- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
-
- Konu Sahibi Yasamenerjisi
Birincisi zaten üçü bir arada tablet alıp koyuyoruz ,onların içinde var ,ayrıca koymaya gerek olmamalı. Diğer taraftan da parlatıcı yerine sirke kullanın diyorlar sağlık açısından .Neden parlatıcı kullanmak istemiyorsunuz
Bunu hiç denemedim ,öyle yapayım bir deKullandığınız programı değiştirin. Benim amkine de kısa programda kurutmuyor. Makine biter bitmez kapağını açın.
Evet Siemens .marka vermek yasak olabilir diye tam yazmadım.gercekten çok sinirim bozuldu bu durumaParlatıcı yerine sirke kullanın.
O da fayda eder.
Siemens marka mı makinanız?
Eğer öyleyse, evet, parlatıcı koymayınca kurutmasını düzgün yapmıyor.
Bilginiz olsun.
Ben tuz kullanıyorum ,kullanın dediler pek sorgulamadım açıkçası :)Peki tuz kullaniyomusnuz ben kullanmiyorumda konu acilmisken sorayim bi zarari olurmu
Ben de öyle deneyeceğim artık ,uzun program da 2.5 saatte sürüyor .Benim de aynı marka 7 yıldır kullanıyorum. Başlarda bunu ben de yaşamıştım . Sirke denedim , hemen kapağı açmadım. En yüksek derece de yıkıyorum.Mesela kısa programı var ama asla o programda kuru çıkartmıyor. Ama en uzun ve yüksek derece de hiç bir sorun yaşamıyorum.
Peki tuz kullaniyomusnuz ben kullanmiyorumda konu acilmisken sorayim bi zarari olurmu