Bulantı cinsiyet belirtisi mi

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.115
598
İyi akşamlar kızlar size bir sorum olacak kuzenim 2 aylık hamile bu ikinci çocuğu ilk çocukta çok bulantısı oldu ve kızı oldu ikinci adetten hemen 1 gün sonra oldu bunda da bulantı var ama ilk çocuktaki gibi değil bu erkek olabilir mi sizler de nasıl oldu cinsiyet le alakası varmı bulantısının şimdiden çok teşekkür ederim

Valla ablamın iki kızı oldu sıfır bukantı. Dier ablam oğlanlarda çok bulantısı oldu ama kızında olmadı. Benimde çok bulantım oldu hala bitmiş deil kızım olacakmış %70 belli henüz ama. Yani pek belli olmuyo o iş bünyeyle alakalı demekki

Bncede bünyeyle alakalı kuzenime ebe de demiş bünyeyle ilgili diye ama emin olmak adına konu acmami istedi ne guzel Allah bağışlasın masallah

Canim hiç belli olmuyor ilk kızımda bulandım olmadı çok rahat bir gebelik geçirdim oğlumda iştahsız ve kokuya hassasiyet sonra 3 gene kızdı sabah bulantısı oluyordu. Şuan hamileyim ana rahmine düşüğü günden beridir kusuyorum 5 ayim bitiyor daha bugün bile küstüm cinsiyeti erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…