Bulaşmış mıdır? Lütfen bakın.

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
Biri 2 buçuk yaşında diğeri 4 aylık iki bebeğim var. İkisiyle de yalnız ilgileniyorum ve pandemi malum bunaldım diye cumartesi günü ilk defa aylar sonra teyzeme gittim. Gitmez olaydım, kuzenlerimden birinde bugün uyuz olduğunu öğrendim. Çocuk bir haftadır kaşınıyrmuş ama stresten diye kimse önemsememiş. Küçük bebeğimi kucağında dolaştırdı, sevdi, büyüğünü elinden tutup parka götürdü. Öğrendiğimden beri içim içimi yiyor, bulaşmış mıdır çocuklara? Kuluçka süresi varmış hemen belirti vermezmiş, bu süreçte ne yapmam lazım? Yarın doktora götüreceğim ama bu kadar erken anlaşılır mı?

Son düzenleme:
Sizden sonra nette araştırdım braz
Test’i varmış ama bu kadar küçüklere yapılır mı bilemem..
İnşallah bulaşmamıştır

Bulaşmış olma ihtimali yüksek gibi.

Eşimin muayene ettiği hastalardan biri
uyuzmus. Eve geldiğinde kaşınmaya başladı, hemen ardından da ben kaşınmaya başladım. Muhtemelen psikolojikti ama birkaç gün antiparaziter krem kullandık. Gece yatarken tüm vücudumuza sürdük, sabah duş aldık. Size de krem verirler, hijyen kurallarına dikkat ederseniz çok sıkıntı yaşamadan atlatirsiniz. Geçmiş olsun.

Çocuklara değil de size de geçmiş olmasın.Cok pis bir hastalık bu.Komsumuzun çocuğu,kendisi,kocası 1,5 yıldır çekiyor bundan.İlac kullanıyorlar tam geçti derken tekrar başlıyor.Vucuda girdikten sonra 6 yılda anca atiliyormus bu meret.Bagisiklik sistemi zayıf insanlara daha çabuk bulaşıyor.Ben defalarca evine gittim ama bulasmadi.Bagisiklik sisteminizi güçlü tutmaya çalışın,geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…