Merhaba ,ben Bülent beyin hastasıyım ,çok yoğun oluyorlar ama ben merkezden memnunum,öyle saatlerce sıra bekleme durumu yok randevu saatinizde hatta erken bile aldıkları oluyor bazen 10 15 dk gecikmede olabiliyor. Bana 3 hemşirenin cep numarasını verdiler sorunuz olduğunda arayabilirsiniz diye ne zaman arasam hep yardımcı oldular.
bu süreçte rahim filmi,varsa genetik ve trombofili test sonuçları benim vardı mesela.sperm testi ve gittiğim hemen her gün sabah kan alıyorlardı başka değerlerde takip ediliyordu yani sonra yumurta toplama işlemim oldu yaşım 39 bu arada,6 yumurta toplandı 2 tanesi sorunsuz 3.güne gitti ve dondurdular daha sonra rahim filmi çekildi 1 sezaryen ve 2 düşüğüm sebep olabilir dediler yapışıklık için ,
Histeroskopi olmam gerekiyordu oldum,spiral takıldı 2 ay sonra çıkartıldı daha sonra tekrar rahim filmi bu defa yine yapışıklık görüldü ama çok çok az bu etkilermi bilemem dedi Bülent bey ama benim sabrım kalmamıştı transfer deyip duruyordum birde çikolata kistim ve 2 küçük miyomum vardı 3 aylık lucrin iğne verdi ve 3 ay adet görmedim.
Sonra kontrole gittim 2.5 olan kist 1.9 olmuş küçülmüş ,rahime bakıldı ve ilaçlarımı almaya başladım 14 gün sonra tekrar muayene oldum herşey iyi görünüyordu, gebelik aşısı oldum 5 gün sonrada transferim oldu.
Tebrik ederim saglıcakla kucagınıza alın inşallahMerhaba ,ben Bülent beyin hastasıyım ,çok yoğun oluyorlar ama ben merkezden memnunum,öyle saatlerce sıra bekleme durumu yok randevu saatinizde hatta erken bile aldıkları oluyor bazen 10 15 dk gecikmede olabiliyor. Bana 3 hemşirenin cep numarasını verdiler sorunuz olduğunda arayabilirsiniz diye ne zaman arasam hep yardımcı oldular.
bu süreçte rahim filmi,varsa genetik ve trombofili test sonuçları benim vardı mesela.sperm testi ve gittiğim hemen her gün sabah kan alıyorlardı başka değerlerde takip ediliyordu yani sonra yumurta toplama işlemim oldu yaşım 39 bu arada,6 yumurta toplandı 2 tanesi sorunsuz 3.güne gitti ve dondurdular daha sonra rahim filmi çekildi 1 sezaryen ve 2 düşüğüm sebep olabilir dediler yapışıklık için ,
Histeroskopi olmam gerekiyordu oldum,spiral takıldı 2 ay sonra çıkartıldı daha sonra tekrar rahim filmi bu defa yine yapışıklık görüldü ama çok çok az bu etkilermi bilemem dedi Bülent bey ama benim sabrım kalmamıştı transfer deyip duruyordum birde çikolata kistim ve 2 küçük miyomum vardı 3 aylık lucrin iğne verdi ve 3 ay adet görmedim.
Sonra kontrole gittim 2.5 olan kist 1.9 olmuş küçülmüş ,rahime bakıldı ve ilaçlarımı almaya başladım 14 gün sonra tekrar muayene oldum herşey iyi görünüyordu, gebelik aşısı oldum 5 gün sonrada transferim oldu.
Allah razı olsun canım.Bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bende düşünüyorum Bülent beyi ama kararsızım siz ne dersiniz bide ben microchip istiyorum 3 başarısız tüp bebeğim var artık sabrım da kalmadı bide fiyatlar konusunda bilgi verebilir misin
Tebrik ederim saglıcakla kucagınıza alın inşallah
Tüp bebek raporu gecerli mi acaba?birde Bülent hoca kendisi mi muayene ediyor tüm sürecten haberi var mı?yogun diye okudum çünkü?yapılacak işlemleri kendisi mi belirleyip yonlendiriyor?
