Bugün yapılan ilk celsede çıkan nafaka karari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babasinin evi onu baglamaz. Adamin kendi ustune ne var ona bakarlar. Malunen emekliymis zaten ee cocugunuz da yok. Ne nafakasi bekliyorsunuz, kac yillik evlisiniz ? Birlikte edindiginiz mal da yok anladigim kadariyla, altinlariniz da sizde kalmis. Calisip, kendi hayatinizi idame ettireceksiniz.
Devlet eeeeee çocuğunuzda yok ne nafakasi bekliyorsun demiyo işte sizin gibi hakkın var talep edebilirsin diyor birlikte edindiğimiz araba var borsada yediği emekli ikramiyesi var bunlar yasal olarak benimde hakkim

Esinize takılanları ayırın o zaman,kalanları kullanmanızda sorun olmaz bence. Hakkınızda da hayırlısı olsun,yeni hayatınızda mutlu olun inşallah 🌸
İşim olsun sigortam yatsın başka hiç bir isteğim yok ama avukat bekleyelim dedi çünkü eğer hakim gerek görürse inceleme ister dedi toplam 4 bilezik var zaten fazlasıyla alsa 1 bileziği alacak 3 de bana kalacak düğün takısı dediysem hepsi bu
Çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için inşallah 💐

Ya size cidden hayret ettim calismani istemiyorum diyen bir kişi al sen çalışmadın diye mal mülk mu yapacak size.
Evet 11 yıl calisamadim sigortam yatmadı elime hiç kendi kazancım geçmedi kaldıki bekarken hep çalışan bı kisiydim ben devlet memuru değilim meslek yok her işte çalışırım ama çalışmana izin vermiyorum dediğinde kabul etmeyip boşanmak lazım
Yazdığımı anlamiyorsun ki :) Diyorsun ki 11 yil calismadim, ben de diyorum ki neye guvendin de 11 yil calismadin. Yazdigim da bir tercih, sahsen ustume ev, araba yapmayan biri calisma dese, oturma organimla gulerim. Neye guvenip,calismayacagim. Ee niye 11 yil once bosanmadin, 11 yil calismadan bekledin. Yazdiklarinla, yaptiklarin celisiyor

Yazdığımı anlamiyorsun ki :) Diyorsun ki 11 yil calismadim, ben de diyorum ki neye guvendin de 11 yil calismadin. Yazdigim da bir tercih, sahsen ustume ev, araba yapmayan biri calisma dese, oturma organimla gulerim. Neye guvenip,calismayacagim. Ee niye 11 yil once bosanmadin, 11 yil calismadan bekledin. Yazdiklarinla, yaptiklarin celisiyor
Dusunce tarzın doğru aslında olması gerekenden bahsediyorsun ama ne yazikki evlilikte oyle her konuda söz sahibi olamıyoruz olanlara imreniyorum ve boşanmada da aynı şekilde eşi halletsen aile devreye giriyo adam çalışma dedi diye bosanamazsin diyen bir ailen varsa mecbur kalıyorsun ayrıca cidden ilk senden duydum çalışma dedim sende sözümü dinledin al sana üstüne ev araba veren adam varmiymis ya 😄😄

Devlet eeeeee çocuğunuzda yok ne nafakasi bekliyorsun demiyo işte sizin gibi hakkın var talep edebilirsin diyor birlikte edindiğimiz araba var borsada yediği emekli ikramiyesi var bunlar yasal olarak benimde hakkim
Devlet yoksulluk nafakasi olarak 750 tl baglamis işte (1 yemek parasi) cocuk engeli de yokken 11 yil evde oturmak, akıl kari degil. Yasal hakkinizi tabi ki almaya calisin ama bu süreçte çalışın.

