Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1550 tl 12 ay taksitle
senin makinede buhar ayarı yokmu canım benim aldığımda azdan çoğa istediğin kademede ayarlayıp lekenin zorluluğuna göre arttırabiliyorsun ben fayanstaki lekeleri çok rahat çıkardım ayrıca arkamı döner dönmezde kuruyo aparatın ucunda mop şeklinde bezleri var aynı vileda gibi buhar verirken üstüne siliyosun o yüzden nemli kalmıyo cam içinde aynı bezi var buharı verip aşağı çektiriyosun camın dibine inen kirleride sileyim artık en azından cam tepesine çıkma derdim kalmadı istediğin gibi uzatabiliyosun iki tane uzun hortumu var her yere ulaşabiliyo banyodaki derz aralarınıda öyle bi temizlediki kendimden utandım eşim başta ne gerek var derken şimdi banyoya girdiğinde iyi ki almışsın keşke daha önce alsaymışız dedi :)petek aralarınada püskürttüm içinden çıkanlara inanamazsın
bende alf kullanıyorum çokda memnun kaldım balkon camlarını süper yaptı cam için aparatı var zaten kademe kademe buhar veriyorsun banyo mutfak fayanslarıda pırıl pırıl oluyor yerlerde aynı şekilde onunla temizlik yapınca ev ışıl ışıl oluyor storları zebraları bile buharla temizledim
kızlar ilk deneyimlerimi anlatayım fırın kapağımı 2 dakikada pırıl pırıl yaptı, ocağım tertemiz oldu, bulaşık ve çamaşır makinemin ön yüzü tertemiz oldu sanki bugün alınmış gibi, dün banyomu temizledim banyom ışıl ışıl oldu vallahi bayıldım hiç elimden bırakasım gelmiyor hemen eve gitsemde temizlik yapsam diyorum dün eşim gömlek ve pantolon ütülememi istedi ama çamaşırlar baya kırşmıştı bende önden buharlı temizleyicimle buhar verdim ohhhh mis gibi açıldı ve arkasından şöyle hafifçe ütü yaptım harika oldu işimi çok kolaylaştırdı buradan kullanıcılara çok teşekkür ediyorum bu makineyi almama sebep oldukları için aslında bunun taksidi bitince birde ihlasın temizlik robotunu almak istiyorum o da çok güzel süpürüyor ikisi muhteşem bir ikili olur herhalde birde toz almak için tüm aparatları çıkarıp boş haliyle buharı veriyorum arkasından mobilyanın tozunu şöyle bir alıyorum arkadaşlar üstelik bu makina soğuk buhar veriyor ve hemen kuruyor ben 2 saat banyoda kullandım yere akan su olmadı düşünün duşakabinin içi hep kireçliydi ne yapsam çıkmazdı alüminyum tel ile cifler saatlerce ovardım banamısın demezdi inanın dün duşakabinim yeni takılmış gübüydi annem bile inanamadım kısacası ben memnunum alan pişman olmaz ilerleyen zamanlarda deneyimlerimi yine yazarım
kızlar annemde de ihlasın robotu var çooook memnunuz bekarken herşeyi onla süpürüyordum inanılmaz bişey çok pahalı kardeşimde astım vardı toza karşı aldıktan sonra geçti gerçekten. Halıları süpürüosun resmen yepyeni alınmış gibi oluyo. koltuklar ve yatak bile süpürülüo her insan vücudu deri döküntüsü yapar o deri döküntüleri bile temizlenior yıkaması da çok güzel. Ben şuan hamileyim düşük riskim var temizlikte şu buhar makinalarına merak saldım beko mu alsam karar veremedim açıkçası. onlarında watt'ları var burda beko kullananlar almş memnun ama hangi watt belirtmemişler
seylagazi kusura bakma hakkım olmadığı için mesaj gönderemedim uzun uzunda yazmıştım :) bekonun malesef nereye gitsen gelmiyor tekerlek koymamışlar ama yerde tutuyorum hortum uzadığı kadar temizliyorum yine yerini değiştiriyorum yükseklere ulaşamadığım zamanlarda omuzuma takıyorum çok ağır değil ben 44 kilo halimle çok rahat taşıyorum temzlik uzadıkça ağırlaşıyor birazcık :)arkadaşlarbende şu sıralar deli gibi buharlı temizleyicileri araştırıyorum.birarkadaşım h2mopx5 aldı mükemmel diyor.o bekonun hem yetkili servis imkanı var kullanımıda iyidir benimki bileiyi o daha iyidir diyor.beko ile arçelik tıpatıp aynı zaten kullanım klavuzları bile:)biri kohlemandan memnun biride fakirden memnun olan komşum var.hani biri cık dese vazgeçicem ama diyen yok.beko kullanan bayanlar aklıma takıldı beko ve arçelikte yer silerken yada herhangi bir temizlikte sürekli kolunuza mı takıyorsunuz?bütün işi yaparken ben onu çanta gibi omuzuma asıcakmıyım?onu çözemedim alf in internet sitesindeki videoyu izledim süpürge gibi nereyegitsen geliyor sizinkiler nasıl?
seylagazi kusura bakma hakkım olmadığı için mesaj gönderemedim uzun uzunda yazmıştım :) bekonun malesef nereye gitsen gelmiyor tekerlek koymamışlar ama yerde tutuyorum hortum uzadığı kadar temizliyorum yine yerini değiştiriyorum yükseklere ulaşamadığım zamanlarda omuzuma takıyorum çok ağır değil ben 44 kilo halimle çok rahat taşıyorum temzlik uzadıkça ağırlaşıyor birazcık :)
kızlar annemde de ihlasın robotu var çooook memnunuz bekarken herşeyi onla süpürüyordum inanılmaz bişey çok pahalı kardeşimde astım vardı toza karşı aldıktan sonra geçti gerçekten. Halıları süpürüosun resmen yepyeni alınmış gibi oluyo. koltuklar ve yatak bile süpürülüo her insan vücudu deri döküntüsü yapar o deri döküntüleri bile temizlenior yıkaması da çok güzel. Ben şuan hamileyim düşük riskim var temizlikte şu buhar makinalarına merak saldım beko mu alsam karar veremedim açıkçası. onlarında watt'ları var burda beko kullananlar almş memnun ama hangi watt belirtmemişler