Benimde uyku girmiyor gözüme. Nasıl bir dünya oldu anlamıyorum. Bende gördüm o görüntüleri malesef. İnanamadım. Sonra çocuğun çizdiği resim flan yayınlandı iyice kafayı yedim. Alalen planlamis çocuk zaten 1 sene önce kıza bir video çekip yollamış bugün seni öldürecektim, bu dünyadan giderken birini öldürmek istiyorum onun sen olması çok özel flan diye. Alalen bir psikopat, çocuğun odasındaki resimler vs korkunç. Çocuğun ailesi bile şikayet etmiş hastaneye yatirmislar kaç kere. Bilmiyorum gerçekten inanmak istemedim olanlara. Hele ki o annenin feryatları içimi dağladı. Çocuk kendisi arayıp haber vermiş sanırım kızın annesine kızın burda diye. Zaten kadın aşağıda kendini parcalarken çocuk yukarda sakin sakin oturuyor. Bir türlü anlam veremiyorum ben bunun sadece uyuşturucu etkisi ile olduğunu düşünmüyorum kesinlikle uzun zamandır planliyormus bunu cani. Anne rehabilitasyon merkezine alınmış. İki gencecik can gitti, geriye acılı ana babalar kardeşler kaldı. Allah'ım dayanma gücü versin hepsine. Sonumuz hayır olsun bizleri evlatlarımızı korusun Rabbim. Umarım adalet işlemesi gerektiği gibi işler bundan sonra. Bu sistemle bu anlayışla katiller korkmaz ama bizler sokağa çıkmaktan korkar hale geliriz böyle.Bugün oldurulen kizin vücudunun sansursuz goruntulerini x de gordum. Annesinin kızın kafasının basinda sinir krizi gecirdigini falan bunlar beni çok etkiledi ve uykum kacti, isigi bile kapatamiyorum. Gerçekten kendimi şokta hissediyorum akşamdan beri kendime gelemedim. Midem bulanıyor başım dönüyor o görüntülerden sonra. Sizler de gördünüz mü ne dusunuyorsunuz? Birkac gun once, az da olsa siddete meyilli oldugunu fark ettiğim sevgilimden ayrildigim icin kendimi sansli hissediyorum. Ama insallah her zaman yaptıgı gibi tekrar ulasmaya çalışmaz ve beni tehdit etmez. Cok korkuyorum. Ailem, kucuk kiz kardesim, kendim adina.
Ya ogretmeni tin diyorsunuz ama islemeyen bir sistem var. Universitede calisiyorum. Bazen o kadar degisik ogrencilerimiz oluyor ki. Sikayet ediyoruz, belli cocuk ya bize ya arkadaslarina zarar verecek. Ama cevap hicbir sey yapamayiz. Bir arkadasim yil sonuna kadar sinifin kapisinda guvenlik gorevlisi beklerken ders anlatti. Cunku sorunlu cocuga hic bi sekilde gelme diyemiyorsunuz. Gecen sene de sorunlu bir ogrenci butun siniftaki arkadaslariniz huzursuz ediyordu. Onca sikayet vs hicbir sey yapilmadi. Yapilmiyor.Çizdiği resimler bulundu, lucifer mührü şekline uygun beden çizmiş psikopat.
Defalarca tedavi görmüş, 5 kez hastaneye yatış kaydı varmış.
Yani anlamıyorum suç kaydı olan sokakta, hastaneye yatan arka kapıdan geri mi çıkıyorlar?
Bu ülkede hiçbir mercii işini yapmıyor.
Mahlukat kasap, psikolojik hasta nasıl kasapta çalışır?
Hedefine giden yolda adım adım çalışmış, aile desen tın, bunun doktoru öğretmeni tın, napıyoruz biz acaba?
Yaratık için söylemiyorum adalet sistemi böyle olmasaydı da yapacaktı bu, e burada başka dişliler işlemiyor, onu da görüyoruz.
Her yerimiz çürümüş.
