Erkek İnfertilitesi Bülent Erol'da tedavi olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bunuda yazmadan yapamayacağım sizin hamile haberiniz bana umut oldu pes etmemem gerektiğini hissettim süreç çok zorlu o yüzden gözüm korkuyor artik ama umudum yeşerdi çok çok sevindim sizin adınıza
Çok çok teşekkür ediyorum. İnanın okadar Emeğin, cabanın sonucunda yüzüm güldü ya şükürler olsun. Bülent hocam ilk doktorumuzdu, ondan önce kimseye gitmedik. Çok çok candan, çok naif, çok samimi herseyden önce insan!
inanın güvenin o yeterli. Sonu muhteşem oluyor. Hiç canınızı sıkmayın, hiç moral bozmayın. Umudunuz içinizde hep olsun. Evet zor oluyor maddi manevi ama çok şükür oluyor. Kafanıza takılan birşey olursa çekinmeden seve seve yardımcı olurum 💚😊

Çok çok teşekkür ediyorum. İnanın okadar Emeğin, cabanın sonucunda yüzüm güldü ya şükürler olsun. Bülent hocam ilk doktorumuzdu, ondan önce kimseye gitmedik. Çok çok candan, çok naif, çok samimi herseyden önce insan!
inanın güvenin o yeterli. Sonu muhteşem oluyor. Hiç canınızı sıkmayın, hiç moral bozmayın. Umudunuz içinizde hep olsun. Evet zor oluyor maddi manevi ama çok şükür oluyor. Kafanıza takılan birşey olursa çekinmeden seve seve yardımcı olurum 💚😊
çok tsk ederim rabbim bizede nasip eder inşallah 😊💚

hayırlısı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin :KK200: :nazar:

Merhaba. Eşim cuma gunu tese oldu ve maalesef sperm bulunamadı. Round spermatid bulundu. Dondurduk kullanmadık.
Ankara’da yaşıyoruz burada tedavi ve ameliyat oldu.
Tese oncesinde arastırma yapmama rağmen meger bizden istenmeyen testler varmıs.
Genetik ve hormanlara bakıldı hepsi normal ama baska hicbir test istenmedi. Doppler, inhibin B falan.
Bülent Erol’a gitmeyi düşünüyoruz. Tese oldugumuz icin korkuyorum sansımız dustu diye.
Önerir misiniz?

Merhaba. Eşim cuma gunu tese oldu ve maalesef sperm bulunamadı. Round spermatid bulundu. Dondurduk kullanmadık.
Ankara’da yaşıyoruz burada tedavi ve ameliyat oldu.
Tese oncesinde arastırma yapmama rağmen meger bizden istenmeyen testler varmıs.
Genetik ve hormanlara bakıldı hepsi normal ama baska hicbir test istenmedi. Doppler, inhibin B falan.
Bülent Erol’a gitmeyi düşünüyoruz. Tese oldugumuz icin korkuyorum sansımız dustu diye.
Önerir misiniz?
Bülent hocaya 4 aydır tanıyorum. Sayesinde eşimde sperm bulundu. Çok çok memnunuz biz. Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin insallah 🤲🏼

Bülent hocaya 4 aydır tanıyorum. Sayesinde eşimde sperm bulundu. Çok çok memnunuz biz. Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin insallah 🤲🏼
Cok sevindim sizin adınıza. Hamilesiniz ne guzel Allah kucagınıza almayı nasip etsin insallah. Cok zor zamanlar geciriyoruz bize cok uzakmıs gibi geliyor.

Cok sevindim sizin adınıza. Hamilesiniz ne guzel Allah kucagınıza almayı nasip etsin insallah. Cok zor zamanlar geciriyoruz bize cok uzakmıs gibi geliyor.
İçinizi gönlünüzü ferah tutun. Bende öyle diyordum, sanırım hiç hamile kalamıcam deyip kendimi yiyordum.
geçti gitti hepsi.. kolay mıydı? Asla! Maddi olarak yıprandık, manevi kısmını söylemeye bile gerek yok. Transfer öncesinde yediğim onlarca iğneler hormon ilaçları, keza transferden sonra yediğim içtiğim ilaçlar iğneler... hepsi psikolojik anlamda beni Mahvetti. Çok şükür sonu güzel oldu. Oyuzden hep derim Allahım yormadan yorulmadan herkese nasip etsin saglıkla en kısa zamanda insallah 🤲🏼

İçinizi gönlünüzü ferah tutun. Bende öyle diyordum, sanırım hiç hamile kalamıcam deyip kendimi yiyordum.
geçti gitti hepsi.. kolay mıydı? Asla! Maddi olarak yıprandık, manevi kısmını söylemeye bile gerek yok. Transfer öncesinde yediğim onlarca iğneler hormon ilaçları, keza transferden sonra yediğim içtiğim ilaçlar iğneler... hepsi psikolojik anlamda beni Mahvetti. Çok şükür sonu güzel oldu. Oyuzden hep derim Allahım yormadan yorulmadan herkese nasip etsin saglıkla en kısa zamanda insallah 🤲🏼
Doktor o kadar umutluydu ki beni de tüp bebek icin hazırladılar. O iğneleri yaparken ne kadar dua ettim insallah bunlar boşa değildir diye.
Ama maalesef boş yereymiş. Bu kadar umut verip olmayınca daha cok yıkıldık.
Şimdi 2. kez en basından baslayacagız ama sansımızda düstü.
Of of cok zor. 😢🥺
Çok sanslısınız, Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.

