Bugün TV Yayın Yönetmeni: Kayyum ATV'den cihaz getirdi, havuz yayını yapacaklar, saniyeler var

ikisi iki ayrı hukuksuzluk yalnız. himmet paralarının kaynağı elbette açıklanmalı. bana kalsa tüm cemaatler dernek olarak faaliyet göstermeli cemaatleşmeye izin verilmemeli. ama bu ikisi farklı farklı hukuksuzluklar.
daha düne kadar o himmet paralarına göz yumuluyordu. cemaat son 2 yılda mı himmet paralarında hukuksuzluk yapmaya başladı? (bu soru doğrudan size değil, sizi hedef gözeterek yazmadım, böyle dediniz demek için de değil, yazdığınızı görünce konudaki fikrimi açıklamak istedim)
anlıyorum sizi, hukuksuzluğa alkış tutacak değilim, ama burda hedef saptırılıyor. sanki tek dert kayyumun atanması gibi.

Savas mi vardida bazi luzumsuzlar kefen giyip mitinge gitmislerdi? Ayni hesap iste. Herkes inandigi seyi savunma pesinde..

anlıyorum sizi, hukuksuzluğa alkış tutacak değilim, ama burda hedef saptırılıyor. sanki tek dert kayyumun atanması gibi.
AKP ve Cemaat şu anda düşmanlar kardeşler. zamanında biri savcı biri hakimken gül gibi anlaşıp geçiniyorlardı.
şahsen Cemaati AKP'ye karşı savunmak hiç içimden gelmiyor. daha dün neler yazdıklarını ne manşetler attıklarını hatırlıyorum.
aralarındaki güç savaşına taraf olacak değilim.
şu an yapılan hukuksuzluk, cemaatin hesaba katmadığı da tam olarak bu oldu zaten, hukuku yıkıp geçersen bir gün sana lazım olduğunda hukuk bulamazsın.
kendileri yarattılar, sefasını sürsünler.
üzülecek daha önemli şeylerim var şahsen. nasıl olsa bir gün gelecek tüm hukuksuzlukların hesabı sorulacak, onların yaptığı hukuksuzlukların da onlara yapılan hukuksuzlukların da hesabı o gün hukuk içinde sorulur.

AKP ve Cemaat şu anda düşmanlar kardeşler. zamanında biri savcı biri hakimken gül gibi anlaşıp geçiniyorlardı.
şahsen Cemaati AKP'ye karşı savunmak hiç içimden gelmiyor. daha dün neler yazdıklarını ne manşetler attıklarını hatırlıyorum.
aralarındaki güç savaşına taraf olacak değilim.
şu an yapılan hukuksuzluk, cemaatin hesaba katmadığı da tam olarak bu oldu zaten, hukuku yıkıp geçersen bir gün sana lazım olduğunda hukuk bulamazsın.
kendileri yarattılar, sefasını sürsünler.
üzülecek daha önemli şeylerim var şahsen. nasıl olsa bir gün gelecek tüm hukuksuzlukların hesabı sorulacak, onların yaptığı hukuksuzlukların da onlara yapılan hukuksuzlukların da hesabı o gün hukuk içinde sorulur.
yesinler birbirlerini, yalnız dediğin gibi düşman kardeşler gün gelip kucaklaşmayacakları ne malum:KK51:

ee hanımlar sırada cumhuriyet, sözcü, evrensel var diyorlar ona ne diyorsunuz, sadece trt, atv, ahaber falan kalcak herhalde..
13 senedir bu kadarda olmaz denen şeyler oldu, bunlarda olabilir...
ben bugun ün haberlerini seyrediyordum, beğeniyordum şimdi benim suçum ne yani mesela, cemaatle uzaktan yakından bi alakam yok, oğlumda kanaltürkün kapanmasına bozuldu, akşamları güzel filmler koyuyormuş:KK53:
amaç halkı belli kanallara yöneltmek bence, sonuçta memleketin köyünde kasabasında teyzesi dedesi nenesi herkes full internet kullanıcısı değil, trt de ne görseler ona inanacaklar, sadece yanlı haber seyredecekler çünkü seçenek yok...

ee hanımlar sırada cumhuriyet, sözcü, evrensel var diyorlar ona ne diyorsunuz, sadece trt, atv, ahaber falan kalcak herhalde..
ben bugun ün haberlerini seyrediyordum, beğeniyordum şimdi benim suçum ne yani mesela, cemaatle uzaktan yakından bi alakam yok, oğlumda kanaltürkün kapanmasına bozuldu, akşamları güzel filmler koyuyormuş:KK53:
amaç halkı belli kanallara yöneltmek bence, sonuçta memleketin köyünde kasabasında teyzesi dedesi nenesi herkes full internet kullanıcısı değil, trt de ne görseler ona inanacaklar, sadece yanlı haber seyredecekler çünkü seçenek yok...
önceki mesajımda da dedim chess şahsi fikrim tabi iddiam yok ama seçim öncesi böyle bi risk aldıkları için mevzu bizim tahiminimizden daha derin. "bence"

yok canım ben genel dedim, mesela biz a haberde seyrediyoruz, tüm liderleri dinliyoruz, bence insanlar çeşitlilikten mahrum bırakılmamalı
yok ben dediğini anladım senin, ama mevzu yandaş kanalları izletmek değil bence. çünkü cemaat muhafazakar kesim, her ne kadar ters düşsede iktidarla az da olsa illaki oy veren vardı. iktidarın seçim öncesi bunu görmezden gelip böyle bişi yapmasının ardında daha ciddi bi hadise var diye düşünüyorum şahsen.

