- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.115
- 598
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
-
Sağlıkla doğusun insallah bebeğin canımHicbir belirti cinsiyet tuyosu vermez canım.
Bende hic bulanti olmadi kızım olacak Allahin izni ile insallah.
Aminnn hepimizin inşallah arkadaşım.Sağlıkla doğusun insallah bebeğin canım ☺♥ bilmiyorum çok merak ettik bnde sizlere sormak istedim tşk ederim ♥
Hep kiskanmisimdir senin gibileri bnim de kızım var 5 ay bulantidan kalkamadımBenim hiç bulantım olmamıştı oğlum oldu
İnsanın hiçmi midesi bulanmaz, bulanmadı
Maşallah sana bütün gebeliklern rahat geçer inşallahBenim hiç bulantım olmamıştı oğlum oldu
İnsanın hiçmi midesi bulanmaz, bulanmadı
Şanslıyım demekkiHep kiskanmisimdir senin gibileri bnim de kızım var 5 ay bulantidan kalkamadım
Benim için Allah bilir ama ilk ve son gebelikti tüp bebek tedavisiyle kavuştuk birbirimizeMaşallah sana bütün gebeliklern rahat geçer inşallah
Buna şükür canımBenim için Allah bilir ama ilk ve son gebelikti tüp bebek tedavisiyle kavuştuk birbirimize
Çok şükür rabbimeBuna şükür canım♥
Allah'ım neden bnim bulantim oldu kuzenim de öyleİkisinde de bulanmadı.2 kızım var
Ben de hep midesi bulunanlara heves ederdimAllah'ım neden bnim bulantim oldu kuzenim de öylenaz bile yapamadık hep yattık masallah insallah hep böyle gider gebeliklerin canım
Valla ablamın iki kızı oldu sıfır bukantı. Dier ablam oğlanlarda çok bulantısı oldu ama kızında olmadı. Benimde çok bulantım oldu hala bitmiş deil kızım olacakmış %70 belli henüz ama. Yani pek belli olmuyo o iş bünyeyle alakalı demekkiİyi akşamlar kızlar size bir sorum olacak kuzenim 2 aylık hamile bu ikinci çocuğu ilk çocukta çok bulantısı oldu ve kızı oldu ikinci adetten hemen 1 gün sonra oldu bunda da bulantı var ama ilk çocuktaki gibi değil bu erkek olabilir mi sizler de nasıl oldu cinsiyet le alakası varmı bulantısının şimdiden çok teşekkür ederim
Yok yok heves edilecek bişey değil ne guzel naz yapardim yerinde olsamBen de hep midesi bulunanlara heves ederdimAllahım hiç hamile havası yoktu bende
Bncede bünyeyle alakalı kuzenime ebe de demiş bünyeyle ilgili diye ama emin olmak adına konu acmami istediValla ablamın iki kızı oldu sıfır bukantı. Dier ablam oğlanlarda çok bulantısı oldu ama kızında olmadı. Benimde çok bulantım oldu hala bitmiş deil kızım olacakmış %70 belli henüz ama. Yani pek belli olmuyo o iş bünyeyle alakalı demekki
Aminn cnmBncede bünyeyle alakalı kuzenime ebe de demiş bünyeyle ilgili diye ama emin olmak adına konu acmami istedine guzel Allah bağışlasın masallah
Canim hiç belli olmuyor ilk kızımda bulandım olmadı çok rahat bir gebelik geçirdim oğlumda iştahsız ve kokuya hassasiyet sonra 3 gene kızdı sabah bulantısı oluyordu. Şuan hamileyim ana rahmine düşüğü günden beridir kusuyorum 5 ayim bitiyor daha bugün bile küstüm cinsiyeti erkekİyi akşamlar kızlar size bir sorum olacak kuzenim 2 aylık hamile bu ikinci çocuğu ilk çocukta çok bulantısı oldu ve kızı oldu ikinci adetten hemen 1 gün sonra oldu bunda da bulantı var ama ilk çocuktaki gibi değil bu erkek olabilir mi sizler de nasıl oldu cinsiyet le alakası varmı bulantısının şimdiden çok teşekkür ederim♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?