Bugün TV Yayın Yönetmeni: Kayyum ATV'den cihaz getirdi, havuz yayını yapacaklar, saniyeler var

Bir zamanlar akp ye destek veriyorlardı diye ölsün cemaatçiler. Ekmeği, iş kapıları ellerinden alınsın. Aç kalsın eşleri evlatları. Liderleri kırmızı bültenle aransın. Apo ile eşdeğer tutulsun. O site benim şu twitter senin hakaret edilsin fetoya, fetoşa mı demeliydim yoksa! Yurtdışında türkçe öğretiyorlar diye kapatılmaya çalışılsın okulları. Bir zamanlar akp destek veriyorlardı, acımayın başlarına gelen her türlü zulmü haketti bu insanlar, vurun kahpeye...

yok tamamen yanlış anlamışsınız olayı. kime destek verdiği değil mesele. kendisinden başkası ezilirken kafasını kuma gömüp de sıra kendisine kendisine geldiğinde veryansın etmelerinde.
biz mazlum, mağdur edebiyatına doyduk gari.
iki düşman kardeş ne yapıyorlarsa yapsınlar, bize sorup mu paylaştılar pastayı da diğeri daha büyük pay isteyince bize ağlıyorlar?

ençok şu ilginç geldi bana atanan kayyumlar atandıkları şirkt başına 10 bin lira alacakmış,bağlı bulundukları yerlerdeki yasal hakları da devam ediyormuş.
bir kayyum en az üç şirkete atanmış açıklamalara göre
filler tepişiyor ,karıncalar eziliyor daha ne anlamlandıramadığımız şeyler göreceğiz bakalım

Adalet bir gun herkese lazim olacak.

Kissadan hisse iste.
Ahmet Hakan cemaatle ilgili cok guzel yazmis bugun.Okumanizi tavsiye ederim.
Ne zamaninda hukumet&cemaat a.ş yaptiklari ne de simdi cemaate yapilan bu haksizlik savunulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…