arkadaşlar uzun süren araştırmalarım sonucu arçelik ve bekodan vazgeçtim.ve bende ariete buharlı temizlik makinesini aldım.alalı 10 gün kadar oluyor.şunu söyleyebilirim verdiğiniz paraya deyiyor.Ayrıca ütüsü de süper.
Buharlı Temizlik Robotu ve Ütü Sistemi - FreshClean
sevgili sibel.bu makina halı silmek için ideal.yıkama gibi yapıyor.ben arkadaşların bahsettikleri küçük makinalarının abilerini kullanıyorum.içinde kazanlı ütüsüde var.en az 4 ürün tanıtımı gördüm.ariete markasını aldım.küçük cihazlar sulu bırakıyor ve bence hiç güvenli değil.kapakları açılabiliyor ben küçük makina alıp iade ettim.bütçesi müsait olan arkadaşlar kesinlikle iyi olanı alsınlar.sevgilerimle....
arkadaşım ben buharlı temizlik makinası kullanıyorum.ilk önce küçük bir cihaz aldım 3 gün sonra iade ettim.yetersiz geldi suyu hemen bitti ve temizlik yarım kaldı.daha sonra daha iyi makineleri araştırdım.iyi olan iki marka var biri karcher ikincisi ariete .ikisinide gördüm teknik özelliklerine baktım karcher pahalı geldi,ariete aldım.arada 500 TL fark var.ikiside aynı teknik özelliklere sahip. ayrıca bunlarda ütü özelliği var.çok memnunum.kirleri anında temizliyor.ütüsü muhteşem.tavsiye ederim....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?