ben de buharlı temizliği uzun süre araştırmıştım, şimdi diyorum ki ;buharlı temizliği araştırırken harcadığım vakti gözümde büyüttüğüm temizliğe ayırsaydım işim çoktan bitmişti, ben mod 703 almıştım çokta memnun değilim
h2o ya baktıkça h2o nun aparatları daha kullanışlı geliyor
ama bir daha ürün yorumlarını okuyarak ürün almam
Ben h2o kullaniyorum.cok memnunum.hatta halilarimi bile onunla temizliyorum.bakteriler vs.olsun diye,mukemmel bisey.
Ben h2o kullaniyorum.cok memnunum.hatta halilarimi bile onunla temizliyorum.bakteriler vs.olsun diye,mukemmel bisey.
urununuzu iade edebıldınızmı
Merhaba h2 o yü aldınız mı top shoptan mı aldınız . Hayret ya adamlar surekli reklam veriyor ama ortalıkta kullandım memnunum yada top shoptan aldım memnun değilim diyen yok.
eBay: Neue und gebrauchte Elektronikartikel, Autos, Kleidung, Sammlerst
kizlarr bunumu alsam yoksa ho2 x5 mop mu???? bunun fiyati baya iyi geldi,ho2 biraz daha fiyati yüksek ama bunun baya bi iyi notlari var,napsamki,,acil bi cvp bu gün siparis edecem
bu dediğiniz ürün türkiye'ye geliyor mu? yoksa siz yurtdışında mısınız? ben ebaydan alınabileceğinden ve buraya gümrüğe falan takılmadan geleceğinden emin olsam böyle birşeyler de bakarım belki...
yeni çıkan alf buharlı cihazları inceleyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?