Buluma-2008 Temmuz Anneleri Anadolu Yakas bulumas

inşallah kreftçim sen gel senin için özel buluşma yaparızopuyorumnanaktan

keşke daha kalabalık olabilseydik neyse hele bi siftah yapalımdazemuszemus

aay kizlar, fotolari bekliyoz....

belki 2. bulusma da bende olabilirim..meralcim, kocaeli demi oturuyon kizz..neresin de...

evet canım. kocaeli... darıca'daydım. gebzeye taşındım. gerçi gebze izmitten çok istanbula yakın. sen biliyor musun kıs kocaelini?

evet canım. kocaeli... darıca'daydım. gebzeye taşındım. gerçi gebze izmitten çok istanbula yakın. sen biliyor musun kıs kocaelini?

ne diyon ! 25 yillik kocaeliliyim ben, dogma buyume.....
2 yilllik hollandadayim,ne yazikki :KK43:(((((((

gebze istanbula cok yakin evet...ben kocaeli merkezdenim canim....
bulusursak, kocaeliden istanbula gelicem, insallah... turkbayragi

ne diyon ! 25 yillik kocaeliliyim ben, dogma buyume.....
2 yilllik hollandadayim,ne yazikki :KK43:(((((((

gebze istanbula cok yakin evet...ben kocaeli merkezdenim canim....
bulusursak, kocaeliden istanbula gelicem, insallah... turkbayragi

ay inşallah... ne zaman geleceksin TR'ye? ben izmit'te okudum o yüzden izmit'i çok severim... üniversite zamanı keşfettim izmit'i zaten. ondan önce gezmelere hep istanbul tarafına geçerdik daha yakın diye... izmit daha da güzelleşti. sahil falan harika oldu.

huu buluşacak hatunlar nerdesiniz bakim bi aksilik yok dimi geliyosunuz.bu arada melis08 de gelecek inşallah oda temmuz annesi bakalım bi sorun olmazsa tabi.meralcim semra geliyomu son durum nedir.feridede gelecek gibi.neyse yarınola hayrola.başka gelmek isteyen arkadaşlarda varsa bekleriz pendik neomarin a.v.m saat 14,00 de burger kingtezemuszemus

yarım saat sonra buluşuyosunuz ha.
hadin bakalım.
önceden haberim olsaydı gelirdim bende. istanbul dediğin yer neresiki sanki. mersin-istanbul. kaçırdım tüh :))))
size iyi vakit geçirmenizi diliyorum canlarım.
resimleride hemmen eve gider gitmez ekleyin bakim bekliyorum:KK66:

yaa ben çok üzgünüm herkes buluştu ben kaldım.
dün akşam kızıma d.günü yaptık aslında 23ü idi ama dün yaptık. Sabah kalktım evi toparladım geleceğim ya kızıma bana kıyafet seçtim eşim nereye dedi daha önceden söylemiştim bu günü iple çekiyordum çünkü (hem benim için çok güzel olacak hem de kızım bir sürü yaşıtı ile tanışacaktı) ama unutmuş tüh ama gidemezsin dedi şaşırdım niye dedim (hiç karışmaz çünkü) kızlar bugün benim d.günüm (ben unutmuştum kızımınkinin telaşından) ve eşim benim için planlar yapmış birsürü yer ayırtmış falan insanlar davet etmiş. Birazdan evden çıkacağız. Sevinçliyim ama buruk bir sevinç. Hepinizle buluşmayı çok istiyordum. Lütfen ama lütfen tekrarlayalım. Hatta bana gelin toplaşın. Neyse bugün akşam gelin bakalım ne yaptınız kararlaştıralım yeniden.
Hepinizi çok öpüyorum. Öok üzgünüm :KK43:(((

Sana da kızını da Birlikte Yaşanacak Nice Mutlu Yıllar... Güzel bir gün geçirmen dilğiyle..

merhaba kızlar a.s.
buluştuk geldik herşey çok güzel geçti tekrarı yakında inşallahzemuszemus
kızlar gelsin resimleride atarız :kahve:

Sana da kızını da Birlikte Yaşanacak Nice Mutlu Yıllar... Güzel bir gün geçirmen dilğiyle..

çok teşekkür ederim canım. Çok güzel geçti günümüz canım eşim güzel program yapmış.

merhaba kızlar a.s.
buluştuk geldik herşey çok güzel geçti tekrarı yakında inşallahzemuszemus
kızlar gelsin resimleride atarız :kahve:

canım çok sevindim güzel geçmesine. Fotoğrafları heyecanla bekliyorum. Bir dahakinde ben de olacağım kesin.

kızlar fotoğrafların çoğu sibelde oda bugün giremecek nete o yokkende ben resim eklemeyeyim yarın beraber karar verip ekleriz.çok güzel geçti ikisiylede tanıştığıma çok memnun oldum.üç kişiydik zaten.inşallah bi daha buluşcaz.ikisinide çook sevdim ben fıstıklarıda çok tatlıydı.hiçte bunaltmadılar annelerini güzel güzel uyudular ama benim cadı beni biraz yordu yürüdüğü için sürekli inip dolaşmak istedi
meliscim doğum günün kutlu olsun canım inşallah bi dahaki sefere gelirsin sende.

gencizacım benim kızım da öyle dün adaya gittik arabasını aldık yanımıza güya 1 sn. bile oturmadı yürüyor sürekli ne kucakta duruyor ne arabada babası bana ben babasına sürekli.
Süper bir doğumgünü geçirdim anlayacağın :) Teşekkür ederim bir dahaki sefer kesin geleceğim kaçırmam bu sefer.

gencizacım benim kızım da öyle dün adaya gittik arabasını aldık yanımıza güya 1 sn. bile oturmadı yürüyor sürekli ne kucakta duruyor ne arabada babası bana ben babasına sürekli.
Süper bir doğumgünü geçirdim anlayacağın :) Teşekkür ederim bir dahaki sefer kesin geleceğim kaçırmam bu sefer.

kizinin ve senin dogum gunleriniz kutlu olsun canim, nice yillara...
bulusmaniz cok guzel gecmis, fotolardan oyle yansiyor kizlar...turkbayragi

X