Bulantı cinsiyet belirtisi mi

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.115
598
İyi akşamlar kızlar size bir sorum olacak kuzenim 2 aylık hamile bu ikinci çocuğu ilk çocukta çok bulantısı oldu ve kızı oldu ikinci adetten hemen 1 gün sonra oldu bunda da bulantı var ama ilk çocuktaki gibi değil bu erkek olabilir mi sizler de nasıl oldu cinsiyet le alakası varmı bulantısının şimdiden çok teşekkür ederim 🤗♥️

İyi akşamlar kızlar size bir sorum olacak kuzenim 2 aylık hamile bu ikinci çocuğu ilk çocukta çok bulantısı oldu ve kızı oldu ikinci adetten hemen 1 gün sonra oldu bunda da bulantı var ama ilk çocuktaki gibi değil bu erkek olabilir mi sizler de nasıl oldu cinsiyet le alakası varmı bulantısının şimdiden çok teşekkür ederim 🤗♥️
Valla ablamın iki kızı oldu sıfır bukantı. Dier ablam oğlanlarda çok bulantısı oldu ama kızında olmadı. Benimde çok bulantım oldu hala bitmiş deil kızım olacakmış %70 belli henüz ama. Yani pek belli olmuyo o iş bünyeyle alakalı demekki

Valla ablamın iki kızı oldu sıfır bukantı. Dier ablam oğlanlarda çok bulantısı oldu ama kızında olmadı. Benimde çok bulantım oldu hala bitmiş deil kızım olacakmış %70 belli henüz ama. Yani pek belli olmuyo o iş bünyeyle alakalı demekki
Bncede bünyeyle alakalı kuzenime ebe de demiş bünyeyle ilgili diye ama emin olmak adına konu acmami istedi ☺️ ne guzel Allah bağışlasın masallah 🙏♥️

İyi akşamlar kızlar size bir sorum olacak kuzenim 2 aylık hamile bu ikinci çocuğu ilk çocukta çok bulantısı oldu ve kızı oldu ikinci adetten hemen 1 gün sonra oldu bunda da bulantı var ama ilk çocuktaki gibi değil bu erkek olabilir mi sizler de nasıl oldu cinsiyet le alakası varmı bulantısının şimdiden çok teşekkür ederim 🤗
Canim hiç belli olmuyor ilk kızımda bulandım olmadı çok rahat bir gebelik geçirdim oğlumda iştahsız ve kokuya hassasiyet sonra 3 gene kızdı sabah bulantısı oluyordu. Şuan hamileyim ana rahmine düşüğü günden beridir kusuyorum 5 ayim bitiyor daha bugün bile küstüm cinsiyeti erkek

Back
X