Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar annem buharlı temizleme tabancası almak istiyor,özellikle ocak etrafındaki fayans araları çok yağlanıyor,robot bu yağları gerçekten eritiyormu,tavsiye edermisiniz?
Evettt..Tavsiye ederim hem de çokkk..Fayanslar, halılar, camlar, mermerler herşey tertemiz oluyor... o kadar çok işe yarıyor ki...Ütü görevi bile görüyor.. Kim bulduysa bu aleti Allah razı olsun diyorum..:hooray:
Evettt..Tavsiye ederim hem de çokkk..Fayanslar, halılar, camlar, mermerler herşey tertemiz oluyor... o kadar çok işe yarıyor ki...Ütü görevi bile görüyor.. Kim bulduysa bu aleti Allah razı olsun diyorum..:hooray: