BÜLENT TIRAŞ HASTALARI

merhaba ben de bülent beyde kimyasal gebelik yaşadım eksosom ve prp yaptı düşük olan amhsım 0.50 idi daha sonra1.47oldu simdi aşılama yapsam olurmu diye düşünüyorum prpden sonra birinci reglimi oldum bakalım

Ne kadar zamanda yükseldi bu işlemin etkisi sadece 8 ay boyunca ve kendiliğinden gebe kalma sansında çok yüksek 3 ay içinde gebelik oldu oldu olmadı direk tedaviye başlaki okadar emeğin masrafın boşa gitmesin ama çok iyi yükselmiş nekadar zaman zarfında 1.47 ye geldi ? Aşılama dene ama cbk davran olduk olmadı hemen acele tüp bebeğe geç etkisi geçmeden

Merhaba hangi doktora gittiniz acaba bende Bülent beyi düşünüyordum araştırma aşamasındayım

Soner Düzgünere gittim kendi yeri var. Eskidende Memorial Şişlideymiş.
Bana orası sadece para odaklı gibi geldi ve doktorun kendi asla ilgilenmiyor.

Merhaba, dondurunca imha için yasal olarak 1 yıl beklemeleri gerektiğinden ötürü hemen imha etmiyorlar.

Bende bulent beye gidiyorum bu 3. Denemem 2. De genetikten gecemediler bunda 2 tane embriyo var transfer icin bekleyen evet surekli asistanlari bakiyor ama ben cok sorunlu bulmadim sureci ana islemlerimi hep kendisi yapti transfer icin gun sayiyorum bakalim

Merhaba, dondurunca imha için yasal olarak 1 yıl beklemeleri gerektiğinden ötürü hemen imha etmiyorlar.
Beni imha için bilgilendirmediler sadece sağlıksız dediler şimdi ozaman ben bunların imha olmasını istediğimde bana ek olarak ücret cıkarırlarmı? Birde kafamı kurcalayan dosyamda 3 sağlıksız embriyom kaldı diyorlar fakat bendeki belgede ise kabul etmiyorlar ama resmi belgede 4 sağlıksız 3 sağlıklı var deniyor en başından beri bu şekil biliyorduk.cnk belge var artı 3 kez sağlıklı olanların transferleri yapıldı tutmadı.geriye 4 sağlıksız embriyom kalması gerekirken 3 tane kaldı diyorlar normalde doktor beyde 4 sağlık embriyolarımdan biri transfere uygun diyordu anne ragminde o kendini tamamlar ama geri kalan 3 tanesi tamamlamaz demişti ne hükmetse o dedikleri embriyom ortada yok acaba yanlışmı bakıyorlar dosyaya bu sefer yine sorucam

Adenomyozis hastasıyım ilk aşılama pozıtıf umut olsun

Adenomyozis hastasıyım ilk aşılama pozıtıf umut olsun
Bende adenomyosız benim rahim duvarımın hem önünde hem arkasında yaygın kendiliğinden gebeliklerim var hepsi kalp atışı attıktan sonra duruyor bülent tıraşta 3 kez genetik taramalı tüp bebek yaptırdık tutmadı son çare ameliyat dedi yüzde 80 düşüklerinin sebebi Burdur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…