Buluma-2008 Temmuz Anneleri Anadolu Yakas bulumas

Maeves aslında açık hava tabiki daha iyi ama öğlen sıcağında kavrulmayalım istedim. Bir de benim için çok uygun bir yerde. Arabayla 10 dk'da ordayım. Gülistan sofrası muhtemelen sahilde bir yerlerde. Sahile inmek için biraz dolaşmam gerekiyor. Arabada Selin varken mümkün değil dolaşmak. Ama çok güzel orası değer dolaşmaya diyorsanız eşime söylerim o bırakır bizi olmazsa...

evet ya feride bidaha bukadar kk.lıyı nerde bulacaksın haftaya yaparsınız naz yapma hadi hadi hem biz senin için değil mervoş için ısrar ediyoruz. :dilcikar:

aaa mızıkçılık yooookkkkk... haftaya erteleyin boya badana işini. yolarım bakkk kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

annaaaaammmm :nazar:

kıs walla naz yapmıyom her hafta sünnet düğün kız isteme hiç boş duran yok peee bu hafta sonu halletmem şart .. sölediydim sana bu hafta olmasın diye dövdürecen beni gıcıks aysagüüülll Çok üzgünüm çoook

ne pazarı kuu alla allaa bi sürü kişiye mesaj attım c.tesi diye.anam birinize uysa birinize uymuyor ne yapimkafamçokkarıştı.çok önemli bişey yada herhangi bi sürpriz olmadığı sürece gelmeye çalışalım lütfen bayanlar.badanayıda bi hafta erteleyelim lütfen haftaya sana gelir hepbirlikte bitiririz ferideopuyorumnanaktan gezenti karı gerçi senin haftayada bi düğün vardır kesin :smiley-cool:

25 temmuz c.tesi saat 14:00 neomarin avm de buluşuyoruz o kadddarr:enbuyukkk:.

gülistan olumsuz yani ölemii... mama sandalyesi varmı orda peki.. irem aranasında durmaz hep kucağımda olur hiç bişi anlamam o zaman:KK43:

ne pazarı kuu alla allaa bi sürü kişiye mesaj attım c.tesi diye.anam birinize uysa birinize uymuyor ne yapimkafamçokkarıştı.çok önemli bişey yada herhangi bi sürpriz olmadığı sürece gelmeye çalışalım lütfen bayanlar.badanayıda bi hafta erteleyelim lütfen haftaya sana gelir hepbirlikte bitiririz ferideopuyorumnanaktan gezenti karı gerçi senin haftayada bi düğün vardır kesin :smiley-cool:

25 temmuz c.tesi saat 14:00 neomarin avm de buluşuyoruz o kadddarr:enbuyukkk:.

helaaall sana kız .. o kadarrr alkisalkisalkis bi dahaki hafta da başkasına uymıcak sonuçta nasip diyelim :umursamaz: resimleri gösterip çatlatın beni anacım sibel in ahı mı tuttu ne :nazar:

benim ahımmı anlamadım ne ahı canım?

ayşegülle ölesine bi tanışalım deyu buluştuyduk da bizi dövecektin ya kızzz ne çabuk unuttun kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana gelmek isterdim ama kısmet bi dahaki sefere inş.. umarım güzel vakit geçirirsiniz cnm bol resim çekinin ..

Gizli gizli buluşma yaptınız sizzzz!!! sizi uyusslarrrrrr :eek:klava: :eek:klava:

ayşegül semraya bugün mesaj atacam tatlım.. bi kesinleşsin istedim önce... neomarin'de nerde buluşuyoruz? benim cebi kaydettin mi? bi çağrı at ya da özelden seninkini gönder istersen?

Bi de başka kimler geliyor. Sibel, sen, ben bi de gelirse Semra mı olacaz?

ay kızlar bende cok gelmek ıstıyorum ama bu cumartesı gelemem.Ben avropa yakasındayım vwe pendık cok uzak.Esım de cumartesı gunu calısıyor benı de getıremeyecek.Eger pazar gunu olursa gelırım.Ama artık karar alındıgısa tamam sonrakı bulusmada ınsallah gelırım.

fikriyecim avrupa yakasında nerde oturuyorsun sen???
ben de avrupa yakasındayım da büyükçekmecedeyim

numaranı kaydettim meralcim.tel.im şarjda dolsun mesaj atarım sana.evet sanırım sen,ben,semra ve sibel olacak bi ihtimal feridede gelebilir.burger king olabilir,uymazsa ordan başka biyere geçeriz.
fikriyecim seninde gelmeni çok isteriz şimdi c.tesi dedik bi kere ve planlar ona göre yapıldı eğer bi şekilde gelebilirsen çok güzel olur olmazsa artık ikinci buluşmaya inşallah a.s.

tamam canım. burger king'de buluşalım... inşallah bir aksilik çıkmaz da herkes gelebilir..

aay kizlar, fotolari bekliyoz....

belki 2. bulusma da bende olabilirim..meralcim, kocaeli demi oturuyon kizz..neresin de...

X