Bulaşık makinanızı bu amaçla kullandınız mı?

akılla ne alakası war şimdi bunun musluğu açıp leğene su doldurup boşaltmak mı zor geliyo yani.. iiice elektrik karısı olmuşuz haberimiz yok

Altın ve gümüş takılarımı bende makinaya atıyorum ama çiçeklerimi atmamıştım denemek lazım.a.s.

ben size anlatayım bakalım domatesleri soyup doğruyorum daha sonra domatesleri kavanozlara doldurup sıkıca kapatıyorum bulasık makinasına ters durucak sekilde sıralıyorum daha sonra calıstırıyorum hani eskisden annelerimiz konserve yaparlardı ya işte aynen öğle kısın da kavonozları acıp kullanıyorum süper bozulmuyor da tabi deterjen koymuyorum türk zekası
ay süper bi fikir canım domatesleri hiç ocakta kaynatmadan sadece doğrayıpmı koyuyosun kız deneyecem domatesler heba omaz dimi ben yapınca 20 şişe yapıyorum bacım şunu bidaha anlatıver bi zahmet banaa.s.

valla bulaşık makinesinde bi tek bulaşık yıkarım ama bu aralar benim makinem iyi yıkamıyor acaba neden olabilir sizce acaba nerelerine bakmalıyım

ben bayıldım bu ıspanak fikrine.artık maydanoz,tere gibi diğer yesillikleri de yıkayacagım.ocagın demirlerini zaten yıkıyordum.tesekkurler tavsiyelerin için :))

ben size anlatayım bakalım domatesleri soyup doğruyorum daha sonra domatesleri kavanozlara doldurup sıkıca kapatıyorum bulasık makinasına ters durucak sekilde sıralıyorum daha sonra calıstırıyorum hani eskisden annelerimiz konserve yaparlardı ya işte aynen öğle kısın da kavonozları acıp kullanıyorum süper bozulmuyor da tabi deterjen koymuyorum türk zekası

evet bu yöntemi annemde kullanıyor uzun zaamandır. ve bu kolaylığı herkese anlatır kesinlikle herkez bunu korkmadan yapabilir.

bir fikirde benden.aslında satıcı kadından..
şu pullu boncuklu örtüler var ya..onları atın birde bulaşık makinesine.pullu boncuklu örtü almak için bir mağazaya girmiştim.nasıl yıkayacam .durdukça kararırmı diye sorduğumda kadın bulaşık makinesinde yıka dedi.hatta kendisi denemiş yıkadığı örtüyüde gösterdi.ben denemedim.denemek isteyenler buyursun.bozulmuyormuş bul .makinada yıkanınca....

sıcaktan kapakları sıkışıp hava almasın diye. böylece uzun zaman bozulmadan saklayıp istediğin zaman şişeyi açıp yiyebilirsin.hani kaynatmana gerek kalmaz yani

Ben ispanagi su da pisiripde ilk suyunu dökmüyorum, ozaman ne kalirki vitamininden?
Hem ne icin dökülsün ki, kumu bitene kada güzelcene yikandiysa zaaten sartida bu , koyarsin tencereye pisiririsin.
Vitaminide icinde kalir, vitaminini dökdükden sonra ne diye ugrasayim ispanakla?

ıspanak fikri pek aklımı çelmedi ama
çiçekler için güzel bi yöntem teşekkürler a.s.

canım bence siz uçmuşsunuz,makina amacının dışında her iş için kullnılkmış sizde.ıspanğı sirkeli limonlu suda yıkasanız daha makul olmazmı sizce?

ocak ustu ızgara başlıkları bulaşık sepeti butun yazılanları tek tek okudum kızlar yerimseniben ıspanak dışında olanların hepsıde makul geldı bana :1no2:

ha benden de küçük bir uyarı gümüş kaplamalı eşyalarınızı yıkamayın bir hoş oluyor renklerı fisfisfis

ben kumaş çiçeklerimi yıkamıştım bulaşık makinasında, daha sonra hepsini atmak zorunda kaldım bozulmuşlardı, sanırım sıcak suda yıkadım dikkat etmek gerekiyor...

bi arkadaşım yıllar öncesinden bütün yeşilliklerini bulaşık makinesimde yıkadığını söylemişti
marol tere yeşil soğan falan. kadınlara akıl sır ermez şaşmamak gerek

Back