benimde öyle tamamen sıfırdan gerçekten hiç yoktu sadece uc vardı ben silikonun öyle elime geldigini hissetmiyorum yanı zaten hepsi silikondaBenim meme ucu olduğu için kesi izi yok sadece beyazlı kaldı bi yıl içinde kahverengiye dönecekmiş.. ilk ay daha iyiydi dokum az olduğu için ve bu aralar zayıfladığım için silikon elime geliyo.. Buna yapacak yok sıfırdan meme yapılınca böyle oluyo
tesekkur ederim canim ben gogsumun buyumicegini anlayinca yani 15 16 yasimdan beri ameliyat olcam diyodum babamla annem cok anlayislilar tek bekledigim maddi durumdu onuda halledince hic beklemedim cunku hic gogus dokum yoktu simdi cok mutluyum seninde gunlugunu okudum harika anlatmissin
yeterli olur. sadece çok ağır iş yapmayacaksın o kadar. onun haricinde herşeyi normal yapabilirsin.geçmiş olsun canım iyiki erken yaptırmışsın . merak ettiğim birşey var ameliyat olduktan ne kadar süre sonra normal hayata dönebiliyoruz. ben çalışıyorum 15 gün izin kullansam bu yeterli olur mu
Aramiza hosgeldin canim..cok sevindim senin adina..ah keske bende senin yaslarinda olabilseydim..ama ben senin yaslarindayken silikon bu kadar yapilmiyorduKızlar merhaba biraz gec oldu ama bende ameliyat surecimi sizlere paylasmaki istedim esteworld etiler hastanesinde bülent bey e ameliyatimi oldum bugun 20. Gunum gayet iyiyim biraz kendimden bahsediyim 20 yasindayim 1.75 boyum 55 kiloyum gogusalti cevrem 68 cm eski halinde ust kac cmdi hatirlamiyorum ama benim hic gogus dokum yoktu Bulent bey benim ilk gorustugum doktordu ve icime sine sine hic korkusuz ameliyatimi oldum ilk gorustugumuzde damla 300 cc demistik sonra ameliyat gunu tekrar konusup yuvarlakta karar kildik 325 cc kas alti mentor high profil puruzlu yuzey takildi boyutundan memnunum cunku dogalin en buyugunu istemistim bulent bey ameliyat sirasinda 350 cc de denemis ama zayif oldugum icin yanlardan bu sefer cok cikmis dar giydiginde belli olurdu dogal olmazdi oyuzden 325 cc taktim dedi iyide oldu zayifim ama oyle top gibi goruntusu yok sizinde sormak istediginiz bir sey varsa seve seve cevaplarim umarim herkesin diledigi gibi olur :)
Benimde sanki elime geliyor silikon bu aralar..bende kilo verdim ya ondanmi demek?Benim meme ucu olduğu için kesi izi yok sadece beyazlı kaldı bi yıl içinde kahverengiye dönecekmiş.. ilk ay daha iyiydi dokum az olduğu için ve bu aralar zayıfladığım için silikon elime geliyo.. Buna yapacak yok sıfırdan meme yapılınca böyle oluyo
benım babam arkadasım gibi resmen bide dalga geçiyor artık gogsunu gere gere gezebilirsin diyeteşekkürler tatlımgerçekten aile desteği çok önemli. ben babama söyleyemedim. çekindim biraz, babasıyla bu konuları konuşanlara imreniyorum. ama annem ve kardeşlerim biliyorlardı. onların desteğiyle atlattım zaten, gerçi bir ara onlar bana destek olacağına ben onlara oluyordum. "korkmayın yaa bişi olmaz bana" neyse, atlattık geçti, çok şükür..
çok teşekkür ederim ama benım gerçekten olmam gerekiyordu felaketti gerçi suan bile eski hallerini hatırlmıyorum sildim hafızamdanAramiza hosgeldin canim..cok sevindim senin adina..ah keske bende senin yaslarinda olabilseydim..ama ben senin yaslarindayken silikon bu kadar yapilmiyordu
Cok sanslisin canim..artik tadini cikar memislerininçok teşekkür ederim ama benım gerçekten olmam gerekiyordu felaketti gerçi suan bile eski hallerini hatırlmıyorum sildim hafızamdan
Dokusu az olanın yaşayacağı durum galiba senin de mi az dı zeyıfladıysan fark edebilir evetBenimde sanki elime geliyor silikon bu aralar..bende kilo verdim ya ondanmi demek?
Evet azdi canim..tüh bende zayiflamak icin ugrastim.Dokusu az olanın yaşayacağı durum galiba senin de mi az dı zeyıfladıysan fark edebilir evet
benimde öyle tamamen sıfırdan gerçekten hiç yoktu sadece uc vardı ben silikonun öyle elime geldigini hissetmiyorum yanı zaten hepsi silikondasilkon gibi hissettirmiyorum azcık yumusalar sabırsızım :)
Ay sen zaten zayıfsın ya maşallahın varEvet azdi canim..tüh bende zayiflamak icin ugrastim.
benım babam arkadasım gibi resmen bide dalga geçiyor artık gogsunu gere gere gezebilirsin diyeaynen nasıl olucak falan derken olduda bitti:) senın izlerin nasıl suanki durumu canım
Canim sen geceleri sütyen takiyormusun? Mesela sporcu sütyeni?İkinci aydan sonra hissediliyor
Ay sen zaten zayıfsın ya maşallahın var
yok canım fotograflarını görmedim bende sabah aksam krem sürüyorum sol gogsumun izi beyaz bi çizgi olmaya basladı orası daha cabuk kapandı sag gogsme göre orası kapandı ama kırmızı daha fotograflarını görmek için karşılıklı izlemekmi gerkiyomus neymiş sanırım bilmiyorum yeni uyeyımdogru demis baban da..
