Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay süper bi fikir canım domatesleri hiç ocakta kaynatmadan sadece doğrayıpmı koyuyosun kız deneyecem domatesler heba omaz dimi ben yapınca 20 şişe yapıyorum bacım şunu bidaha anlatıver bi zahmet banaa.s.ben size anlatayım bakalım domatesleri soyup doğruyorum daha sonra domatesleri kavanozlara doldurup sıkıca kapatıyorum bulasık makinasına ters durucak sekilde sıralıyorum daha sonra calıstırıyorum hani eskisden annelerimiz konserve yaparlardı ya işte aynen öğle kısın da kavonozları acıp kullanıyorum süper bozulmuyor da tabi deterjen koymuyorum türk zekası
ben size anlatayım bakalım domatesleri soyup doğruyorum daha sonra domatesleri kavanozlara doldurup sıkıca kapatıyorum bulasık makinasına ters durucak sekilde sıralıyorum daha sonra calıstırıyorum hani eskisden annelerimiz konserve yaparlardı ya işte aynen öğle kısın da kavonozları acıp kullanıyorum süper bozulmuyor da tabi deterjen koymuyorum türk zekası
evet bu yöntemi annemde kullanıyor uzun zaamandır. Ve bu kolaylığı herkese anlatır kesinlikle herkez bunu korkmadan yapabilir.