Erkek İnfertilitesi Bülent Erol'da tedavi olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ameliyatı Bülent hoca ile yapsak, sperm çıkarsa başka merkeze taşıtabilir miyiz?

Canım bir tüpte ne kadar sperm oluyor sayı belli mi yani

Vallahi onu ben de merak ediyorum. Hocayla tekrar görüştüğümüzde soracağım. Peki bu tüptekiler de biter başaramazsak diye sordum hocaya iğneyle tekrar alırız eşinde sperm kaynıyor dedi. Ama çıkış 0. Tıkanmış kanallar.

Inşaallah bidahakine gerek kalmaz canım hayırlı güzel sonuçlar alirsin. Yaz buraya da sonucları

Öncelikle cooook geçmiş olsun, Bülent hocam gerçekten işinde cok başarılı. İgneyle yapılan işleme pesa deniliyor, tesa çok daha farklı bi işlem. Eşiminde sperm kanalları tıkanıktı, hem embriyo yapıldı hem dondurma işlemi yapılmıştı. İlk denememde hamileyim çok şükürler olsun, Cem hocam ve Bülent hocam sayesinde. Darısı basınıza olsun insallah

Çok teşekkür ederim. Amin inşallah ben bugün transfer oldum. Şu an eve dönüyorum. 2.gün embriyosu transfer etti Sabri Hoca. 8 yumurta toplandı benden ama yalnızca bir döllenince ve ilerlemes de güzel olunca rahimde dursun diye karar verdi hoca. Hiç beklemiyodum açıkçası. Tek diye riske atmak istememiş. Artık hayırlısı.

güzel güzel dinlen inşallah da 10.gün pozitif sonucun haberinide bizlere verirsin çokta yorma kendini devamlıda yatma hadi inşallah bekliyoruz hepimiz heyecenla

güzel güzel dinlen inşallah da 10.gün pozitif sonucun haberinide bizlere verirsin çokta yorma kendini devamlıda yatma hadi inşallah bekliyoruz hepimiz heyecenla
Hayırlısı artık. Dondurulmuş embriyomu. Olmaması biraz moral bozucu oldu ama 1 hafta öncesinde sperm var mı onu bilmiyordum şimdi transfer oldum. Şükrediyorum.

Arkadaşlar, ben transferimin 8.günü salı günü idrar testi yaptım silik çizgi çıktı, çarşamba tekear yaptım koyulaştı bugün yine yaptım ve cok belirginleşince kan testini yaptırdım. Normalde yarın yaptırmam gerekiyordu. Beta hcg değerim 66.68 cıktı. Doktorum 2 gün sonra tekrar test yaptırmamı söyledi. Umarım böyle devam eder. Darısı isteyen herkese olsun inşallah.Bu mübarek günlerde Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, dualarımı kabul olsun, amin amin

Çok çok sevindim gözün aydın canım rabbim sağlıkla sıhhatli kucağına almayı nasip etsin yine burdan haber ver bizlere çok sevindim

Maşaallah canım ne güzel sağlıkla kucağına al inşaallah. Tese mi olmuştu eşin

Ne güzel canım. Peki sperm değerleri nasıldı sayısı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…