- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.264
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Benimkinde var parlatici ve tuz gostergesi.Benimki dr 2 programlı ve uzun sürede yıkıyor. Ayrıca hiç parlatıcı bitti vb. Göstergesi yok. Dümdüz bir makina. O yüzden değiştirip daha kullanışlı bir makina almak istiyorum. Artık eskisi gibi güzel de yıkamıyor sank8.
merhaba bu makineyi beğendim ve almak istiyorum ama kurutmasında problem olduğu söyleniyor bulaşıkların nemli bazen de ıslak çıktığı gibi yorumlar okudum. Siz böyle bir problemle karşılaştınız mı, kurutması nasıl?Bende Samsung var 5 programlı. 4 olanı alacaktım ama onda kısa program yoktu, o yüzden 5 olanı aldım. DW60M5052FW modeli şu, ben aldıktan sonra 2 katına çıkmış gerçi
Birkaç kere ıslak çıktı. Islak çıktığı zaman ben tuzunu parlatıcısını kontrol ediyorum genelde parlatıcı azalmış oluyor onu yenilediğim zaman sorun kalmadı tekrarlamadı yani. Bi de makine bittiğinde bi 10-15 dk sonra açıyorum kapağını direkt açarsam yine nemli oluyor.merhaba bu makineyi beğendim ve almak istiyorum ama kurutmasında problem olduğu söyleniyor bulaşıkların nemli bazen de ıslak çıktığı gibi yorumlar okudum. Siz böyle bir problemle karşılaştınız mı, kurutması nasıl?
teşekkür ederim:)Birkaç kere ıslak çıktı. Islak çıktığı zaman ben tuzunu parlatıcısını kontrol ediyorum genelde parlatıcı azalmış oluyor onu yenilediğim zaman sorun kalmadı tekrarlamadı yani. Bi de makine bittiğinde bi 10-15 dk sonra açıyorum kapağını direkt açarsam yine nemli oluyor.
Canım sessiz mi peki? Kısa programı kaç dakika? Ben de alacağım sanırımBende Samsung var 5 programlı. 4 olanı alacaktım ama onda kısa program yoktu, o yüzden 5 olanı aldım. DW60M5052FW modeli şu, ben aldıktan sonra 2 katına çıkmış gerçi
Evet evet sessiz. 1:09 olması lazım canım eve gidince bi bakayım bugünCanım sessiz mi peki? Kısa programı kaç dakika? Ben de alacağım sanırım
Sağol kuşum. Sen nasılsın iyi misin? Burda denk geldim kız sanaEvet evet sessiz. 1:09 olması lazım canım eve gidince bi bakayım bugün
İyi diyelim iyi olsun ya çok uzun can sıkıcı işlerle uğraşıyorum valla. Sen nasılsınSağol kuşum. Sen nasılsın iyi misin? Burda denk geldim kız sana
Ben de aynen iyi diyelim iyi olsun, Yaşıyorum ölmedim modundayım kuzum ya. Güzel kapılar açılsın inşallah hayatımızda artıkİyi diyelim iyi olsun ya çok uzun can sıkıcı işlerle uğraşıyorum valla. Sen nasılsın