bulasik makinesi hakkinda yardimm

Nelya

NiLoVski
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
4.748
13
318
36
- Yurtdışı
kizlar ben bulasik makinesini yeni yeni kullaniyorum,hersey tamam da bi tek sorum olucak...Bulasik icin kirec onleyici calgonit kullaniyorum,uzerinde haftada 1 kez tuzla doldurun diyor ama tuz hala var orda.ve sanki hic bitmiyor:) gunde 1 kez calistiriyorum makineyi. 1 hafta gecti ,ama tuz hala var,uzerine yine eklesem mi?

bulaşık makinasının tuz bölümünr1 ya da 2 kilo tuz doldurunca birkaç ay boyunca tuz eklemeniz gerekmiyor haftada 1 kez tuz eklemeyi ilk defa duyuyorum

bulaşık makinasının tuz bölümünr1 ya da 2 kilo tuz doldurunca birkaç ay boyunca tuz eklemeniz gerekmiyor haftada 1 kez tuz eklemeyi ilk defa duyuyorum

kutusunun uzerinde yaziyor.tuz orda bitermi yoksa olece kalirmi?benimki sanki hic bitmiyor daa.kutunun yarisini bosalttim tuz bolumune.bayagi da var icinde

bulasik makinasinin tuz böümüne koyduktan sonra en az 3 ay gidiyor bitmesi
her hafta tuz konmaz zaten bir paketi hep koyuyorsun oda yaklasik 3 ay gider

Haftada bir çok fazla ya...
Bende 1 kutu döküyorum, 3 ay kullanıyorum...
Makinanızda tuz göstergesi yokmu, bittiği zaman ışığının yanması lazım...
Ben o zaman dolduruyorum..

Simalcim...
ben fazla anlamiyorum ki :(( magazadan getirince anlatmislardi ama uzerinden zaman gecti unuttum tabi...ama haklisin canim galiba isik yaniyor gibi biseyler soylemisti...aklima geldi simdi cok tesekkur ederim

Leyla her hafta tuz konulmaz makinaya en az 4-5 ay gider o paket ayrıca çoğu makinada tuz bitti göstergesi vardır o ışık yandımı tuz koy yoksa koyma

Simalcim...
ben fazla anlamiyorum ki :(( magazadan getirince anlatmislardi ama uzerinden zaman gecti unuttum tabi...ama haklisin canim galiba isik yaniyor gibi biseyler soylemisti...aklima geldi simdi cok tesekkur ederim

Canım kullanma kılavuzunu kaybetmediysen ona da bir bak istersen.
Üzerindekilerin neyin ne olduğunu açıklaması lazım.
Ona göre tuzu bittiği zaman haber verip vermediği belki anlarsın.
Yada genelde ışık kırmızı renge döner...

cnm bilmiyorum markası ne ama boshunkinde bi kireş önleyici takıyorlar makineye tek başına yeterli değilmiş.servisine bir telefon aç istersen.

Haftada bir çok fazla ya...
Bende 1 kutu döküyorum, 3 ay kullanıyorum...
Makinanızda tuz göstergesi yokmu, bittiği zaman ışığının yanması lazım...
Ben o zaman dolduruyorum..

yok be tatlım tuz bittiği zaman ışık yanmıyor bende aylarca kullanmıştım ama hergün çalıştırmıyorum makineyi dolmuyor çünkü iki kişiyiz oyüzden ama geçenlerde deterjan pütür pütür kalmaya başladı tencereler felaket lekeli çıkmaya başladı korktum ışıkta yanmadı hiç sonra komşum dedi ışık yanmıyor tuzu bitmiştir diye anlıcanız yandığını görmedim bundan sonra yanarmı bilmem

çisemcim benimde makinem çok kirli çıkarmaya başlamıştı. hatta arıza var sandık ama makine yıkanmayaa ihtiyacı varmış
calgonitin toz yıkama malzemesinden aldım şimdi mükemmel birde parlatıcı bölümüne sirke koyuyorum pırıl pırıl kolay gelsin:içelim:

ben sık sık koyuyorum zaten doldurunca üstten görünüyo beyaz beyaz anlıyorum dolduğunu

çisemcim benimde makinem çok kirli çıkarmaya başlamıştı. hatta arıza var sandık ama makine yıkanmayaa ihtiyacı varmış
calgonitin toz yıkama malzemesinden aldım şimdi mükemmel birde parlatıcı bölümüne sirke koyuyorum pırıl pırıl kolay gelsin:içelim:

bu sirke işini bende duydum denicem ama hep unutuyorum

tablet kullanıyorum ben ,göstergesı de yok yıne de tuz koysam mı ..

Back