- 24 Nisan 2024
- 7
- 3
- 28
merhaba ben de bülent beyde kimyasal gebelik yaşadım eksosom ve prp yaptı düşük olan amhsım 0.50 idi daha sonra1.47oldu simdi aşılama yapsam olurmu diye düşünüyorum prpden sonra birinci reglimi oldum bakalımYanına gittim bende adenomyosiz vardı baskılıyordu ama emriyo tutmuyordu dediği emriyo saglıklı tutması gerek eğer tutmuyorsa demekki adenomyosiz baskılamak yetersız oyüzden ameliyat yapcam bu işi artık bitirelim dedi şansa yumurta rezervim bundan 2 yıl önce çok iyiken düşüse gitmiş oyuzden prp ve eksozom yapcam yumurtalarım kaliteli olsun ve çoğalsın diye yurt dışı hastası olduğum için bide hoca yapacağı için fiyat çok uçuk bazı hastaneyle şikayetlerim vardı kurgun olduğumu dile getirdim sonda kendiliğinden hamile kaldım ama sizden bana randevu vermediler hoca bakmıyor normal gebeliklere diyip 3 Yıldırım hastanız olduğum halde basıl bana bakmazsınız dedim haberim yok nasıl bakmam hocada kızdı olurmu böyle şey nasıl randevu vermeZsiniz dedi sürecimi hep en baltada hoca takip ediyordu şimdide hoca takip etcek ama Allah hepimize yardım etsin zaten bu zamana kadar çok histereskopiler oldum kök hücreler 3 transfer genetikler aşırı derecede abartılı ücretler aldılar şuan bile bi prp için eksozom için çok ücret istendi inşallah rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın
Ne kadar zamanda yükseldi bu işlemin etkisi sadece 8 ay boyunca ve kendiliğinden gebe kalma sansında çok yüksek 3 ay içinde gebelik oldu oldu olmadı direk tedaviye başlaki okadar emeğin masrafın boşa gitmesin ama çok iyi yükselmiş nekadar zaman zarfında 1.47 ye geldi ? Aşılama dene ama cbk davran olduk olmadı hemen acele tüp bebeğe geç etkisi geçmedenmerhaba ben de bülent beyde kimyasal gebelik yaşadım eksosom ve prp yaptı düşük olan amhsım 0.50 idi daha sonra1.47oldu simdi aşılama yapsam olurmu diye düşünüyorum prpden sonra birinci reglimi oldum bakalım
Merhaba hangi doktora gittiniz acaba bende Bülent beyi düşünüyordum araştırma aşamasındayımAçıkçası ben Bülent beyden hiç memnun kalmadım. İykide onda tüp bebek yaptırmadım. Şimdiki doktorumda ilk seferde gebe kaldım şükür
Merhaba hangi doktora gittiniz acaba bende Bülent beyi düşünüyordum araştırma aşamasındayım
O nerede bilgi verebilirmisiniz soyisimSoner Düzgünere gittim kendi yeri var. Eskidende Memorial Şişlideymiş.
Bana orası sadece para odaklı gibi geldi ve doktorun kendi asla ilgilenmiyor.
O nerede bilgi verebilirmisiniz soyisim
Merhaba, dondurunca imha için yasal olarak 1 yıl beklemeleri gerektiğinden ötürü hemen imha etmiyorlar.Şaşırdım şimdi kafamı kurcalayan saglıksız embriyolarım kaldı dondurmada bunları hiç dillendirmiyorlar transfer sadece yapılmaz dediler madem transfer yapılmıyorsa neden hala dondurucuda korkum bide onlar için bana masraf çıkarmaları madem işe yaramıyor en başta neden imha etmediler?
Beni imha için bilgilendirmediler sadece sağlıksız dediler şimdi ozaman ben bunların imha olmasını istediğimde bana ek olarak ücret cıkarırlarmı? Birde kafamı kurcalayan dosyamda 3 sağlıksız embriyom kaldı diyorlar fakat bendeki belgede ise kabul etmiyorlar ama resmi belgede 4 sağlıksız 3 sağlıklı var deniyor en başından beri bu şekil biliyorduk.cnk belge var artı 3 kez sağlıklı olanların transferleri yapıldı tutmadı.geriye 4 sağlıksız embriyom kalması gerekirken 3 tane kaldı diyorlar normalde doktor beyde 4 sağlık embriyolarımdan biri transfere uygun diyordu anne ragminde o kendini tamamlar ama geri kalan 3 tanesi tamamlamaz demişti ne hükmetse o dedikleri embriyom ortada yok acaba yanlışmı bakıyorlar dosyaya bu sefer yine sorucamMerhaba, dondurunca imha için yasal olarak 1 yıl beklemeleri gerektiğinden ötürü hemen imha etmiyorlar.
Adenomyozis hastasıyım ilk aşılama pozıtıf umut olsunMerhaba! Sebebsiz tekrarlayan gebelik kayıplarım var hepsi kendiliğinden oluyor bazı seneler hiç hamilelik olmuyor o senelerde ise tüp bebekler denedik tutmadı yaklaşık 3 yıl bitti aralıksız bülent beyde tedavi gördüm.rahim duvarım ince ve yapışıklık vardı 3 kez histereskopi yaptılar .3 kez transfer oldum genetik taramalı ama tutmadı.sonki transferden çok umutluydu olmadı.ve sonradan kendiliğinden yine hamile kaldım bebeğimin aynı şekilde kalp atışı atmaya başlandıktan 2 hafta sonra durdu.tekrar yanına gitcem ne dicek bu durum için ama yanında tedavi olmaya kararsızım bi yanım bu zamana kadar hep negatif aldın gitme diyor bi yanımda benim gibi gebelik kaybı olan arkadasım onun yanında anne oldu.sizler genelde bakmıyorum herkes ilk denemesinde hamile kalıyor sizler kaçıncı denemede anne oldunuz ayretten benim gibi olanlar varmı sebebsiz gebelik kaybı olan yanında tedavi gören bana lütfen bi alıp veriniz ikilemde kaldım
Bende adenomyosız benim rahim duvarımın hem önünde hem arkasında yaygın kendiliğinden gebeliklerim var hepsi kalp atışı attıktan sonra duruyor bülent tıraşta 3 kez genetik taramalı tüp bebek yaptırdık tutmadı son çare ameliyat dedi yüzde 80 düşüklerinin sebebi Burdur dediAdenomyozis hastasıyım ilk aşılama pozıtıf umut olsun
Rabbim kucağınız versin kaç haftalık oldunuzAdenomyozis hastasıyım ilk aşılama pozıtıf umut olsun
Amin 6+4Rabbim kucağınız versin kaç haftalık oldunuz