Tesekkurler canim histeroskopi yi transferden kaç ay once yaptı peki?Allah razı olsun canım.
Canım ben memnun kaldım,Bülent bey biliyorsun türkiyede sayılı isimlerden.
Fiyatlara gelince tam tutar olarak bilemiyorum çünkü benim tedavim 7 ay kadar sürdü mesela yumurta toplama işlemi rahim filmi ve operasyondan önce yapıldı malum yaşımda ilerliyordu,hatta havuz yöntemi uygulayalım daha fazla yumurtamız olsun dedi ama ben istemedim bir kızım var Allaha şükür bu son denemem dedim.
Allah razı olsun canım,Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
İlk muayene,yumurta toplama,rahim filmlerini değerlendirme,sürece nasıl devam edeceğimizle ilgili bilgilendirme ve transfer bunlar Bülent bey yaptı,diğer ara muayeneler ayşen hanımla ama ayşen hanım muayene ettikten sonra sizi biraz bekleteceğiz Bülent bey ile görüşüp ilaçlarınızı ona göre vereceğiz diyorlardı yani tüm süreçten haberdar olup herşeye karar veren Bülent bey.
Raporla ilgili bilgim yok malesef.
Allah razı olsun canım.
Canım ben memnun kaldım,Bülent bey biliyorsun türkiyede sayılı isimlerden.
Fiyatlara gelince tam tutar olarak bilemiyorum çünkü benim tedavim 7 ay kadar sürdü mesela yumurta toplama işlemi rahim filmi ve operasyondan önce yapıldı malum yaşımda ilerliyordu,hatta havuz yöntemi uygulayalım daha fazla yumurtamız olsun dedi ama ben istemedim bir kızım var Allaha şükür bu son denemem dedim.
Allah razı olsun canım,Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
İlk muayene,yumurta toplama,rahim filmlerini değerlendirme,sürece nasıl devam edeceğimizle ilgili bilgilendirme ve transfer bunlar Bülent bey yaptı,diğer ara muayeneler ayşen hanımla ama ayşen hanım muayene ettikten sonra sizi biraz bekleteceğiz Bülent bey ile görüşüp ilaçlarınızı ona göre vereceğiz diyorlardı yani tüm süreçten haberdar olup herşeye karar veren Bülent bey.
Raporla ilgili bilgim yok malesef.
Tesekkurler canim histeroskopi yi transferden kaç ay once yaptı peki?
Çok teşekkür ederim canım cevabın için hayırlısıyla alırsın inşallah bebeğini kucağına bende karar vericem artık inşallah hakkımızda hayırlısı olur darısı bizim başımıza inşallah :)
Arkadaşlar ben bülent beyin hastasıyım benım bir tane sonradan biloksatit olmuş emriyom varmış bu ne demek kötümü iyimi acaba
canım bugun tekrar konustum emrıyologla bana iki tane morulla evresinde olan emrıyom oldugunu söyledi ama biraz yavaşlar dedi birde erken ölü bilast dıyoruz bız buna dedi 3 tanede biloksait olmus emrıyo varmıs o marulla tutma şansı nedır acaba ölü bilast ne demek kiCanım blastokisttir o 5.gune gelmiş demek iyi yani korkma
canım bugun tekrar konustum emrıyologla bana iki tane morulla evresinde olan emrıyom oldugunu söyledi ama biraz yavaşlar dedi birde erken ölü bilast dıyoruz bız buna dedi 3 tanede biloksait olmus emrıyo varmıs o marulla tutma şansı nedır acaba ölü bilast ne demek ki
amin canım inşallahBende bilmiyorum canım hayırlısi olsun hakkında Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?