Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım deterjanı az koy o zaman alıyor onun zaten bi sınırı var 15 25 diye sen ne yap et sınırını geçme azcık dök bak nasıl deterjanı alıp tertemiz yıkıyor.
tecrübeyle sabittir.
bizim makinada da aynı sorun olmuştu servisi çağırdık deterjan haznesinin komple değişmesi gerekti biraz pahalı ama mecburen değiştirttik şimdi sorun yok
tablet olandan kullanıyodum zaten ama ne kadar denediiysem olmadı.içinide çok doldurmam tencere tabakla.pptya87,öyküm,cimcime eses çok çok teşekkürler cevaplarınız için.
geçen gün benimde aynısı oldu .. her zaman olmuyor ama sanırım tablet kapağı bozuk...tamircilerede uyuz oluyorum hepten bozarlar diye korkuyorum şimdilik ara sıra yapıyor bu arızayı bakalım çok devam ederse çağıracağım servis..bide toz değil tablet kullan canım o en azından içine düşer kapak açılırsa..ha hiç açılmıyorsa kapak kesin bozuktur..
bazı makineler tableti almıyo. arkadaşımın makineside almamış bütün paketi bana vermişti. toz veya jel deterjanda problem yok onu alıyo senin makine de varmı?
karşısında büyük çarpacağı bir mutfak aleti olunca da yapıyor deterjan bölmesinin karşına denk gelecek yere çok uzun şey koyma alçakta kalacak şey koy birde boşken bulaşık makinası temizleyicileri var calgonbun onu dene boruları temizliyor ben denedim yapmadı birdaha