Canım ben Hero'sunu aldım ALF'in ablamda Multi..hero benim istediğim modeldi tam olarak,daha kullanışlı geldi bana,ablamda çok fonksiyonu olan bir model arıyordu o da Multi'yi aldı.cam silmek için kullanabileceğin bi aparatı var multi'nin içerisinde.ablam evde cam namına ne varsa onunla siler oldu artık.hatta zemin için banyo için tezgahlar için falan bir sürü aparatı var içerisinde.Hero istediğim modeldi ama şimdi ablam o kadar rahat etti ki ben multide alayım diyorum..hem ikisinide farklı alanlarda kullanıp daha içime sinen bir temizlik yapablirim böylece.Yani Multi'yi tavsiye ederim kısacası:)
az önce Fakir'in buharlı Magic Steam'ini satın aldım evde bekliyorum geldiği an kullanıp fikirlerimi paylaşacağım sizlerle... Kullanan var mı ? Memnun musunuz?
hatta bilen varsa bana ozel msj atarsa cok dua ederim:d
uzun zamandır buharlı temizleyici araştırması yapıyordum..orta karar birşey istiyordum ne çok pahalı (ariete) ne de çok ucuz olsun(h2o) istedim dayanıklı ve güçlü bir alet arıyordum..en son fakir 2 in 1 ile karcher sc3000 arasında kalmıştım..fakirin hiç bir sitede kaç bar basınçlı olduğunu bulamadım ve en sonunda gittigidiyordAN 410 tl ye karcher sc 3000 aldım ...iyikide almışım inanılmaz güçlü ve portatif...büyük birşey bekliyordum ama ufacık bişey geldi şu en küçük süpürgeleri düşünün o kadar bişey..kazanı 1 lt gayet yeterli bence...fırın mutfak dolapları cam duvar ve yerleri temizledim inanılmaz bir temizlik gücü var ...bu kadar beklemiyordum..komşudan arçelik sream alıp denemiştim ondan çok daha kuvvetli ve malzeme yapısı daha kaliteli bir de o omuza askılıydı çok rahat edemedim...parkelere denediğimde korktum biraz araları açılır diye ama bişey olmadı...kutudan 1 büyük 1 kçük bez ve 1 derz fırçası çıkıyor servisi aradım çok ilgililer adrese teslim 5 büyük havlu 5 lastikli havlu 4 derz fırçasını kapıda ödeme 100 tl ye yolluyorlar...büyük havlu almaya gerek yoktu aslında normal bezlerde mandallı başlık olduğu için kullanılabilirdi...cam için çekçek koymuşlar yeterli gelmez zannetmiştim ama buharı tutup çekçekce çekince gayet güzel temizledi...kafi gelmezse 40 tl ye ayrı cam başlığı var ama bana yeterli geldi onu sipariş etmedim...herkese tavsiye ederim...sorularınız olursa yanıtlıyabilirim...
uzun zamandır buharlı temizleyici araştırması yapıyordum..orta karar birşey istiyordum ne çok pahalı (ariete) ne de çok ucuz olsun(h2o) istedim dayanıklı ve güçlü bir alet arıyordum..en son fakir 2 in 1 ile karcher sc3000 arasında kalmıştım..fakirin hiç bir sitede kaç bar basınçlı olduğunu bulamadım ve en sonunda gittigidiyordAN 410 tl ye karcher sc 3000 aldım ...iyikide almışım inanılmaz güçlü ve portatif...büyük birşey bekliyordum ama ufacık bişey geldi şu en küçük süpürgeleri düşünün o kadar bişey..kazanı 1 lt gayet yeterli bence...fırın mutfak dolapları cam duvar ve yerleri temizledim inanılmaz bir temizlik gücü var ...bu kadar beklemiyordum..komşudan arçelik sream alıp denemiştim ondan çok daha kuvvetli ve malzeme yapısı daha kaliteli bir de o omuza askılıydı çok rahat edemedim...parkelere denediğimde korktum biraz araları açılır diye ama bişey olmadı...kutudan 1 büyük 1 kçük bez ve 1 derz fırçası çıkıyor servisi aradım çok ilgililer adrese teslim 5 büyük havlu 5 lastikli havlu 4 derz fırçasını kapıda ödeme 100 tl ye yolluyorlar...büyük havlu almaya gerek yoktu aslında normal bezlerde mandallı başlık olduğu için kullanılabilirdi...cam için çekçek koymuşlar yeterli gelmez zannetmiştim ama buharı tutup çekçekce çekince gayet güzel temizledi...kafi gelmezse 40 tl ye ayrı cam başlığı var ama bana yeterli geldi onu sipariş etmedim...herkese tavsiye ederim...sorularınız olursa yanıtlıyabilirim...
öncelikle çpo yoğun olduğum için bir süre foruma giremedim..gecikme için özür dilerim.ilk makineyi kullanırken bir iki fısta su akıyor sonra ıslaklık bırakmıyor..evdeki bezleride kullandım bezin biraz kalın olması gerekiyor..gayet güzel işe yaradılar..aleti kullanmadan önce evi iyice süürmen gerekiyor sonuçta sadece silme işi yapıyor ..bez pisliği alıyor ama süpürmek şart...canım peki ıslak bırakıyor mu?
bu aleti kullandıktan sonra açığa çıkan toz ve pislik noluyor? ayrıca sonra silmek gerekiyor mu temizlediğin yeri ?
duşa kabinlerde dahil heryerdeki performansını beğendim..temizlediğim yerlerbende çok kararsız kaldım hangisini alayım diye 2009 dan bu yana lan bütün mesajları okudum karcher pahalı geldi alf önde gibi geldi ama sizin mesajı gördükten sonra karcherı çok ucuza bulmuşsunuz duşa kabinde performansı nasıl peki 1 lt su ne kadar gidiyor
canım çok teşekkür ederim öncelikle verdiğin bilgiler için. geçen hafta bir alışveriş merkezinde aynı model indirimdeydi 275 liraya güvenip alamadım. hatta iyade şartlarını ile sordum. 35 lira bez parasını düşmek kaydı ile hemen iade alabileceklerini söylediler yinede güvenemedim. sormak istediğim bikaç şey var müsadenlemesela kireçli yerleri güzel temizliyomu?. benim evim kira önceki kiracıda evi hor kullandığı için artık yıldım diyebilirim. çok fazla kimyasal kullandım hala evde kirli, kireçli,pis yerler var. başta derz araları. resmen simsiyah. 1kutu derz temizleyici aldım denemek için ama hem çok uzun sürüyo hemde çok fena asitli kimyasal sonuçta kokusu bile fena. ben lavabolar duşakabin ve yer için istiyorum. yerleri su içinde bırakıyo yorumu çok var burda sendede oldumu? banyo duşakabininde denedinmi? benim evim nemli olduğu için sık sık kabarma, kararma oluyo banyomda, sabun artığı zaten herkesin sorunu. yani bu sorduklarımdan memnunum dersen hemen gidip alıcam öyle söyliyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?