ben bulaşık makinamın üzerine sticker yapıştırdım çokda hoş oldu. ama kendinden desenli hareketli olan beyaz esyalar cok daha güzel oluyor
Bosch bulaşık makinesini 7 aydır kullanmaktayım. 5 programlı en kısa programı 30 dakikada yıkıyor ve pırıl pırıl yapıyor.
1-2 haftadır daha ekonomik nasıl kullanırım şeklinde araştırmalar yapıyordum. ve yetkililerden öğrendiğim bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum
ben hep vario speed tuşunu seçerek zamanı kısaltıyordum. 140 dakikalık 50 dereceli programı 70 dakikaya indiriyordu. kirli bulaşıklarımı bu programda yıkıyordum.
vario speed zamanı kısaltıyor. ama aynı zamanda kısalttığı için, daha fazla elektrik ve su harcıyor. kesinlikle tasarruflu değil. eğer yarım yük seçeneğiniz varsa bunu seçin ama kesinlikle vario speed tuşunu seçmeyin dediler bana.
eğer misafiriniz varsa ve aceleniz varsa zamanı kısaltın ve vario speed programını seçin. inanın 150 dakika boyunca yıkamak daha tasarruflu dediler bana. bende bunu sizinle paylaşmak istedim.
benim bütün beyaz eşlarım bosch ve çok memnunum hepsi harika kesinlikle tavsiye ederim
ben kore markalarına pek sıcak bakmıyorum nedense,bozulsa nolcak,servisin elinde parca yoksa bekle dur haftalarca,o yuzden avrupa üretimler daha dayanıklı ve sağlıklı,fakat isimlerinden dolayı da fiyat acısından pahalılar,mesela bosch,siemens.bu markalar iyi ama sadece kalitesine değil,isminde para veriyorsun,2 ya da 3 programlı bulaşık makinalarına bakıyorsun,içleri plastik kaplamai, 700 tl den aşağı değil,benim bu işi yapan bi arkadaşm söylemişdi, bu makinaların maliyeti 250 - 300 tlymiş,düşünün nekadar kazandıklarını, o yüzden ben de hoover in bulaşık makinasını aldım ve cok da memnunum,hem de 12 program ve o fiyatlarda,avrupa üretim bi de,servisi de cok yaygın,tavsiye ederim arkadaşlar
Ne zamandır foruma giremiyordum kızlar, bu arada neler geldi başıma... Şu İstanbul'daki büyük elektrik kesintisinde evdeki televizyonum ve bulaşık makinem bozulduEvlenirken almıştım hepsini, bir sürü masraf çıktı şimdi. Bana ömürlük bir makine tavsiye ediiin lütfeeennnnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?