Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben size anlatayım bakalım domatesleri soyup doğruyorum daha sonra domatesleri kavanozlara doldurup sıkıca kapatıyorum bulasık makinasına ters durucak sekilde sıralıyorum daha sonra calıstırıyorum hani eskisden annelerimiz konserve yaparlardı ya işte aynen öğle kısın da kavonozları acıp kullanıyorum süper bozulmuyor da tabi deterjen koymuyorum türk zekası
ben size anlatayım bakalım domatesleri soyup doğruyorum daha sonra domatesleri kavanozlara doldurup sıkıca kapatıyorum bulasık makinasına ters durucak sekilde sıralıyorum daha sonra calıstırıyorum hani eskisden annelerimiz konserve yaparlardı ya işte aynen öğle kısın da kavonozları acıp kullanıyorum süper bozulmuyor da tabi deterjen koymuyorum türk zekası
kızlar kayınvalidemin geçen komşusuna gitmiş mutfakta sohpet ederlerken kadın bulaşık mainesinden çay paketi çıkarmış, makine bozulduğu için onu kiler olarak kullanıyormuş
kireçten bozuldu falan demiş kayınvalideme
ama kayınvalidem başkasından duymuş kadın meğersem ıspanakları makinede yıkıyormuş,hem de deterjanla
sıcaktan eriyen ıspanaklar makinenin deliklerini tıkamış,kullanılamaz halde,makine şimdi kiler görevi görüyor
aman sizde dikkat edin
Ütü üzerinde otel odasında kahve pişiren,şanzımanlı çamaşır makinasını tereyağ yapmak için yayık olarak kullanan Çılgın Türkleriz biz.Daha neler neler vardır kimbilir keşfedilmiş...
çiçekleri bende tavsiye ederim gerçekten güzel pırıl pırıl oluyor:sm_cool: birde çocuğun oyuncaklarını bulaşık makinesinde yıkıyorum:roflol: logolar arabalar falan napayım çocuk bu ne bulsa ağzına alıyorklava: