayfada yorumlanmıştık.Ordan eklemişti.Zeka problemleri varmış. Nereden tanışmıştınız bu adamla; internetten mi ?
İnternetten tanıştığın, ikinci kez buluştuğun insanı arabada sıkıştırmak da nasıl bir sapıklıktır. Ben ki bu konularda sevişilir ya olur öyle diyen insanımdır bana bile sapık geldi. Adam resssmen sapıkSosyal medyadan aynı meslek gruplarının bulunduğu bir sayfada yorumlanmıştık.Ordan eklemişti.
İlkinde çok saygılıydı,seviyeli bir şekilde iltifatlarda bulunuyordu.Bana samimi gelmemişti ama arkadaşım bahane üretiyorsun deyince devam ettim.İkinci buluşmaya evet dedim o yüzden.Ama ikincisi hayal kırıklığı.İnternetten tanıştığın, ikinci kez buluştuğun insanı arabada sıkıştırmak da nasıl bir sapıklıktır. Ben ki bu konularda sevişilir ya olur öyle diyen insanımdır bana bile sapık geldi. Adam resssmen sapık
Yok daha nelerElimi tuttu,bir şey hissetmesem de izin verdim.
Sonra sarılmak öpmek istedi izin verdim.Arabama binerken dudağıma yapıştı,uzak durdum.Kendimi çektim.
İzin vermiş gibi mi duruyorum?adamda ki yokluk beni öldürecek off tabıkı görüşmemelisin hoş mu yanı korkmadın mı hemen öpmesine de izin vermişsin ne idüğü belirsiz adamın ben burdan soğudum adamdan.
Amacı seks gayet açık değil mi? Hem siz de birşey hissetmemissiniz. Duygusal ilişki, sevgililik vb böyle bir şey değil.Elimi tuttu,bir şey hissetmesem de izin verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?