canim ben hergun sabah aksam krem suruyorum. Sanki uzun vadede iz kalmayacak gibi geliyor. Bazi kisimlar simdiden kayboldu gibi ama bazi kisimlarda daha duruyor. Eski fotografimi gormusmuydun bilmiyorum. Biraz daha zaman gecsin yenisini de ekliycem
Benimde 2 gogsum hep farkli. Izi de farkli iyileşmesi de farkli. Bende fotoğraf a baktin ondan soruyosun sandim. Izlemeye alabilirsin beniyok canım fotograflarını görmedim bende sabah aksam krem sürüyorum sol gogsumun izi beyaz bi çizgi olmaya basladı orası daha cabuk kapandı sag gogsme göre orası kapandı ama kırmızı daha fotograflarını görmek için karşılıklı izlemekmi gerkiyomus neymiş sanırım bilmiyorum yeni uyeyım
Ben dışarı çıkarken takıyorum sadece sporcu da takmıyorum aslında o rahat onu taksam olur :)))Canim sen geceleri sütyen takiyormusun? Mesela sporcu sütyeni?
aldım canım ben fotograf koymamıştım ama sanırım koyabilirim ilk korseli halimle falan cekmiştim dikiş yerlerimide bi ara deniyim bakıyım becerebilcekmiyimBenimde 2 gogsum hep farkli. Izi de farkli iyileşmesi de farkli. Bende fotoğraf a baktin ondan soruyosun sandim. Izlemeye alabilirsin beni
kızzz bende 25 eylulde oldum bulent beye benımde ılk konustugum doktordu :) his hala gelmedi goguslerıme beklemedeyım doktor sabır dıyo sen ne durumdasın :)Kızlar merhaba biraz gec oldu ama bende ameliyat surecimi sizlere paylasmaki istedim esteworld etiler hastanesinde bülent bey e ameliyatimi oldum bugun 20. Gunum gayet iyiyim biraz kendimden bahsediyim 20 yasindayim 1.75 boyum 55 kiloyum gogusalti cevrem 68 cm eski halinde ust kac cmdi hatirlamiyorum ama benim hic gogus dokum yoktu Bulent bey benim ilk gorustugum doktordu ve icime sine sine hic korkusuz ameliyatimi oldum ilk gorustugumuzde damla 300 cc demistik sonra ameliyat gunu tekrar konusup yuvarlakta karar kildik 325 cc kas alti mentor high profil puruzlu yuzey takildi boyutundan memnunum cunku dogalin en buyugunu istemistim bulent bey ameliyat sirasinda 350 cc de denemis ama zayif oldugum icin yanlardan bu sefer cok cikmis dar giydiginde belli olurdu dogal olmazdi oyuzden 325 cc taktim dedi iyide oldu zayifim ama oyle top gibi goruntusu yok sizinde sormak istediginiz bir sey varsa seve seve cevaplarim umarim herkesin diledigi gibi olur :)
his kaybı ne tarafında oldu senin benim oyle his kaybı demeyimde bu dekolte yeri varya orası biraz garip hissediyodum his vardıda böyle uysukluk gibiydi yanı hiç bişey yoktu birden kocaman sey konuldu gerginlikten bi tuhaf hissediyodum orayı sordum gayet normal dedi banada normal geldi gerçi geçti yani eskisi gibi degil her geçen gün daha iyi hissediyorum senin kac cc kas altımı canım :)kızzz bende 25 eylulde oldum bulent beye benımde ılk konustugum doktordu :) his hala gelmedi goguslerıme beklemedeyım doktor sabır dıyo sen ne durumdasın :)
canım banada amelıyat oncesı kas altı 300 325 cc dedi sonra amelıyat yerını acınca meme dokumun sert oldugunu anlamıs ve kas ustu kas zarı altı 350 cc koymus kaldırmıs yanı vucudum bende 58 kılo 1.70 im ...valla sol gogsum dokundugumda hıssetmıyorum sureklı soyluyorum ve bunun normal oldugunu soyluyo bulent bey sınırlere bası yaptıgı ıcın zamanla azalacak dedı ıkı ay oldu beklıyorum bırde sag gogsumun seklı daha guzel soldakı yan kısmı duz gelıo tam yuvarlak deıl bu da cepi cok acamıomus zamanla asagı ınecek dedi yani sureklı sabır dıyo bana her hafta gıdıyorum bıkıcak bnden ama sevıyorum bulent beyı ılk konustugum doktordu benımde ama tabı bunlar canımı biraz sıkıyo...kremide sadece gece yatmadan suruyorum ıkıncı kutuyu aldım 1. bıtıyohis kaybı ne tarafında oldu senin benim oyle his kaybı demeyimde bu dekolte yeri varya orası biraz garip hissediyodum his vardıda böyle uysukluk gibiydi yanı hiç bişey yoktu birden kocaman sey konuldu gerginlikten bi tuhaf hissediyodum orayı sordum gayet normal dedi banada normal geldi gerçi geçti yani eskisi gibi degil her geçen gün daha iyi hissediyorum senin kac cc kas altımı canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?