Bulaşık makinesinde yıkanan tabaklarda aşırı deterjan kokusu!!!

Bilmiyorum kısa bana durulanma konusunda güvenilir gelmiyor. Makine iyce dolduktan sonra genelde ekonomiyi tercih ediyorum. Fazla yağlı varsada yoğun. İlk zamanlar hızlı programda deterjan köpükleri gördüm. Ondan beridir hiç kullanmıyırum.
Anladım .ya bende günlük bulaşıklar hani böyle cok pis olmadıkları için kısaya atıyorum küçük bi ailem var o yuzden.misafir gelince uzun programa atıyorum sadece.birde hemen yıkasın yerleştireyim istiyorum.ama dediğim gibi tabak ya da bardaklarda almıyorum sadece tencere falan bazen

Ben hep kısada calıstırıyorum acaba ondan mı koku alıyorum
Bilmiyorum kısa bana durulanma konusunda güvenilir gelmiyor. Makine iyce dolduktan sonra genelde ekonomiyi tercih ediyorum. Fazla yağlı varsada yoğun. İlk zamanlar hızlı programda deterjan köpükleri gördüm. Ondan beridir hiç kullanmıyırum.

Anladım .ya bende günlük bulaşıklar hani böyle cok pis olmadıkları için kısaya atıyorum küçük bi ailem var o yuzden.misafir gelince uzun programa atıyorum sadece.birde hemen yıkasın yerleştireyim istiyorum.ama dediğim gibi tabak ya da bardaklarda almıyorum sadece tencere falan bazen
Pardon. Tabletten girince bir tuhaf oldu. Gönderilmedi dedi. Arka arkaya basınca elli kere aynı yazım gitmiş. Bir deneyin ekonomi programını varsa makinede.

Bitkisel denilen tabletlerden kullanıyorum.koku yok.kimyasal içermiyor.frosch kullanıyorum biraz pahalı ama deterjan yemekten iyidir.1 senedir deterjanları aza indirdim.şuan hamileyim eminim ki o çok bilinen markaların çok zararı olur.siz de bitkisel tabletlere yönelin bence.frosch iyi yıkıyor.green clean de kullandım o bi tık altı çok sevemedim

Bitkisel denilen tabletlerden kullanıyorum.koku yok.kimyasal içermiyor.frosch kullanıyorum biraz pahalı ama deterjan yemekten iyidir.1 senedir deterjanları aza indirdim.şuan hamileyim eminim ki o çok bilinen markaların çok zararı olur.siz de bitkisel tabletlere yönelin bence.frosch iyi yıkıyor.green clean de kullandım o bi tık altı çok sevemedim
Aynen ben de. Frosch iyi. Hatta ikiye bile bölmek mantıklı. Ben sıvı kullanıyorum hazneyi yarıya kadar dolduruyorum.

Aynen ben de. Frosch iyi. Hatta ikiye bile bölmek mantıklı. Ben sıvı kullanıyorum hazneyi yarıya kadar dolduruyorum.
Sıvısı olduğunu görmemiştim ona da bakayım canım.koku falan olmuyor bana temiz geliyor o yüzden bulaşıklar.diğerlerinden iyidir en azından

Merhaba ben yemek yerken ya da bir şey içerken artık yemek değil deterjan yiyor gibiyim gebeyim kokuya çok hassas olmaya başladım ama sadece ben değil eşim de çok rahatsız oluyor artık çıkan tabakları tekrar elimde duruluyorum bu arada fairy kullanıyordum şimdi finish sıvı deterjan aldım bakalım ne olacak. Sizede de bu gibi durumlar oluyor mu oluyorsa nasıl çözüm buluyorsunuz öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Sanırım fairyden kaynaklanıyor ben de kullanıyorum su sıvı platinium tabletlerinden gercekten güzel temizliyor ama kokusu rezalet ozellille tava tencerelere siniyor gibi durulayınca da gitmiyor. Geçenlerde eşimin iş yerine bir firma bimin tabletlerini getirdi hediye verdiler bir paket bind kullandım koku yok resmen gayet güzel de temizliyor simdi normal zamanlarda onu kullanıyorum cok yagli bulasigim olunca anca fairyyi kullaniyorum bir daha da fairy almasam mı alternatif bir şey bulmam lazım

bende fairy platinium kullanıyorum.bardak ve tabaklarda koku yok ama teflon tencere tavalar inanılmaz deterjan kokuyor.

Parlatıcı olarak beyaz sirke kullanabilirsiniz.Deterjan kokusu olmuyor .Makineyi de bozmuyor. Ben 10-11 yıldır kullanıyorum.

Geçenlerde oğlum,kasenin dibinde kalan domates suyunu içtiği gibi lavaboya koştu.Resmen deterjan içtim.Durulamamış makina bunu sanki,dedi.Ben de çare arıyorum.:skandal:

Parlatıcı olarak beyaz sirke kullanmama rağmen yine de güvenmeyip tabakları bardakları su ile çalkalayıp kullanıyorum.Öyle ki A+ sınıfı enerji tasarruflu pek çok bulaşık makinesi neredeyse 6-10 lt su ile bulaşık yıkıyor.Suda tasarruf çok su kaynaklarının kirlenmesi , tükenmesi açısından önemli elbette ama bu şekilde de zehir bulaştırılmış cam, porselen eşya kullanmış oluyoruz .

Merhaba ben yemek yerken ya da bir şey içerken artık yemek değil deterjan yiyor gibiyim gebeyim kokuya çok hassas olmaya başladım ama sadece ben değil eşim de çok rahatsız oluyor artık çıkan tabakları tekrar elimde duruluyorum bu arada fairy kullanıyordum şimdi finish sıvı deterjan aldım bakalım ne olacak. Sizede de bu gibi durumlar oluyor mu oluyorsa nasıl çözüm buluyorsunuz öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Aynı sorun bizde de vardı .deterjanın kır çözme kalitesi arttıkça koku arttı biz de en sonunda bimden Bing activ premium aldık hem ucuz hem koku yapmıyor ve fosfat vs de içermiyor. Yikamaaindan da memnunum ama bi fairy kadar değil yine de deterjan yemektense iyidir

Aynı sorun bizde de vardı .deterjanın kır çözme kalitesi arttıkça koku arttı biz de en sonunda bimden Bing activ premium aldık hem ucuz hem koku yapmıyor ve fosfat vs de içermiyor. Yikamaaindan da memnunum ama bi fairy kadar değil yine de deterjan yemektense iyidir
bende bimden memnunum
fairy cok deterjan kokusu birakiyor
finiste sanki bir kum tabakasi birakiyor kirli gibi

Sıvı deterjan ve yüksek derece ile baya hafiflettim ben

Back
X