• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buharlı temizliyiciler hakkında yardım

adiyeff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
4.366
39
163
Konya
aslında temizlikle ilgili bir konum vardı ordanmı devam etsem bilemedim ama bu farklı bir konu olduğundan yenisini açayım dedim.kızlar buharlı temizleyicilerden kullanan varmı?hani tv de reklamı çıkan var bi tane.bide nette araştırdım birçok markada da var.hatta baya çeşitli.hangisini düşünmeliyim bilemedim.kullanan varsa önerilerinizi bekliyorum.bugün yarın alcaz çünkü.kullanışlı olmayan birşey almak istemiyorum

bildiğimiz markalar mı bu baktıkların?..
kendini temizliğe vurucan, anlaşıldı şekerim..:1:

Canım Arçelik'in Buharika adlı ürünü kullanıyorum bir süredir ve memnunum iyi bir temizleyici özellikler cam, fayans gibi alanlarda etkili

Canım Arçelik'in Buharika adlı ürünü kullanıyorum bir süredir ve memnunum iyi bir temizleyici özellikler cam, fayans gibi alanlarda etkili

:53:
arçelikte böyle bir ürün varmıymış..takibedemiyorum teknolojiyi artık..
bu arada bebişlerin benim doğumgünüm olan tarihte doğacaklar..Aslan..:23:
sağlıklı doğumlar

bildiğimiz markalar mı bu baktıkların?..
kendini temizliğe vurucan, anlaşıldı şekerim..:1:

valla öyle yedim kafayı bu ara.inşallah böyle gider de eski halime dönmem.evet canım ya fakir arçelik arzum hepsinde var.amahangisi iyi bilemiyorsunki

.ben de arçeliğe karşı önyargılıyım.arçelik ne kullandıysam kötü çıktı.bir daha arçelik almıycam demiştim.ama iyiyse bilemiyorumki.koltukları halıları temizliyormu bunu çok istiyorum.topshopta tanıttıklarında böyle özellikleri var diyorlar ya

bu konuyu ben de araştırıyorum belli bir zamandır burdaki buharlı temizleyiciler başlığına bakabilirsin orda kullananlar yorumlarını yazmışlar ben sanırım karcher sv 1902 alacak gibiyim.

Back
X