Bulasik sungerime ne oluyo (resimli)

Belki siz esiniz ya da evde yasayan baska biri bir sey yikarken deforme oluyordur fare oldugunu sanmiyorum fare bulasik sungerini kemirmez bence

Korkutmak istemem ama bir kemirgen ısırmış gibi duruyor oda fare olabilir,deterjan yada çamaşır suyu uzun süre kullanımdan sonra yıpratıyor oda böyle belli yerlerinde değil genelinde yıpranma yapıyor..

Çocuğunuz falan var mı? bizim böyle eski bir koltuğumuz var içi sünger kaplı. Derisi soyulduğu için süngeri açıkta kalmış. Gelen giden çocuklar pıt pıt koparıyor. Ama bilemedim evde fare olsa direkt sünger yemez ki, onca seçenek varken. Ancak açken yerler böyle şeyler.

Tezgahin uzerine biraz peynir koyun varsa sungerinizi birakip peyniri yiycektir sizde varligindan habersar olursunuz boylece...

Fareler böyle şeyleri yuva yapmak için kullanabiliyor, ama eğer fare olsa başka izler ve sizi şüphelendirecek şeyler olurdu.. Sıcak birşeye temas etme ihtimali var mı? Gerçi pek erimiş gibi de değil

Benim evde kedilerim var onlar pek seviyor kemirmeyi. Ne zaman mutfagin kapisi acik olsa sungeri kemirip duruyorlar ayni sizin resimdeki gibi. Aklim cikiyo deterjandan falan zehirlenecekler diye. Deli seyler. Umarim bir canli kemirmisse zarar gormemistir.

Fare olabilme ihtimali var... Çünkü sünger bulaşık yıkandığı için yağ attığı vardır farenin de en hoşlandığı şey yağlı şeylerdir... Bence bı kapan kurun ama içine peynir koymayin peynire çok gelmez yağlı ekmek koyun ona hemen gelirler dayanamazlar varsa yakalamış olursunuz...

Fare olabilir süngeri yeni kullanmaya başladığında hemen böyle olmaz zamanla olur ve önce alt tarafından eskiyemeye başlar direk yanlardan başlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…