- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.258
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Cevap icin tesekkur ederim.Bende Samsung var 5 programlı. 4 olanı alacaktım ama onda kısa program yoktu, o yüzden 5 olanı aldım. DW60M5052FW modeli şu, ben aldıktan sonra 2 katına çıkmış gerçi
Enerji sınıfı olayları kafamı çok karıştırıyor, bir de değişti biliyorsunuz A++ falan yok artık. Alırken satıcı allandırdı ballandırdı o an anladım ama şimdi yine silinmiş kafamdanCevap icin tesekkur ederim.
Araştırıcam muhakkak.
Biraz baktim da Vestelin ihracat icin üretilmiş bir ürününü buldum. A++ enerji sinifi ve 12 programli ama E enerji sinifli 2 3 programlilarla ayni fiyat.
Aslinda aklima yatti, ürün yorumlari olumlu. Ama daha once hic Vestel kullanmadim. Memnun kalir miyim bilemedim.
Aklımda Profilo vardi ama geneli E sınıfı
Enerji sınıfı olayları kafamı çok karıştırıyor, bir de değişti biliyorsunuz A++ falan yok artık. Alırken satıcı allandırdı ballandırdı o an anladım ama şimdi yine silinmiş kafamdan
Vestel önermiyorum. Beko ve profilo diyebilirimCevap icin tesekkur ederim.
Araştırıcam muhakkak.
Biraz baktim da Vestelin ihracat icin üretilmiş bir ürününü buldum. A++ enerji sinifi ve 12 programli ama E enerji sinifli 2 3 programlilarla ayni fiyat.
Aslinda aklima yatti, ürün yorumlari olumlu. Ama daha once hic Vestel kullanmadim. Memnun kalir miyim bilemedim.
Aklımda Profilo vardi ama geneli E sınıfı
Yok, A B C olarak gidiyor pluslar kalktı.Aaa, + olayları yok muymuş artık?
Yok, A B C olarak gidiyor pluslar kalktı.
2021'in başında değişti sanırım, rica ederimBen geride kalmışım 6 sene önce hep artılar vardı pluslar. Teşekkür ederim.
Ben bulaşık makinesinin sadece 1 saatlik ve 2 saatlik programlarını kullanıyorum, bazen yarım yük seçip bunlardan biriyle yıkıyorum yine. Hiç daha fazlasını kullanmadım
Ben de bulaşık makinemi değiştireceğim. Daha önceki vesteldi. Ben vestelden çok memnun kaldım. 13 sene önce evlenirken çeyiz paketi adı altında almıştık. 2 programıymış bulaşık makinesi . Kısa programı yok. Ve bu sefer gri almayı düşünüyorum. Aklımda kısa programı olan maksimum 5 programlı bir model var. Çok programlı olmasına gerek var mı sizce?
Hic gerek yok bence, benimki 8 programli sadece 3 nü kullanıyorum, hassas, yoğun ve hızlı programlarınıBen de bulaşık makinemi değiştireceğim. Daha önceki vesteldi. Ben vestelden çok memnun kaldım. 13 sene önce evlenirken çeyiz paketi adı altında almıştık. 2 programıymış bulaşık makinesi . Kısa programı yok. Ve bu sefer gri almayı düşünüyorum. Aklımda kısa programı olan maksimum 5 programlı bir model var. Çok programlı olmasına gerek var mı sizce?
Teşekkür ederim . Ben de kısa programlı ve göstergeli bir model seçeceğim.Ben bulaşık makinesinin sadece 1 saatlik ve 2 saatlik programlarını kullanıyorum, bazen yarım yük seçip bunlardan biriyle yıkıyorum yine. Hiç daha fazlasını kullanmadım
Ben de dun öğrendim.Ben geride kalmışım 6 sene önce hep artılar vardı pluslar. Teşekkür ederim.
Aklımda Profilo vardı benim de. Vestelin bu modelini görünce hosuma gitti. Hala araştırıyorum.Ben Bosch'un 4 programlı makinesini kullanıyorum.Çok memnunum öneririm.Ama biraz pahalı.Bosch alamazsanız profilo tercih edin derim.
Kardeşim Vestelde çalıştığı halde hiç bir beyaz eşyasını önermiyor.
Cok programdan ziyade kisa program önemli bence. Benimki suan 2 programli ve 2.5 saatBen de bulaşık makinemi değiştireceğim. Daha önceki vesteldi. Ben vestelden çok memnun kaldım. 13 sene önce evlenirken çeyiz paketi adı altında almıştık. 2 programıymış bulaşık makinesi . Kısa programı yok. Ve bu sefer gri almayı düşünüyorum. Aklımda kısa programı olan maksimum 5 programlı bir model var. Çok programlı olmasına gerek var mı sizce?
Bunu öğrendiğim çok iyi oldu. Bu bilgi için teşekkürler.Ben de dun öğrendim.
A++ olanlar suan F olmus.
Yani en az enerji tuketenler E ve F sinifiymis. Tam tersine dönmüş.
Benimki dr 2 programlı ve uzun sürede yıkıyor. Ayrıca hiç parlatıcı bitti vb. Göstergesi yok. Dümdüz bir makinaCok programdan ziyade kisa program önemli bence. Benimki suan 2 programli ve 2.5 saat