• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulaşık Makineleri Bulaşık Makinesi Tavsiyeleriniz

arçelik kullanıyorum 5 programlı ama sadece 2 sini kullanıyorum.. çelik kapaklı ve cok memnunum..
amerikan mutfak çünkü müthiş sessiz çalışıyo.. bütün tabak tutacakları yatıyo dümdüz sepet olarakta kullanabiliyosun..
tavsiye ederim :34:

en iyisi hangisi bilmiyorum ama benimki 3 programlı arçelik.benimle aynı yıl evlenen 3 arkadaşım daha aynı makinayı almış hiçbirimiz memnun değiliz.yapmadığım şey kalmadı içini temizlemek için,bulaşıklarını aldırıp koyuyorum leş gibi çıkıyor özellikle bardaklar.nerden geliyor o pislikler bilmiyorum.hele bir gün resmen yağlı ve pis çıkardı.bir kaç gün elimde yıkadım parıl parıl parlıyor bardaklarım.yıllardır böyle görmemiştim.daha evleneli 4 yıl oluyor 5 e girdik ama değiştirmeyi düşünüyoruz.sabrımızı sınıyor bu makine.

en iyisi hangisi bilmiyorum ama benimki 3 programlı arçelik.benimle aynı yıl evlenen 3 arkadaşım daha aynı makinayı almış hiçbirimiz memnun değiliz.yapmadığım şey kalmadı içini temizlemek için,bulaşıklarını aldırıp koyuyorum leş gibi çıkıyor özellikle bardaklar.nerden geliyor o pislikler bilmiyorum.hele bir gün resmen yağlı ve pis çıkardı.bir kaç gün elimde yıkadım parıl parıl parlıyor bardaklarım.yıllardır böyle görmemiştim.daha evleneli 4 yıl oluyor 5 e girdik ama değiştirmeyi düşünüyoruz.sabrımızı sınıyor bu makine.

arçelikten bulaşık makinesi alıpta çok memnun kalanı görmedim açıkçası değiştirmeyi düşünürsen lg ye bak ben çok memnunum

hep aynı tip beyaz esyalar. tasarımı güzel olanlarıda pahalı sanıp yanına yaklaşmıyoruz aslında arada fazla bir fark yok

hep aynı tip beyaz esyalar. tasarımı güzel olanlarıda pahalı sanıp yanına yaklaşmıyoruz aslında arada fazla bir fark yok

kesinlikle... paradan çok insanlar beyaz eşyada gelenekselleşmiş bir bakış açısına sahip oluyorlar nedense renkli ya da daha desenli ürünler gayri resmi (!) bir hava yaratıyor... bunu bir makineyi gösterdiğim arkadaşım söylemişti. ben aldığım ürünlerden çok memnunum açıkçası hem oldukça güzel bir dekorasyona sahip oldum hem de gayet muntazam çalıştığı için memnunum ürünlerimden... özellikle lg swarovski taşlı buzdolabıma bayılıyorlar.

5 yıldır arçelik kullanıyorum gayette memnunum 4 programlı ne bardaklarım çizildi nede buğulandı
banada sırf görnüşü yüzünden bir eşyaya dünya kadar para vermek anlamsız geliyor

5 yıldır arçelik kullanıyorum gayette memnunum 4 programlı ne bardaklarım çizildi nede buğulandı
banada sırf görnüşü yüzünden bir eşyaya dünya kadar para vermek anlamsız geliyor

elbette ki önce işlevsellik ancak onun yanında da zevkinize uygun cıvıl cıvıl bir ürün olsa fena olmaz. sadece görüntüsüne bakıp hiç bilmediğim bir ürüne ben de asla para yatırmam

tabikide sadece dış yüzeye göre para verilmez ama hem düz hemde aynı teknolojide ürün olunca kalkıp düz bişey almak istemem doğrusu

tabikide sadece dış yüzeye göre para verilmez ama hem düz hemde aynı teknolojide ürün olunca kalkıp düz bişey almak istemem doğrusu

:))) aklıma geldi bir komşum seneler önce dergiden gördüğü bir bulaşık makinesine özenip evdeki cihazı stickerlarla süslemişti.... aslında pekte güzel olmuştu. bende lg buzdolabı gibi bulaşık makineme swarovski taşlar mı alıp yapıştırsam acaba? hem uyumlu olur. çamaşır makineleri süslüde bulaşıklar daha klasik tabi

Son düzenleme:
ben bulaşık makinamın üzerine sticker yapıştırdım çokda hoş oldu. ama kendinden desenli hareketli olan beyaz esyalar cok daha güzel oluyor

Back