Bülent Ersoy: Hala kız oğlan kızım

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.284
Bülent Ersoy: Hala kız oğlan kızım
Hafta sonu sahneye çıkan Bülent Ersoy, kendisini yanına çağıran dinleyicilerinden birine "Hala kız oğlan kızım" dedi.

Bülent Ersoy hafta sonu sahne aldığı Nossa Costa’da yine formundaydı. Şarkılarının yanı sıra esprileriyle de beğeni toplayan Diva, kendisini yanına çağıran bir dinleyicisine şu cevabı verdi:

"BİLİYORSUNUZ HALA KIZ OĞLAN KIZIM"
“Geleceğim fakat korkuyorum, başıma bir şey gelir. Biliyorsunuz hâlâ kız oğlan kızım”

Ersoy, evlilik iddialarını ise şöyle yanıtladı: "Evlilik defteri kapandı. Türkiye’de beni cezbedecek yakışıklılıkta erkek yok"

Geçtiğimiz günlerde evleniyor iddialarına yönelik açıklamalar yapan sanatçı, “Hamileyim. Bu ne kadar doğruysa o haberler o kadar doğrudur” diyerek dalga geçmişti.

Yani diyo ki benimle sevişecek bi manyak bulamadım daha.
Yok be dengesiz dengesiz konuşuyo bence..
Hatta bilent abla daha önce armağan diye bi oğlanla evlenmişti, pop star yarışmalarından bi çocuktu,
Hatta bi magazin programında duyunca gözlerimi ve zihnimi allak bullak eden bi laf ettydi; halvete girmeden önce 11-12 saat kendine bakım falan yapıyormuş..
Bi röportajındada sevgilisiyle 3,5 saat halvette kaldığını söylemiş, alacağı keyfe baksın vs.. Diyordu..
Bu yazdıklarımla sana iyi geceler tatlı rüyalar dilerim lissom cum

Tatlı rüya mı bıraktın ortada ben yakışıklı biskolata erkeği beklerken Bülentle kocası girecek rüyama sayende

"Kiz oglan kiz" ucgeninden yola cikaraktan " ben bakireyim" anlamini yukleyen tek millt biziz bundan eminim.
Nasil garip bi cumle ya, yeni farkettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…