Kanald var daha illa fettullah mi diysun dogan yayin gurubuda varprotestoma samanyolu ile devam ediciiiimmmm
tühhh açık mı vermişimKanald var daha illa fettullah mi diysun dogan yayin gurubuda var
bana kalsa titan zinciri gibi bişi, bi kapıldınmı çıkamıyorsun heralde. bankasya için evi arabayı yüzüğü sat diye herkesi gaza getiren Hakan Şükür, aynı bankadan bütün parasını geri çekti..cemaatin mensupları çok saf mı desem çok tuhaf mı desem psikolojik rahatsızlıkları var mı desem bilemedim bankasyaya el konulduğunda evlerini arabalarını satıp bankaasyaya yatırmışlardı şimdi de elalemin şirketlerinin peşine düşmüşler gidip gaz yiyorlar ipek holding önünde,ne fethullahmış valla ne var onların görüp bizim göremediğimiz bu cemaatte acaba
Öyle mi ? Bilmiyordum hakan şükür' ün parasını çektiğini tuhaf bir oluşum yani bu cemaat ve inanılmaz kibirliler çok kişiyi tanıdım onlardan hepsinin de ortak noktası kibirleriydi ilginç geliyor bana. Tabii cemaat manipülasyon yapıyor bu konuda. Havuz yayını falan yapmazlar bence kayyumlar, madem yandaş yayın yapacaklardı ne diye tivibudan digitürkten türksattan çıkarttılar ki çok saçma, yayın devam eder bence,.7 milyar dolar buharlaşan para var, holdingin sahibi ortada yok bir annesi var açıklama yapıyor o kadar,holding önünde gaz yemeyi bekleyen insanların sıkıntısının ne olduğunu merak ettim grev mi var da desteğe gelmişler, vatan , yurt meselesi mi, zenginin birinin holdingine kayyum atanmış diye bu safça sahipleniş bana çok tuhaf geliyor anlam veremiyorum çok da gayrıciddi duruyor dışarıdan hrkste aynı dövizler falan samimiyetsiz bir direniş ilginç. Bugün tv yi samanyolunu izlerdim canlı yayın konukları için şimdi izleyemiyorum kaldırılınca netten izliyorum bu yüzden de öfkeliyim ama o kadar izlerim de cemaat kanallarını oradaki insanların mantalitesini anlamam.bana kalsa titan zinciri gibi bişi, bi kapıldınmı çıkamıyorsun heralde. bankasya için evi arabayı yüzüğü sat diye herkesi gaza getiren Hakan Şükür, aynı bankadan bütün parasını geri çekti.
zamanında başındaki türban için polislere dikilmeyen ablalar bugün ipek holding için dikiliyorlar.
bugün babam hariç kimin şirketine el konsa, yerimden kıpırdamam kaldı ki polise kafa tutacağım. komik gerçekten. insanların ne beklentileri var, nelerini verdiler bu şirkete, bu panikleri neden bende merak içindeyim. şirket önünde kuran okuması çok tuhaf . ne yani bukadar ? gerçekten anlamış değilim.Öyle mi ? Bilmiyordum hakan şükür' ün parasını çektiğini tuhaf bir oluşum yani bu cemaat ve inanılmaz kibirliler çok kişiyi tanıdım onlardan hepsinin de ortak noktası kibirleriydi ilginç geliyor bana. Tabii cemaat manipülasyon yapıyor bu konuda. Havuz yayını falan yapmazlar bence kayyumlar, madem yandaş yayın yapacaklardı ne diye tivibudan digitürkten türksattan çıkarttılar ki çok saçma, yayın devam eder bence,.7 milyar dolar buharlaşan para var, holdingin sahibi ortada yok bir annesi var açıklama yapıyor o kadar,holding önünde gaz yemeyi bekleyen insanların sıkıntısının ne olduğunu merak ettim grev mi var da desteğe gelmişler, vatan , yurt meselesi mi, zenginin birinin holdingine kayyum atanmış diye bu safça sahipleniş bana çok tuhaf geliyor anlam veremiyorum çok da gayrıciddi duruyor dışarıdan hrkste aynı dövizler falan samimiyetsiz bir direniş ilginç. Bugün tv yi samanyolunu izlerdim canlı yayın konukları için şimdi izleyemiyorum kaldırılınca netten izliyorum bu yüzden de öfkeliyim ama o kadar izlerim de cemaat kanallarını oradaki insanların mantalitesini anlamam.
Geçen yıl da adliye önünde bir de bankasya önünde kuran cevşen okuyorlardı sanırım polis gaz sıkmasın tazyiklemesin diyeydi halkı soyan bankalar için kuran okumak elalemin şirktleri için dua etmek falan ilginç bir ruh hali Allah yardımcıları olsun da gözlerini açsın.bugün babam hariç kimin şirketine el konsa, yerimden kıpırdamam kaldı ki polise kafa tutacağım. komik gerçekten. insanların ne beklentileri var, nelerini verdiler bu şirkete, bu panikleri neden bende merak içindeyim. şirket önünde kuran okuması çok tuhaf . ne yani bukadar ? gerçekten anlamış değilim.
Bugün tv canlı yayını gitti internetten izliyordum açabilen var mı ? Kanalımızı kestiler dediler en son ve gitti
internetten devam ediyor şuanBugün tv canlı yayını gitti internetten izliyordum açabilen var mı ? Kanalımızı kestiler dediler en son ve gitti
ikisi iki ayrı hukuksuzluk yalnız. himmet paralarının kaynağı elbette açıklanmalı. bana kalsa tüm cemaatler dernek olarak faaliyet göstermeli cemaatleşmeye izin verilmemeli. ama bu ikisi farklı farklı hukuksuzluklar.kayyumun x şahıs olması, "himmet" paralarının nerede olduğu gerçeğini değiştirimi?. bence değiştirmez.