Bugün TV Yayın Yönetmeni: Kayyum ATV'den cihaz getirdi, havuz yayını yapacaklar, saniyeler var

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
Bugün TV Yayın Yönetmeni: Kayyum ATV'den cihaz getirdi, havuz yayını yapacaklar, saniyeler var
Paylaş
Paylaş

"Şu an binamızda sıkıyönetim var"

Polisin kapılarını kırarak sabah saatlerinde giriş yaptığı İpek Medya Grubu'na bağlı Bugün TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros, "Atanan kayyumlar Sabah-ATV grubundan. ATV’den bir cihaz getirmişler. O cihazla, havuz medyası yayınını yapma girişiminde oldukları haberini aldık. Saniyelerle yarışıyoruz" dedi. Toros, "Şu an binamızda sıkıyönetim var" dedi.

Ayrıntılar geliyor...

http://t24.com.tr/haber/bugun-tv-ya...-havuz-yayini-yapacaklar-saniyeler-var,314449

Bu tarık toros u gezi olayları zamanında halktv de ortalığı iyice kızıştırmaya çalışan hakan aygün e benzettim şuan nedense

eee adamların işleri elden gidiyor... geçmişi ne olursa olsun herkese hitap eden medya grupları var, ve hepsi varlığını korumalı bence, halkı düşmanlığa, bölücülüğe teröre vs sevk etmediği sürece, hukuk çerçevesinde hareket ettikleri sürece tabii

Madem el koyacaklardı kanallara neden yayın platformlarından çıkarttılar ki merak ettim. Kanalları izliyordum kaldırılmasına öfkeliyim ama bir yandan da aklıma geliyor bu koza ipek grubunun bergama' da siyanür kullanması yüzünden yıllarca mücadele veren hopdediksler yani köylüler bu yüzden acımıyorum o cemaatin baronuna.cemaatin mensupları çok saf mı desem çok tuhaf mı desem psikolojik rahatsızlıkları var mı desem bilemedim bankasyaya el konulduğunda evlerini arabalarını satıp bankaasyaya yatırmışlardı şimdi de elalemin şirketlerinin peşine düşmüşler gidip gaz yiyorlar ipek holding önünde,ne fethullahmış valla ne var onların görüp bizim göremediğimiz bu cemaatte acaba

iktidarın seçim öncesi böyle bişi yapması, işin bizim düşündüğümüzden/bildiğimizden daha vahim olduğunu düşündürüyor bana. yoksa riske atmazdı.

bana kalsa titan zinciri gibi bişi, bi kapıldınmı çıkamıyorsun heralde. bankasya için evi arabayı yüzüğü sat diye herkesi gaza getiren Hakan Şükür, aynı bankadan bütün parasını geri çekti.
zamanında başındaki türban için polislere dikilmeyen ablalar bugün ipek holding için dikiliyorlar.

İpek Koza Medya’sına kayyum atanmasına ilişkin yankılar sürüyor. Kayyum olarak hükümete yakın yandaş isimlerin atanmasına AKP İstanbul milletvekili Mehmet Metiner de tepki gösterdi.

AKP Genel Başkan yardımcısına “kardeş düzeyinde” yakın isimlerin atanmasına tepki gösteren Metiner “Kayyumlar içinde onun isminin olması doğrusu beni çok rahatsız etti. Bir Ak Partili olarak da rahatsız etti, bir vatandaş olarak da rahatsız etti” dedi.

“BENİ RAHATSIZ ETTİ”

A Haber’de katıldığı canlı yayında konuyu değerlendiren Metiner şunları söyledi:

“Kayyum isimlerinin belirlenmesi konusunda, söyleyeyim mi söylemeyeyim mi diye içimden geçiriyorum ama keşke politikacılara kardeş düzeyinde yakınlığı bilinen isimler bu dönemde tespit edilmesiydi.

Benim partimin genel başkan yardımcısı çok değerlidir biliyorum ama seçime birkaç gün kala atanan kayyumlar içinde onun isminin olması doğrusu beni çok rahatsız etti. Bir Ak Partili olarak da rahatsız etti, bir vatandaş olarak da rahatsız etti.”

Öyle mi ? Bilmiyordum hakan şükür' ün parasını çektiğini tuhaf bir oluşum yani bu cemaat ve inanılmaz kibirliler çok kişiyi tanıdım onlardan hepsinin de ortak noktası kibirleriydi ilginç geliyor bana. Tabii cemaat manipülasyon yapıyor bu konuda. Havuz yayını falan yapmazlar bence kayyumlar, madem yandaş yayın yapacaklardı ne diye tivibudan digitürkten türksattan çıkarttılar ki çok saçma, yayın devam eder bence,.7 milyar dolar buharlaşan para var, holdingin sahibi ortada yok bir annesi var açıklama yapıyor o kadar,holding önünde gaz yemeyi bekleyen insanların sıkıntısının ne olduğunu merak ettim grev mi var da desteğe gelmişler, vatan , yurt meselesi mi, zenginin birinin holdingine kayyum atanmış diye bu safça sahipleniş bana çok tuhaf geliyor anlam veremiyorum çok da gayrıciddi duruyor dışarıdan hrkste aynı dövizler falan samimiyetsiz bir direniş ilginç. Bugün tv yi samanyolunu izlerdim canlı yayın konukları için şimdi izleyemiyorum kaldırılınca netten izliyorum bu yüzden de öfkeliyim ama o kadar izlerim de cemaat kanallarını oradaki insanların mantalitesini anlamam.

kayyumun x şahıs olması, "himmet" paralarının nerede olduğu gerçeğini değiştirimi?. bence değiştirmez.

bugün babam hariç kimin şirketine el konsa, yerimden kıpırdamam kaldı ki polise kafa tutacağım. komik gerçekten. insanların ne beklentileri var, nelerini verdiler bu şirkete, bu panikleri neden bende merak içindeyim. şirket önünde kuran okuması çok tuhaf . ne yani bukadar ? gerçekten anlamış değilim.

Geçen yıl da adliye önünde bir de bankasya önünde kuran cevşen okuyorlardı sanırım polis gaz sıkmasın tazyiklemesin diyeydi halkı soyan bankalar için kuran okumak elalemin şirktleri için dua etmek falan ilginç bir ruh hali Allah yardımcıları olsun da gözlerini açsın.

Bugün tv canlı yayını gitti internetten izliyordum açabilen var mı ? Kanalımızı kestiler dediler en son ve gitti

kayyumun x şahıs olması, "himmet" paralarının nerede olduğu gerçeğini değiştirimi?. bence değiştirmez.
ikisi iki ayrı hukuksuzluk yalnız. himmet paralarının kaynağı elbette açıklanmalı. bana kalsa tüm cemaatler dernek olarak faaliyet göstermeli cemaatleşmeye izin verilmemeli. ama bu ikisi farklı farklı hukuksuzluklar.
daha düne kadar o himmet paralarına göz yumuluyordu. cemaat son 2 yılda mı himmet paralarında hukuksuzluk yapmaya başladı? (bu soru doğrudan size değil, sizi hedef gözeterek yazmadım, böyle dediniz demek için de değil, yazdığınızı görünce konudaki fikrimi açıklamak istedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…