bulaşık makinasının tuz bölümünr1 ya da 2 kilo tuz doldurunca birkaç ay boyunca tuz eklemeniz gerekmiyor haftada 1 kez tuz eklemeyi ilk defa duyuyorum
Simalcim...
ben fazla anlamiyorum ki( magazadan getirince anlatmislardi ama uzerinden zaman gecti unuttum tabi...ama haklisin canim galiba isik yaniyor gibi biseyler soylemisti...aklima geldi simdi cok tesekkur ederim
Haftada bir çok fazla ya...
Bende 1 kutu döküyorum, 3 ay kullanıyorum...
Makinanızda tuz göstergesi yokmu, bittiği zaman ışığının yanması lazım...
Ben o zaman dolduruyorum..
Sen dök içindeki su kendiliğinden çıkacak.bende sormak istiyorum şimdi makineye tuz eklecez ama içi su dolu ya nasıl olcak
çisemcim benimde makinem çok kirli çıkarmaya başlamıştı. hatta arıza var sandık ama makine yıkanmayaa ihtiyacı varmış
calgonitin toz yıkama malzemesinden aldım şimdi mükemmel birde parlatıcı bölümüne sirke koyuyorum pırıl pırıl kolay gelsin:içelim:
yok çıkmıyor kapağı kapatırsan tabee-tatlicadiarzu-o suda çözünüş tuz vardır diye düşündüm koyduğum kadar tuz geri çıkmazmı :)
bende tablet kullanıyorum ama tuz koyunca daha bir güzel çıkıyorlar makinadan:lepi:tablet kullanıyorum ben ,göstergesı de yok yıne de tuz koysam mı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?