Ben de izliyordum kaldırılınca türksattan netten izliyorum hatta sabahtan beri de izliyorum sürekli açık, benim de cemaatle uzaktan yakından ilgim yok çocuklarım yumurcak tvyi severlerdi artık izleyemiyorlar örneğin, yayın platformlarından kaldırılmasına da itiraz ettim türksatı aradım falan sözleşmem gelecek aybitiyor yenilemeyeceğim mesela benim ne izleyeceğime karar verdikleri için üstelik savcı,lık talimatında bu kanalları kaldırın bile dememişken bu girişken platformların kanalları kaldırmasını protesto etmekte sonuna kadar haklılar, ama bu kayyum olayını farklı yansıtıyor cemaat yaygara kopardıkları kadar birşey yok şaşırtıcı bir durum değil, yayın platfromlarından kanallar kaldırıldığında bu derece bir direniş göstermelilerdi ama dikkat ediyorum cemaat banka ve holdingleriyle ilgili bir mevzu olduğunda yani parayla direkt ilişkili çok ilginç manzaralar çıkarıyorlar ortaya.

Ben de izliyordum kaldırılınca türksattan netten izliyorum hatta sabahtan beri de izliyorum sürekli açık, benim de cemaatle uzaktan yakından ilgim yok çocuklarım yumurcak tvyi severlerdi artık izleyemiyorlar örneğin, yayın platformlarından kaldırılmasına da itiraz ettim türksatı aradım falan sözleşmem gelecek aybitiyor yenilemeyeceğim mesela benim ne izleyeceğime karar verdikleri için üstelik savcı,lık talimatında bu kanalları kaldırın bile dememişken bu girişken platformların kanalları kaldırmasını protesto etmekte sonuna kadar haklılar, ama bu kayyum olayını farklı yansıtıyor cemaat yaygara kopardıkları kadar birşey yok şaşırtıcı bir durum değil, yayın platfromlarından kanallar kaldırıldığında bu derece bir direniş göstermelilerdi ama dikkat ediyorum cemaat banka ve holdingleriyle ilgili bir mevzu olduğunda yani parayla direkt ilişkili çok ilginç manzaralar çıkarıyorlar ortaya.

haklı olabilirsin ama bu habere bakarsak dalga geçiyor gibiler: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yyumun-ilk-yayini-azizler-ve-askerler.871085/

ve yine onlardan duyduğum kadarıyla kayyum yayına karışamazmış, normalde kayyum ne yapar onuda tam bilemiyorum açıkcası... benimde sabahtan beri açıktı ama bi ara dışarı çıktım kararmadan önce ne oldu göremedim

bunların yaptıkları şerefsizlik ötesi halkı bilgisizliğe sürüklemek..cemaatle aynı kaba pisliyolardı şimdi ne oldu cemaati de savunacak değilim al birini bur ötekine ama şunu söylemeden geçemicem mehmet metiner cnn türk te cüneyt özdemir le 5n 1 k programına katılmıştı ve ergenekonda paşaların içeri alınmasını cemaat istemişti demişti araştırın görüceksiniz.. ulan şerefsizler madem cemaat istemişti neden o zaman karşı koymadınız ? hepsini rabbim nasıl biliyosa öyle yapsın..

bunların yaptıkları şerefsizlik ötesi halkı bilgisizliğe sürüklemek..cemaatle aynı kaba pisliyolardı şimdi ne oldu cemaati de savunacak değilim al birini bur ötekine ama şunu söylemeden geçemicem mehmet metiner cnn türk te cüneyt özdemir le 5n 1 k programına katılmıştı ve ergenekonda paşaların içeri alınmasını cemaat istemişti demişti araştırın görüceksiniz.. ulan şerefsizler madem cemaat istemişti neden o zaman karşı koymadınız ? hepsini rabbim nasıl biliyosa öyle yapsın..

ee tabii geçmişi unutmak mümkün değil

Öğlene doğru orada bekleyen bir badem bıyık cemaatçi biz solcu değiliz bize niye polis müdahale ediyor dedi röportajda e şimdi bunlara yağmurlu havada bir bardak su bile çok değil mi

Söylenecek çok şey var aslında..
İmtihan dünyası. Imtihan sırası cemaatçi diye nitelendirdiğiniz insanlarda. Eee inandık demekle cennete girilmiyor.

Şimdi bir kaç sene önce hoca efendi diye ayaklarına kapanıyorlardı şimdi ne oldu da kanal kapatmaya kadar gitti olay bu kadar korkar oldunuz neden hoca efendi dediği adamı şimdi kırmızı bültenle aratıyor ne çok aldatılmış kandırılmışsınız be yazık valla !

şuan yayınlar başlamış, bugunde belgesel, kanaltürkte film var

X