Çok kullanmadığınız tahmin etmiştim. Dedim ya lütfen eleştiri olarak algılamayın.Ben bu emojiyi çok kullanırım aslında oradaki tebessüm detayına hiç dikkat etmedim (bu olay için ) diyorum böyle algılanabileceği zerre aklımdan geçmez mesela
Emoji kullanmak maalesef alışkanlık olabiliyor insanda ….
yazdığım yorumdan yaptığın çıkarımlara bakıyorum da boşuna ellerimi yormuşum ama yine de açıklayayım. Bu olayın sorumlusu elbette ki infulencerler değil. Tepki bekliyoruz. Herkes her şey yolundaymış gibi eğlence paylaşımı yaptığı için zaten bu hallere geldik. Dün yaşanılan şey vahşetti. Binlerce hatta milyonlarca kişiye ulaşan bu kişilerin üç maymunu oynaması bu vahşete değinmemesi yanlış olan.Niye bu vahsetin sorumlusu influencerlar mi, konserler mi? Sorunun kaynagina inmek kimsenin isine gelmiyor, asil muhattaba laf söyleyemeyince böyle. Laik düzene dinamitleri böyle dösüyorlar. Cezasizlikla korkup susucaz, sokaga cikmazsan erkek arkadas edinmezsin öldürülmezsin, tacize ugramazsin kadin ol da cocuk dogur onu da sezaryenle dogurmazsan daha cok ana olursun de. Ne ala ya
Ne bileyim ya bu olay çok farklı. Biz kızın adını bile şimdi öğrendik uyuyamaz haldeyiz.Benim teyzem hiçbişey yapmadığım halde beni sevmez. Kardeşimi de. Sırf ablasını yani annemi kıskandığı için bizi sokakta görse selam vermez. Teyze her zaman anne yarısı değil.
Su an dısarı bile çıkmak istemiyoruz kızlarla, tiyatro biletimiz var içimizden gitmek gelmiyor. Hep evde oturmak istiyorum
Sanırım o katil kızın telefonu çalınca açıp "kızın surlarda gel bak o şimdi çok huzurlu." Diye olay yerine çağırmış. Gelince de merhum kızcağızın kafasını atmış annesinin önüne... Bu detayı öğrendiğimden beri kanım bedenimden çekildi uyuyamadım... Bu nasıl bir kötülük ya Rabbim.Ben en çok anneyi niye oraya götürdüler, neden kadının kızının başını öyle görmesine izin verdiler, o baş öyle dururken bir kişi de çıkıp niye üstünü örtmedi onu anlamıyorum.
Kadın aklını yitirmese bari
Ben de gece gördüm. Gece 2 kere rüyama girdi. Aşırı etkilendim bu kadar haber okuduk kac yaşına geldik o annenin feryadı ettiği an aklımdan çıkmıyor. Allahim evlatlarımızı korusun çok feci bir olayBugün oldurulen kizin vücudunun sansursuz goruntulerini x de gordum. Annesinin kızın kafasının basinda sinir krizi gecirdigini falan bunlar beni çok etkiledi ve uykum kacti, isigi bile kapatamiyorum. Gerçekten kendimi şokta hissediyorum akşamdan beri kendime gelemedim. Midem bulanıyor başım dönüyor o görüntülerden sonra. Sizler de gördünüz mü ne dusunuyorsunuz? Birkac gun once, az da olsa siddete meyilli oldugunu fark ettiğim sevgilimden ayrildigim icin kendimi sansli hissediyorum. Ama insallah her zaman yaptıgı gibi tekrar ulasmaya çalışmaz ve beni tehdit etmez. Cok korkuyorum. Ailem, kucuk kiz kardesim, kendim adina.
DNA yla mi oynadilar bilemem de toplumumuzla güzel oynadılar 22 senedir. Ahlak fln kalmadı.Sizinle aynı fikirdeyim. Ne ara bu hale geldik ne oldu bize hiç anlamıyorum. Bir de haberlere çıkmayan olaylar da var. Dnalarımızla mı noynadılar nedir
cocuk telefon edip cagiriyo, gel kizinin huzurunu gör diyo.Ben en çok anneyi niye oraya götürdüler, neden kadının kızının başını öyle görmesine izin verdiler, o baş öyle dururken bir kişi de çıkıp niye üstünü örtmedi onu anlamıyorum.
Kadın aklını yitirmese bari
İnsanlar vahşi ve duygusuz hem de sandığınızdan çok daha fazlası
Vicdan, ahlak, utanma mefhumlarını kaybetmiş sadece bireyselliği ön planda tutan hazcı korkunç bir nesil geliyor.
Dogurdun muKızlar azıcık sütüm geliyordu şimdi o da gelmez artık hiç iyi değilim