- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.432
-
- Konu Sahibi zeyzey3428
Ben yumurta yaptığım tavayı hep elimde yıkarım ki ya eğer zorda kalırsam atarım ama zaten bulaşıklarımı makineye atmadan önce iyice temizlerim hiç bişey bırakmadan . Ama bu dediğini denedim o zaman görmüştüm bir yerde değişiklik yapmadı.Fairy koku yapıyormuş şuan finish quantum kullanıyorumO koku kesin yumurtadan dır. Bi iki damla domestos dok çalıştırırken. Bi kereliğine he her seferinde yapma.
Bime güvenemem ya öyle huyum var bulaşık makinem önemli benim için bardaklarımda öyle yıkamadan ziyade makineyide koruması önemli benim içinValla cnm bende demedim bütün deterjanlar ama sana tavsiye bimde toz deterjan var mükemmel yıkıyor finish fairy hikâye bana gore.
Tatlım zaten o bimin deterjanı henkel tarafından yapılıyor, prille henkel aynı. Makine içinde bulaşıklar içinde tavsiyem olucak.Bime güvenemem ya öyle huyum var bulaşık makinem önemli benim için bardaklarımda öyle yıkamadan ziyade makineyide koruması önemli benim için
makineni arada bir bol sirkeyle boş olarak yüksek derecede çalıştır, işe yarıyor
Tatlım zaten o bimin deterjanı henkel tarafından yapılıyor, prille henkel aynı. Makine içinde bulaşıklar içinde tavsiyem olucak.
Var cnm daha dikkatli bakarsan, dediğim gibi ben memnunum. içine sinmiyorsa fairy yada finishde çok iyi markalar.Herkes öyle diyor ama içime sinmiyor genede ki paket üzerinde baktım henkele ait bir isim yoktu
ilk finish kullanmaya başlamıştım sonra fairyi önerdiler onu aldım koku yaptı çok insan memnun değilmiş bende bıraktım gene finishi kullanıyorum ama gözüm keserse bi ara da bim i denerim :)Var cnm daha dikkatli bakarsan, dediğim gibi ben memnunum. içine sinmiyorsa fairy yada finishde çok iyi markalar.
ama o kaar para verdiğine değmez. oda güzel yıkıyor.
evet bundan kaynaklıda olabilir makinede tortu yok filtre müthiş temiz ama sadece bardaklar kokuyordu şuan finish kullanıyorum sıkıntı yokben fairy kullanıyorum makinem franke , fairy çok kuvvetli bir deterjan kısa programda yıkıyorsanız erimiyor filtreleri tıkıyor kirli suyu geç attığı için koku yapıyor, daha sıcak ve uzun programda yıkamanızı tavsiye ederim o zaman fairynin üzerine deterjan yok gerçekten ben çok memnunum
Bim'den asla alışveriş yapmam, ama konu bu değil.
Benim de makinem maalesef Bosch, bende de koku var. 2 aydır yumurta yemiyoruz, nelerle temizledim makineyi ı-ıh tabaklar, bardaklar hala kokuyor; delirmemek mümkün mü ya? Domestosla boşken çalıştırdım, b. makinesi boşken içine konan deterjanla yıkadım, sirke ile sildim, konsantre deterjan döktüm ama yok yok yok. Şu an sadece hafifledi ama bitmedi.
Kısacası marka kaynaklı bence. Bir daha Bosch asla almam Almanya üretimi olmadıkça.
Annem ve ablam da arçelik kullanıyor onlarda memnunlar ama ben bocsh tan vazgeçmem. Her makine su deterjan her yerde aynı olmuyor malesefCnm benim bulaşık makinem arçelik bende arcelikten başka marka kullanmam
Aynen cnm dedigin çok doğru sorununun çözüldüğünde sevindimAnnem ve ablam da arçelik kullanıyor onlarda memnunlar ama ben bocsh tan vazgeçmem. Her makine su deterjan her yerde aynı olmuyor malesef
Aynen cnm dedigin çok doğru sorununun çözüldüğünde sevindim