Dusunce tarzın doğru aslında olması gerekenden bahsediyorsun ama ne yazikki evlilikte oyle her konuda söz sahibi olamıyoruz olanlara imreniyorum ve boşanmada da aynı şekilde eşi halletsen aile devreye giriyo adam çalışma dedi diye bosanamazsin diyen bir ailen varsa mecbur kalıyorsun ayrıca cidden ilk senden duydum çalışma dedim sende sözümü dinledin al sana üstüne ev araba veren adam varmiymis ya 😄😄
Once birey olun, gerisi hallolur. Ailem bosanma dedi, kocam calisma dedi. Ayse bunu dedi, Fatma bunu dedilerle yol alinmaz. Bunlari diyenler sana cikarip, 5 kurus para vermiyor. Kendi kararini, kendin alacak yastasin. 3 yasinsa cocuk degilsin, onay almana gerek yok.

Ben çocuk olsada çalışırdım sorun değil ama eşinin calismasina asla izin vermeyen erkekler çok fazla biride benim eşim karşı çıkıp işe giremezsinki şuan ilk isteğim çalışmak ama o kadar kötü bir psikolojideyimki bedeni kafayı toparlamadan ayağa dikilmeye mecalim yok çünkü zorlu bı surec geçirdim üstüne boşanma davası derken toparlanma kolay olmuyo işe girsem ilk maasimla neler yapcam neler

Once birey olun, gerisi hallolur. Ailem bosanma dedi, kocam calisma dedi. Ayse bunu dedi, Fatma bunu dedilerle yol alinmaz. Bunlari diyenler sana cikarip, 5 kurus para vermiyor. Kendi kararini, kendin alacak yastasin. 3 yasinsa cocuk degilsin, onay almana gerek yok.
Bosaninca aile yanına gelmiceksen nereye gideceksin elalem ne der ki olmadım ama bir bayan için en önemli ihtiyaç barınma şuan ailem problem yaratmıyor çünkü darp edilmem onlar için artık geçerli bı sebep sanırım

Bosaninca aile yanına gelmiceksen nereye gideceksin elalem ne der ki olmadım ama bir bayan için en önemli ihtiyaç barınma şuan ailem problem yaratmıyor çünkü darp edilmem onlar için artık geçerli bı sebep sanırım
Bekarken hep çalışırdım diyorsunuz.Evlenmeden önce eşinizle çalışma konusunu hiç konuşmadınız mı?Ben evlendikten sonra çalışmaya devam edeceğim demediniz mi?Muhtemelen eşinizin çalışmanıza karşı çıkmasına rağmen sesinizi çıkarmayıp tamam dediniz.Sırf kaçırmamak için kadının çalışmasını bile istemeyen şöyle hödük adamların her şartını kabul edip evleniyorsunuz.Yıllar sonra da işte böyle el elde baş başta kalıyorsunuz.Darp raporunuz varsa tazminat davası açın bari,üzüldüm sizin adınıza.

Bekarken hep çalışırdım diyorsunuz.Evlenmeden önce eşinizle çalışma konusunu hiç konuşmadınız mı?Ben evlendikten sonra çalışmaya devam edeceğim demediniz mi?Muhtemelen eşinizin çalışmanıza karşı çıkmasına rağmen sesinizi çıkarmayıp tamam dediniz.Sırf kaçırmamak için kadının çalışmasını bile istemeyen şöyle hödük adamların her şartını kabul edip evleniyorsunuz.Yıllar sonra da işte böyle el elde baş başta kalıyorsunuz.Darp raporunuz varsa tazminat davası açın bari,üzüldüm sizin adınıza.
Psikiyatriden emekli olan bir kişiden bahsediyoruz tanışma nişanlılık dahil 1.5 sene sonra evlendik hani derlerya el üstünde tuttu her dedigimi kabul etti ama evlenince zamanla gerçek yüzü ortaya çıktı kiyafetimden tutun evden çıkmama bile hep biseyler söylen insan oldu kaçırmamak için diyorsunuz ama asla öyle olmadı her dedigimi kabul eden bir kisiyken artık evlisin bekarliktaki gibi giyinenezsin her istediğinde çıkıp gezemezsine kadar geldi olaylar darp raporum var ama avukat aldığın tazminat vekalet ücretine dosya masrafına anca yeter dedi diye acmadik teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X