Bülent Ersoy: Hala kız oğlan kızım

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.284
Bülent Ersoy: Hala kız oğlan kızım
Hafta sonu sahneye çıkan Bülent Ersoy, kendisini yanına çağıran dinleyicilerinden birine "Hala kız oğlan kızım" dedi.

u_3571.jpg

Bülent Ersoy hafta sonu sahne aldığı Nossa Costa’da yine formundaydı. Şarkılarının yanı sıra esprileriyle de beğeni toplayan Diva, kendisini yanına çağıran bir dinleyicisine şu cevabı verdi:

"BİLİYORSUNUZ HALA KIZ OĞLAN KIZIM"
“Geleceğim fakat korkuyorum, başıma bir şey gelir. Biliyorsunuz hâlâ kız oğlan kızım”

Ersoy, evlilik iddialarını ise şöyle yanıtladı: "Evlilik defteri kapandı. Türkiye’de beni cezbedecek yakışıklılıkta erkek yok"

ersoy_6757.jpg

Geçtiğimiz günlerde evleniyor iddialarına yönelik açıklamalar yapan sanatçı, “Hamileyim. Bu ne kadar doğruysa o haberler o kadar doğrudur” diyerek dalga geçmişti.

Yani diyo ki benimle sevişecek bi manyak bulamadım daha. :KK53:
Yok be dengesiz dengesiz konuşuyo bence.. :KK14:
Hatta bilent abla daha önce armağan diye bi oğlanla evlenmişti, pop star yarışmalarından bi çocuktu,
Hatta bi magazin programında duyunca gözlerimi ve zihnimi allak bullak eden bi laf ettydi; halvete girmeden önce 11-12 saat kendine bakım falan yapıyormuş.. :KK17:
Bi röportajındada sevgilisiyle 3,5 saat halvette kaldığını söylemiş, alacağı keyfe baksın vs.. Diyordu..
Bu yazdıklarımla sana iyi geceler tatlı rüyalar dilerim lissom cum :KK70:

Yok be dengesiz dengesiz konuşuyo bence.. :KK14:
Hatta bilent abla daha önce armağan diye bi oğlanla evlenmişti, pop star yarışmalarından bi çocuktu,
Hatta bi magazin programında duyunca gözlerimi ve zihnimi allak bullak eden bi laf ettydi; halvete girmeden önce 11-12 saat kendine bakım falan yapıyormuş.. :KK17:
Bi röportajındada sevgilisiyle 3,5 saat halvette kaldığını söylemiş, alacağı keyfe baksın vs.. Diyordu..
Bu yazdıklarımla sana iyi geceler tatlı rüyalar dilerim lissom cum :KK70:
Tatlı rüya mı bıraktın ortada ben yakışıklı biskolata erkeği beklerken Bülentle kocası girecek rüyama sayende :KK70:

"Kiz oglan kiz" ucgeninden yola cikaraktan " ben bakireyim" anlamini yukleyen tek millt biziz bundan eminim.
Nasil garip bi cumle ya, yeni farkettim..

X