- 27 Ağustos 2016
- 1.448
- 1.741
- 30
Merhabalar 9 haftalığın içindeyim şuan ikinci gebeligim ilkinde hiç hamile oldugumu bile bilmez iken şimdi 4 haftadır beni tüketen bulantı kusmalarla daha çok bulantıyla başım dertte doktora gittim ve bulantı ilacı verdi Prilam Dr. Adında ilaç ilk 1 hafta rahattım ama şuan fayda etmiyor ilaç günlük dozu 4 oldu ona rağmen geçmiyor galeta çubuk kraker vs yiyorum bol su tüketmeye çalışıyorum ama fayda etmiyor ve potasyum magnezyum hastasıyım ilaç kullanıyorum her kusmada degerlerim düşüyor kötüye gidiyorum sanki hiç düzelmeyecek bu durum resmen psikolojim bozuldu. 2.Nci gebelikte böyle farklılık yaşayanlar oldu mu benim gibi. Kızım o kadar akıllı uslu bir çocuk ki hamileykende rahatsız etmedi dogdu hiç eziyeti olmadı valla bundan korkuyorum resmen hamile olduğum günden beri bir sürü sıkıntı yaşıyorum... iş yapamıyorum,yemek yapamıyorum doktoruma göre açık hava yürüyüş ve sürekli yat uyu yemek yapma evde yemek pişmesin diyor ama ne mümkün ki bu, ailem uzakta gurbetteyim ama 1 haftadır kızım halasında gelmekte istemiyor eğleniyor zaten biraz dinleniyorum ama çok özledim onuda ama bu haldeyken hiç kimseye faydamda yok çok kötüyüm kendimi suçlu hissediyorum birde yatmayı seven biri değilim düşük riskim varmış mecburmuşumda. Bi tuhafım gerçekten bu durumu yaşayanlar nasıl başa çıkıyorsunuz