Buluma-2008 Temmuz Anneleri Anadolu Yakas bulumas

genciza

annesinin sosisi o :)
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
4.158
143
42
2008 temmuz anneleri 25 temmuz c.tesi günü pendik-neomarin alışveriş merkezinde buluşuyoruz hepinizi bekleriz.opuyorumnanaktan

ne güzel canım keşke yakın olsaydık ta bizde gelebilseydik mafoldumben
sizlere iyi buluşmalar canım çok kişi var mı anadolu yakasından canım

meralcim daha bilmiyorum işte toplanalım burda karar verelim hangi saat uyar çoğunluğa 2-3 gibi olabilir mesela.

inşallah bi mani olmazsa gelmeye çalışıcam... açık hava daha iyi olmazmı alışveriş merkezi olmasının özel bi nedeni varmı canım.. sen tecrübelisin buluşma konusunda:)

ne iyi düşünmüşsünüz! keyifli vakitler.. fotograf makinası almayı unutmayın yanınıza. görüntülerinizi bizimle paylaşırsınız.. hihoyyyt

inşallah bi mani olmazsa gelmeye çalışıcam... açık hava daha iyi olmazmı alışveriş merkezi olmasının özel bi nedeni varmı canım.. sen tecrübelisin buluşma konusunda:)

canım aslında pendikte gülistan sofrası var belki bilirsin orası olabilir diye düşünmüştüm.ama bebeklerin bakımı için zorluk çekebiliriz alt değiştirme v.s.alışveriş merkezi daha rahat olur gibime geldi sonradan tecrübelerime dayanarak söylüyorum tabi :smiley-cool: meral ve semrada biraz uzaktan gelecekler onlar içinde orası daha uygun olurmuş.

gülistan sofrasını biliyorum tabii canım hem orda mama sandalyesi ve parkda var... gülistanı biliyosan onun hemen üstünde tenis kulubü var haftanın 3-4 günü ordayız biz:)

hem altlarınıda öyle eskisi kadar sık değiştirmiyoruz ki 1 bilemedin 2 defa değiştirilir zaten buluşma süresinde.. ben içerideki kapalı alanda koltuklar var ya orda değiştiriyorum zorluk çekmiyorum... ama tabii siz bilirsiniz yinede.

gülistan sofrasını biliyorum tabii canım hem orda mama sandalyesi ve parkda var... gülistanı biliyosan onun hemen üstünde tenis kulubü var haftanın 3-4 günü ordayız biz:)

evet canım güzel biyer genelde kahvaltıya gidiyoruz biz oraya.hadiya tenis haa harika valla hiç bahsetmemiştin kız yada ben denk gelmedim formunu tenisemi borçlusun yoksahihoyyyt

hem altlarınıda öyle eskisi kadar sık değiştirmiyoruz ki 1 bilemedin 2 defa değiştirilir zaten buluşma süresinde.. ben içerideki kapalı alanda koltuklar var ya orda değiştiriyorum zorluk çekmiyorum... ama tabii siz bilirsiniz yinede.

benim hiç alt değiştirmem gerekmedi orda.bebelerin işi belli olmaz ama koltuklardada halledilebilir dediğin gibi.yalnız meral neomarin uygun olur deyince ben orayı yazdım.gelsin bi konuşuruz yine olmazsa değiştiririz.

tenis oynamıyorumm yaa:)) kortların yanında kulubün çay bahçesi var oturmaya gidiyoruz:))

X