Mrb arkadaşlar bizde Bulent hocada tedavideyiz biz biraz zor hasta grubundayiz inşallah Bulent hoca vesilesiyle bu son denemem olur sonucu pozitif olur

Doktor o kadar umutluydu ki beni de tüp bebek icin hazırladılar. O iğneleri yaparken ne kadar dua ettim insallah bunlar boşa değildir diye.
Ama maalesef boş yereymiş. Bu kadar umut verip olmayınca daha cok yıkıldık.
Şimdi 2. kez en basından baslayacagız ama sansımızda düstü.
Of of cok zor. 😢🥺
Çok sanslısınız, Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
Sizi o kdr iyi anlıyorum ki benimde eşim azosperm ve sizinle aynı durumdayız..
İlk tüp bebek denememizde eşime hiç bir tedavi uygulanmadan hormon iğne vitamin vs. Hiç bir yol gösterilmeden neyin ne olduğunu bile bilmeden tek tük çıkışı olduğu için sayılı yani 1 ya da 2 ..tüp bebek tedavisine başlandı malesf 1 tane tek 5. Gün embriyosu olusabildi ve transfer günü harika hissetirildik doktorumuz çok umutluydu..bizde umutluyduk ama sonuç malesf hüsran..umutlarimz.boşunaymiş ikinci tedavi için önce Bülent hoca ile görüsecegiz

Allahım şifa versin. Probleminiz nedir acaba
Amin canım cümlemize aslında bizde sperm var hatta bi cok dr normal gebe kalmam için yeterli diyor fakat 6 negatifim var kaliteli embriyom olmuyor bunu sperm kalitesine bağladı drlar esimde fsh düşük ve fsh sperm kalitesini etkileyen bi hormonmus şu an haftada 3 kez merional ve yanında çeşitli bitkiseller ve vitaminler kullanıyor bulent hoca yeni tedavi için acele etmememizi söyledi sanırım 6 ay kadar kullandıktan sonra tüp bebeğe geçicez ve tüp bebekte ngs ile genetik taramalı olucak

Allahım şifa versin. Probleminiz nedir acaba
Amin canım cümlemize aslında bizde sperm var hatta bi cok dr normal gebe kalmam için yeterli diyor fakat 6 negatifim var kaliteli embriyom olmuyor bunu sperm kalitesine bağladı drlar esimde fsh düşük ve fsh sperm kalitesini etkileyen bi hormonmus şu an haftada 3 kez merional ve yanında çeşitli bitkiseller ve vitaminler kullanıyor bulent hoca yeni tedavi için acele etmememizi söyledi sanırım 6 ay kadar kullandıktan sonra tüp bebeğe geçicez ve tüp bebekte ngs ile genetik taramalı olucak

Canım hamileyim 430 çıktı değerim çok sükür.
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına Rabbim tamamına erdirsin inşallah uzun zamandır girenedim şimdi bu haberi alınca içim kıpır kıpır oldu maşallah :emir_bebek::KK200::KK9::nazar:

Canımm nasılsın adet oldunmu? Basladınmı transfer sürecine hayırlısıyla ❤️🤲🏼
Ahh ahh bu sefer adetim çok gecikti halaaa bekliyorum 24 kasımda en son olmuştum tık yok kilo da var ondan sanırım tedavi öncesinde de geç oluyordum iğneler ilaçlar erkene almıştı

Ahh ahh bu sefer adetim çok gecikti halaaa bekliyorum 24 kasımda en son olmuştum tık yok kilo da var ondan sanırım tedavi öncesinde de geç oluyordum iğneler ilaçlar erkene almıştı
Yaaaa hay Allahım yaaa benimde aklımdaydı hep ne yaptın ettin diye, insaşşah bian önce olursun canım ya hayırlısıyla. 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Yaaaa hay Allahım yaaa benimde aklımdaydı hep ne yaptın ettin diye, insaşşah bian önce olursun canım ya hayırlısıyla. 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Şaka gibi benim işim yılan hikayesine döndü doktora gittim test yaptırdım herşey normal rahim filmi temiz hormonlar olması gerektiği gibi lakiiin adet olamıyorum :skandal: menepoz oldum sandım 5 yumurta gördü biri 15 mm dedi neden onu vurguladı anlamadım adet söktürücü verdi çarşambadan beri kullanıyorum hala olmadım

X